- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
hi!
uhu-ban a ximian evolution-t használnám levelezésre. de sajna eddig még nem tudtam vele levelet küldeni.
az smtp-m elvileg relay.vnet.hu. bejölölöm a hitelesitést, megadom a logint, és bebpipálom, hogy a jelszót jegyezze meg. nyomok egy küldés fogadást, és ezt a hibaüzit kapom:
Hiba a művelet végrehajtása közben:
RCPT TO <viczian@egon.gyaloglo.hu> sikertelen: Sikertelen tranzakció .
ez az egyik. a másik:
a cd-iráshoz a k3b progit használnám. de véletlenül szétcsúszott a progi. a különbözö ablakok a ''tálcán'' is külön fölön jelnnek meg. ráadásul egyfolytában kitakarják egymást. igy viszont nem látom át, hogy hol is vagyok. hogy lehet az alapértelmezett ablakállapotot visszaállitani??
köszi! /valami dokkolásra gondolnék a főablakhoz/
[OFF]irtam volna mindezt az uhu kezdő lev.listára, de nem tudok levelet küldeni[/
OFF]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest