- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
KáZsé Mestör
tag
nincs az eszközök között wlan0. csak a eth0,meg a többi.
Node valami gyanús itt nekem.
Az van,hogy betöltöttem a 10-es ubuntu liveCD-t.
Na az egyből kidobta nekem középre,hogy itt a hálókártya driver,telepíteni,meg aktiválni kéne.
Miután megtörtént,működött is a dolog.
De a gépen lévő 10es valamiért máshogy megy.Újra kéne telepíteni a driverét?
Azt is lehet a Software centerből?
Az az a Broadcom STA? -
-
oilver1
tag
Nemnem, még nincs rajta windows, csak amikor a 7-es telepítője felkínálja a partícionálási lehetőségeket, ott már csak 40 gigával kevesebbet lát... viszont azt nem mutatja, hogy hol van az a 40 giga... ebből gondolom, hogy az linux fájlrendszerben van. De akkor meg azt hogyan nyerem vissza?
-
-
mzx
senior tag
Sajna nem túl hatékony, ezért nem használom a beépítettet.
Mármint ha egyre gondolunk, és ha Lubuntu -n is (ezt használom) ugyanaz a Srceenshot nevű kellék van fent alapból, mint Ubuntu -n.
Egyik gondom, hogy olykor hibázik (a képernyőkép egy része fehér terület marad), a másik, hogy png-t csinál, szóval körülményes lenne utána több száz oldalt png -t jpg -vé konvertálnom, bár ez a kisebb akadály a hatékonyság szempontjából, de van egy harmadik gondom is vele: nálam legalább is minden oldalfotózáskor újra elő kell hívni a Screenshot nevű kelléket.
De azért köszi a felvetést, harry....nézem tovább, lássuk csak, miket írtatok még...
-
Alapvetően abban van a különbség a KDE és a GNOME asztali környezetek között, hogy amíg az előbbi a Qt keretrendszert használja, addig az utóbbi a GTK+-t. Egyes linuxos alkalmazások készülhetnek vagy az egyik, vagy a másik fejlesztőkészlet segítségével (természetesen ezektől lehetnek teljesen függetlenek is). A működésükhöz szükség lehet pár kifejezetten KDE-s vagy GNOME-os csomag is (pl. library-k). Lehet ez például azért, mert kifejezetten az egyik asztali környezethez készültek, így szükségük van pár összetevőre belőle. Az Amarok és a K3b esetében ez egyértelműen jelezve is van a leírásukban: "easy to use media player based on the KDE Platform", "The KDE CD/DVD burning application". De például a VLC is alapvetően Qt-s GUI-val rendelkezik, viszont nincs szüksége semmire a KDE-ből, nem is mondhatjuk rá, hogy ez egy KDE-s alkalmazás.
A Screenlets leírásában ez szerepel: "Kütyü-szerű minialkalmazások a GNOME-hoz", így KDE alatti felrakásánál számítani lehet arra, hogy a "fél GNOME-ot" leszedi hozzá. A pluszban felrakott csomagok listáját elég jól lehet szűkíteni azzal, ha az ajánlott függőségeit nem rakatja fel az ember (apt-get install --no-install-recommends). Például maradva a Screenletsnél, ez elég sok felesleges csomagot jelent. Elég csak egyetlen ajánlott csomag, aztán a függőségek függőségeiből hamar összejön egy szép telepítési lista. A működéséhez nem kell közvetlen a gnome-panel vagy akármilyen plusz ikonok, de a függőségeinek valamelyikéhez kellhet. -
mzx
senior tag
Régi, 500MHz procis gépem van, USB1.0 porttal. Nos, ezen át a fizikai playerre formázás után visszamenteni az adatokat (tegnap) 60 percembe tellett (1 GB) ... az USB1.0 igen lassú... hiába 2.0 -s a fizikai player port-ja, mivel a gépemé csak 1.0, ezért igen lassú az adatmásolás rá és róla. A szerencsém, hogy vinyón meg volt nagyrészt az anyag (tájképek, zenék),
így nem volt szükséges archiválnom a fizikai playert, annak tegnapi formázása előtt.Új problémám a fizikai player formázása, és adatokkal való feltöltése után:
Nem tudom, összefügg-e a tegnapi meghibásodott mappámmal a fizikai player-en bekövetkezett új probléma, amire lentebb fogok kitérni (tehát összefügg-e a tegnapi bizonyos hibás mappával, ezt nem tudom, mármint aminek letörlésére tegnap sajnos
nem sikerült használható megoldást kapnom/találnom, csak a formázást), de azóta újra rámásoltam egy olyan formátumot, amit a vadi új készülék (a fizikai média player), mikor lejátszik, mikor meg nem (formázás előtt és után is ez volt a helyzet, egy ideig). Amikor (formázás után) újramásoltam a flash memóriájára, megint mikor lejátszotta,
mikor nem, de egyszer csak egy újabb inditási kisérletem után elsötétült a kijelző.
