Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2
    félisten

Elhiszem, hogy lehet optimalizálni, 20-25 éve én is állítgattam állandóan mindent, pár naponta futtattam a defragot, akármit, hogy kicsit gyorsabb legyen a 286-os és a 40MB-os winchestere (előtte volt C64 és Amiga, azokat csak használni kellett), majd az újabb gépek utána. De már nem akarok.

Én elvárom a pénzemért, hogy ne kelljen szórakozni sem hardverrel, sem szoftverrel. Ha nem ezt kapom, legközelebb mást veszek. Lehet, hogy lassult valamennyit a TRIM hiánya miatt a korai SSD-m, de a mindennapokban ezt nem vettem észre, így nem is érdekelt a beállítása. Ahogy most sem, és ezzel így van a vásárlók 95%-a is. Mindegy, hogy nemtörődömségből, hozzá nem értésből vagy akármi miatt. És ezek az eszközök jórészt tökéletesen működnek piszkálás nélkül is.

Nyilván, akinek van erre ideje, vagy az utolsó %-nyi teljesítményre is szüksége van, engem nem zavar, ha foglalkozik az SSD optimalizációval, mindössze annyit mondtam, hogy saját tapasztalatom alapján átlagembernek ez tökéletesen felesleges időrablás.

így ha mégis elromlik, veszek másikat és nincs tragédia.

Ezt is írtad. :D Így persze már érthet is, de nem mindenki így van ezzel. ;)

Új hozzászólás Aktív témák