Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
PROHARDVER!

Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció

Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
+lionhearted
Igazatok van, félreérthető voltam
, másrészt a HDD topicban logikus, hogy az fog kiderülni, hogy home usernak nagyon jó a Black (10-ből 9-en tényleg azt javallják meg a SSD+HDD kombót is persze). Ezt leüthettétek volna, SSD topicban meg mindenre az SSD jó természetesen. 
Nincs különösebben szükségem SSD- re, de régóta furdal a kíváncsiság és most ez az Intel 520 120 GB nagyon jó vétel.

lionhearted
Ez viszont tényleg új, hogy a Black2 csak win-only.
Tudtam, hogy mi az SSHD, Kapitánynak az van, mesélt róla. 
Csak a poen kedvéért kérdem, milyen az a (mesterséges?) alulműveltség? Ilyen van? Ha alulművelt vagyok, akkor ez van, de ez inkább természet adta dolog, mint mesterséges!
Ne fogalmazz ilyen árnyaltan, mert azt nem biztos, hogy értem, írd egyszerűen, hogy sötét vagyok! No, azt megértem könnyen még én is. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Windows 10
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Napelem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fotók, videók mobillal
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- Gmail
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, másrészt a HDD topicban logikus, hogy az fog kiderülni, hogy home usernak nagyon jó a Black (10-ből 9-en tényleg azt javallják meg a SSD+HDD kombót is persze). Ezt leüthettétek volna, SSD topicban meg mindenre az SSD jó természetesen. 

Tudtam, hogy mi az SSHD, Kapitánynak az van, mesélt róla.
Ne fogalmazz ilyen árnyaltan, mert azt nem biztos, hogy értem, írd egyszerűen, hogy sötét vagyok! No, azt megértem könnyen még én is.