Nem ment tönkre, hanem kitűnő állapotban maradt a kijelző, hiszen egy visszaléptetésre megint remekül láthattam a menüt. Újra megkíséreltem elinditani/megnyitni ezt a file-t, de megint sötétség... majd visszalépés, és minden egyéb továbbra is oké.
Ekkor jött az új probléma: PC-n amikor megnéztem a player tartalmát, ahelyett , ahogyan eddig minden file-ra az eredeti, rendben levő kapacitását jelezte ki, még erre a bizonyos bizonyatlan file -ra is korábban helyesen irta ki;
nos, eddigre már viszont nulla kapacitást írt ki rá, le is töröltem.
Ekkor azt észleltem, hogy a számitogépem már csak 300MB -tal kevesebb teljes kapacitásúnak érzékeli a fizikai playerem flash memóriáját!Nos, két esetet tartok oknak:
ez a bizonyos file, amire egy idő után már csak kijelzőelsötétüléssel reagált az elinditására, nos, ez kb. 300MB -os file eredetileg.Ugyanakkor a tegnapi gubancos mappa, melynek almappáit a fizikai player update-je telemásolta rengeteg krixkrax almappával, annak össz tartalma szintén kb. 300 MB volt
(utóbbi ugye már elvileg nem létezik, hiszen azután tegnap leformáztam az egész flash memót).Már afelé hajlok, hogy a két felvetett eset közül szerintem ez a bizonyos 300MB körüli file okozza, hogy kb. 300MB -tal kevesebbet érzékel a fizikai player-ből a számitogépem, azaz ennyivel kevesebbet tudok használni. De érdekel a meglátásotok, hogy mi lehet az oka. Bár a megoldás mikéntje érdekel a leginkább.
KÉRDÉSEM: Tudtok valami ötletet , hogy visszanyerjem azt a 300MB-t,
hogy ne kelljen megint formáznom az egész flash memót? Mondom, egy óra, mire visszatölteném rá az adatokat... :SElőre is köszi a válaszokat. A kérdésem nem feltétlen harry-nek szólt, neki inkább a válaszaim szoltak, e hsz-em első sorai.
-
mzx
senior tag
Megint nem olvastad végig alaposan amit irtam, mégis reagálsz.
Nem baj, amikor valamit nem olvas el az ember, de akkor
nem következetes dolog reagálni arra (amit nem olvasott el rendesen az ember).A gond veled nekem ,hogy rendszeresen ezt csinalod velem, igy pl. a közvetlen előző hsz-ed is mutatja.
Néha még hagyján lenne ... néha én is elkövetek véletlenul ilyesfajta hibákat;
de én nem rendszeresen!Mutasd meg , hol szerepel a mai első hsz-edben csillag karakter??
Hányszor irjam, hogy amit ma elsőként mutattál, kiprobláltam eddigi utolsó modszerként azt is, és az sem oldotta meg a problémám......ennyit irtál:
rm -r ÚTVONAL
(útvonal gyanánt egy példát.)Most akkor mire modositod javaslatod? Tényleg érdekel most már... konkrétan hogyan?
Azt meg, h nem értek a konzolos parancsokhoz kulonosebben , ma is irtam , és korábban tobszor is.
rm, addig oké, de milyen paraméter hatásos a problémámra?? -
mzx
senior tag
Noh, erre is reagálok, de olvasd el közvetlen előző hsz-emet is, kérlek:
igen, feltehetoleg egyéb speciális karakterek is lehetnek, melyek akadályozzák a file kezelőből történő törlését annak a mappának, a tartalmával egyutt.
(Lehet, h a space csak esetenként, de ez most nem lényeg,
nem erre hegyeztem k ia problémám, hogy mi okozza, mert az másodlagos bajom.
A fő gond, h valamiért nem törli, én meg törölni akarom.)A lényegen ez nem változtat semmit. Ugyanis első mai hsz-emben jeleztem: nem tudja törölni a file kezelő linuxból se, XP-ből se.
(Egyébként amikor kiprobáltam a te
rm -r parancsodat, akkor konkrétan ki is irta: ez, vagy az a mappa
nem törölhető.) -
mzx
senior tag
harry IRTA: "Képzeld olvastam, de ha be tudsz lépni a mappába parancssorban (én így értelmeztem)..."
Nos, akkor idézem, hogy RÖGTÖN A HSZ- EM ELEJÉN IRTAM, tehát nem olvastál figyelmesen:
MZX ÍRTA: "Ezt XP-vel néztem [...] ubuntu viszont olvasni sem képes ezt, mert lefagy [...]"Ha egyszer nem képes olvasni, akkor hogyan tudnék belépni a mappába?...
Ráadásul ha be is tudnék lépni (ahogyan XP-ben viszont ez sikerult), akkor is mi a garancia, h lehet szokásos modon törölni? Ugyanis irtam:
nem engedi se XP-ben, se linuxban törölni a mappát, a tartalmával egyutt.Figyu, a fő gond az a reagálásodban megint, hogy látod, összetett problémát vetek fel, erre szerinted egy sima rm -r majd húú de megoldja...
Gondolod, hogy az egyszerű esetkere használható egyparaméteres
rm parancs rendbe teszi tutira az összetett problémát?
Gondolod, hogy aggódnék és segitséget kértem volna itt, ha egyszeru rm -r -rel kész lenne a megoldás a bajomra? -
mzx
senior tag
...google első találat, első találat :S ... én értem ,h segiteni szeretnél nekem, de ehelyett megint felületesen olvastad el a kérdésem és odaveted, hogy nesze mzx, csak kicsit rá kéne keresni google-ban... mintha nem tudnám, hogy RM parancs...
Érdekes, mások képesek kizárolag olyankor reagálni kérdésekre, ha van idejuk végigolvasni a kérdező kérdését, valamint nem lekezelőek, mint te.
most megint avval fox jönni, hogy persze h nem olvvastad végig, mivel megint kisregényt irok. Na de ha egyszer összetett a probléma! Így hát megszabaditom másokat és magamat ELŐRE a hosszasabb oda-vissza párbeszédektől azáltal, hogy előre leírom az ÖSSZES FONTOS tényezőt a bajom kapcsán. Nah ezért irok olykor "kisregényt"!
most pedig azért irok hosszan, hoyg végre megértsd, mi a problémám a látszatsegitségnyujtásaiddal irányomba. Bár anno ezt már átrágtuk, de ezek szerint
nem sok haszna volt.
Köszönöm a megértést, harry.Ha elolvasod a kérdésem , látni fogod, harry, hogy SPECIÁLIS a probléma,
nem egyszerű törlési szándék.
ÍRTAM LENTEBB: Például a fizikai média player amikor update-lt, tele rakta AKARATOMTOL FUGGETLENUL krixkrax nevű mappákkal és file -okkal azt a gyökérben levő mappát, igy számos mappanév és file név HIBÁS, ÉS JELZI A LINUX, HOGY
NEM TÖRÖLHETŐ. Esetleg talán admin joggal; de volt már korábban is pár kacifántos esetem, amit hosszas utánajárásom után tudtam csak kitörölni, akárcsak most...
illetve a jelen problémám még nem megoldott ÉS A TE FELÜLETESEN KIÖTÖLT ÖTLETED IS LEFAGYASZTOTTA LINUXOM...csak azért probaltam ki a modszered, h ne mondhasd, h meg se probáltam a javaslatoddal, dde sejtettem ,h hatástalan lesz....legalabb 50 db. file -t illetve mappát generált az update , és regetegben van space, ami ugyebár nem tetszik törléskor a linuxnak.
Kérem, aki tudja a megoldást, jelezze. Hálásan köszönöm előre is, aki veszi a fáradtságot megérteni a problémám, lásd: lentebbi hsz-em.
-
-
dbius
veterán
telepíts fel wine alá egy winrar-t, az ki fogja csomagolni hibátlanul. Nálam is volt már hasonló probléma, ez a módszer eddig nekem mindig bevált.
Karakterkódolási
hibárólproblémáról van szó csupán, többek között ezért sem - bár érthetetlen, hiszen 2011-et írunk - ajánlott ékezetes karaktereket használni file nevekben Linux alatt -
gooool
őstag
-
törölt tag
Hát ez az! A Canon nagyon béna hozzáállása. Ebben a listában is elég vegyesen hol van, hol nincs támogatás.
-
upszilon
őstag
... mit értesz gyakorlati munka alatt?
Nem szeretnélek válasz nélkül hagyni, de én ezt a témát már lezártnak tekintem. Az én "munka" gondjaim lehethogy nagyban különböznek másokétól. Minek forszíroznám itt ezt a kérdést?
Az Ubi folyamatosan fejlődik. Szeretem használni, de nem csak azt használom, hanem Windowsz is. Mert muszáj. Majd ha nem lesz muszáj, egyből nem fogom használni csak az Ubit. Remélem ez a korszak hamarosan beköszönt. -
törölt tag
Ennek alapján nekem sikerült már. Semmi gány.
-
harry
veterán
... mondjuk most megint szívatott egy kört, Canon IP1800-hoz még nem láttam rendes beépített drivert. Jobban mondva semmilyen beépített nincs: ugyan felismeri a típust, de generic meghajtót akar tenni alá, és a Canon listában sem szerepel ez a típus. Valahonnan sikerült előásnom régebben egy ppd fájlt hozzá, csak azt meg ugye nem elég betallózni, mert vannak valamilyen függőségei.
Nem értem, pont ehhez a típushoz miért nincs, pl. otthon egy MP180 multifunkciós van, azt gond nélkül felismeri. -
upszilon
őstag
Tegnap kicsit begőzöltem ezen az eszelős java-szívatáson. Elnézést érte!
Ami az új rendszeredet illeti, nekem a 10.10-es fut és közvetlenül az APEH-program felrakása előtt frissítettem. Szóval annál frissebb rendszerrel egyszerűen nem lehetett volna rendelkezni sehogyansem. Mégsem működött. Szerintem nincsen ez így jól, de persze az egy kicsit erős kiszólásom volt, hogy akkor nem használom az ubit. De, használom, csak az élet megint a zorrom alá dörgölte a valóságot, hogy Windowsz nélkül sajnos nem boldogul az ember. A Linux csak hobby-oprendszer. Játszani, ismerkedni jó, de kielégítő módon dolgozni, munkaprogramokkal napi munkát végezni vele még nem lehet. Majd talán egyszer... Mivel én nem járulok hozzá a fejlesztéshez fizikailag, és mivel ingyen kapom, csak óhajom lehet, hogy egyszer majd lesz olyan verzió is, ami napi munkára való lesz.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem is vettem észre, bekerül a /dev-be.
/dev/dvb
és azon belül lesz nekem adapter0 és adapter1 könyvtár, azokon belül meg ilyen fájlok, hogy demux0, frontend0, net0, dvr0dvr0-t kivéve mindre azt mondja a tvtime (konfigot átállítva), hogy nem video4Linux device, a dvr0-ra, meg hogy a művelet nem támogatott...
-
harry
veterán
Lehet akkor van gondja, hogy ha menet közben kapcsolom be az egeret... (bár fura, ekkor a restart sem segít). Ma eddig nem volt vele gond.
Ellenben nagyon tetszetős a Kubi
Talán átállok erre a többi gépen is, bár még némi megszokás kell. A grafikus részt persze sikerült meglőni már
de egy konfig fájl átírása megjavította (ráerőltettem egy opengl-es desktop effektes valamit, és nem díjazta)
Eddig ami hiányzik (vagy csak nem látom), az az alt+middle.click, amivel ablakot lehetett átméretezni. Az alt+bal.click -es ablakmozgatás megy.
-
Wifi megy persze. Csak ügye egy telón (gondolom) nem alap dolog egy hálózathoz kellő csomagok megléte, ezért kérdeztem, h mi kellhet hozzá
(#33016) Kendek: csak az a baj, h a samba csomag hozz magával egy halom dolgot, itt meg elégé számít a hely használat, erőforrásigény. De felteszem, majd látom mi sül ki belőle
-
ntomka
nagyúr
Azért nem ilyen egyszerű, mert abban a könyvtárban minden letöltött csomag ott van, ha egy alkalmazásból több frissítés volt, akkor mindet megtalálod. Ezeket ki kell szűrni, hogy csak a legfrissebb csomag legyen meg, aztán sudo dpkg -i *.deb a könyvtárban kiadva megoldja a problémát. De még ez sem túl jó módszer, mert lehet köztük olyan csomag is, amelyik függéségi problémát okozhat a másik rendszeren.
-
A Wifi az más, nem azt törték fel. Csak megemlítettem, hogyha itthon megvan osztva egy könyvtáram és a vezeték nélküli hálózatom nincs titkosítva, akkor egyből megjelennek fura mód ilyen exe fájlok (a megosztott könyvtárban). Tény, hogy olyan keményen nem konfiguráltam be, de le volt korlátozva rendesen. Az egy olyan szerver volt, amit csak olvasni lehetett anonim, a tárolóknak ennyi a lényegük. Aztán egyszer csak olyan parancsokat láttam a terminálban amiket nem én adtam ki, meg idegen fájlok jelentek meg a saját könyvtáramban. Igazából sokra nem mentek, mert egy 1 GB-os pedrive-on volt az egész és igen hamar betelt, elfogyott a hely.
-
Igen, így is jó, de ezt is írtam neki.
(#29625) mzx: Nem, én ezt írtam:
rsync -a /home /media/idemegy --exclude=/home/alma
tehát mindig az utolsó / jel utánitól kezdve. Hogy értsd, az alábbinál így néz ki:
rsync -a /home/másolandó /media/idemegy --exclude=/másolandó/alma
Esküszöm nem értem, hogy mit nem lehet ezen érteni.
-
mzx
senior tag
mármint utolsó per jel - igy akartad megfogalmazni ?
Amugy Kendek szerint igy is jó ... de én azt nem értem, miért nem jo,
ha exclude= után a home is szerepel, ha egyszer Kendek RÉGEBBEN iylen verziot is irt nekem ......tényleg köszönöm Kendek sok sok hasznos segítségét, de itt vagy ő irt hibás változatot a kivitelezés módjára, vagy pedig én keveredtem meg,
most már tényleg nem tudom ezt... -
hackeeeee
Jómunkásember
Ki kellett húzni a panelról, úgy tűnt el. Vagyis ezt mondta a súgó.
Jah, ezt a config témát észrevettem, ahogy átraktam haladó módra.
Jobbkattnál volt egy olyan, hogy indulás indításkor, vagy valami ilyesmi. Azóta még mondjuk nem restartoltam, majd ki kéne próbálni, hogy működik-e.
Ha megszokom, akkor lehet jön win alá a rocket dock. Bár sosem szerettem ezeket, de meglátom mennyire tudok megbarátkozni velük.
-
sh4d0w
félisten
-
harry
veterán
No mindegy, töröltem minden eddigi változtatást, bootnál megint hozzáadtam a profile-t, és a következő indításnál nem 20, csak 5-7 másodpercig várt ott annál a résznél. De mivel a loginscreenig így is csak kb. fél perc eljutni, ezért annyira nem lényeg.
Ami inkább zavar, hogy pl. Amarok indulás szintén kb. ennyi idő... Most itt a hellelés közben valamelyik beállítással ez lement rövidebb időre, csak mondom, akkor meg a boot volt lassú
-
sh4d0w
félisten
-
sh4d0w
félisten
-
upszilon
őstag
Ááá, túl sokat képzelsz bele. Ez csak egy normális Lucid. Remastersys-el készítettem. Kb megfelel a felépítése az eredeti Ubi-lemezének. Szóval lehet róla telepíteni is. Tényleg semmi különlegesség nincsen benne. Értéke inkább abban rejlik, hogy rajta van már egy csomó olyan progi (nagyrészt a hivatalos tárolóból) ami nekem biztosan nélkülözhetetlen. (Talán másoknak is, de a gyári lemezen mégsem volt rajta.) Ezekből is a legfrissebb verziók. Szóval jól beállítgatva és frissítve. Ez lehetne a mottó, de igazán semmi különös. OK?
-
törölt tag
szia!
"kicsit" sokára.
direkt szivatod magad, vagy windowsról is használod a virtuális gépeket? mert az ntfs-3g jól kezeli az ntfs-t, de nem natív fájlrendszer, így (mindig) nehézkes (marad) szvsz.(#29412) harry
nálam ez random van.
lehet, gnome-panel bug, vagy valami. nem jártam utána. -
harry
veterán
No, sikerült. Nálam működik, ha x koordinátával odébb rakom, jelenleg 20,800on van, vagyis kb. középen, a felső panel alatt.
Ellenben nálam látszik jobb oldalt a scroll bar, ez miért lehet? Beállítottam mindent, amit felsorolt. Illetve ShowDesktop-ra ezt is minimalizálja, hogy az asztalt láthassam. -
-
eziskamu
addikt
Én univerzálisat akarok. Mi van ha pl az USB meghajtó 2 felé van partícionálva (ismerek olyat akinek van ilyen mániája), vagy több felé? Meg van amikor 2 pendrive lenne, van amikor meg 2 winyó. Olyat szeretnék ami kapásból felismeri és berakja egy általam megadott könyvtárba (amit megosztok Sambával), új könyvtárként, hogy minden USB-s tárolóeszközt elérhessek.
-
kozyadam
tag
Sajnos nincs tapasztalatom az MCE Linuxxal, sőt az automatizálással is csak elméleti szinten foglalkoztam még. Te eddig milyen programokkal próbálkoztál? Esetleg IP alapú, vagy Powerline megoldáson gondolkozol? én eddig az X10et néztem, ami az erősáramú vezetéket használja (elég kevés utasítást tud, de kezdésnek megteszi, és plusz tyúkbelezés sem kell.)
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem értem, miért lenne olyan para a CMOS reset? Teljesen egyetértek Siriusb-vel, néha valóban csodákra képes, volt már nem egyszer, hogy szívtam valamivel napokat (pl. tunerkártya), nem tudtam rájönni, mi a para, és egy CMOS reset oldotta meg a helyzetet (lehet IRQ-ütközés, stb.). Ha meg semmi különös beállítás nincs a BIOS-ban, akkor amúgy se veszíthetsz vele... (nyilván tápellátás megszüntetése mindenekelőtt)
-
Siriusb
veterán
body007-re lehet hallgatni kellene, a biosban egy load default néha csodákra képes, megmagyarázhatatlan hibák megoldója. Talán a te problémád is ebbe a kategoriába tartozik.
Már csak kíváncsiságból, én kipróbálnék egy másik disztrót, ill. egy másik egeret is.Szerk: ha túl van húzva a gép, írd fel Load default előtt, miket állítottál be, ne kelljen megint kísérletezni, ha fejből nem emlékszel rá.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ne izgulj, lehet még rosszabb is.
Nálam a telepítőben volt egér rendesen, most a friss rendszer csak kapott egy ati drivert, meg a frissítéseket és bekapcsoltam az effekteket, erre eltűnt az egérmutató (ha minden igaz, frissítést követő restartkor). Kattintani tudok, csak a mutatót nem látom.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest