Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Megint nem olvastad végig alaposan amit irtam, mégis reagálsz.
Nem baj, amikor valamit nem olvas el az ember, de akkor
nem következetes dolog reagálni arra (amit nem olvasott el rendesen az ember).A gond veled nekem ,hogy rendszeresen ezt csinalod velem, igy pl. a közvetlen előző hsz-ed is mutatja.
Néha még hagyján lenne ... néha én is elkövetek véletlenul ilyesfajta hibákat;
de én nem rendszeresen!Mutasd meg , hol szerepel a mai első hsz-edben csillag karakter??
Hányszor irjam, hogy amit ma elsőként mutattál, kiprobláltam eddigi utolsó modszerként azt is, és az sem oldotta meg a problémám......ennyit irtál:
rm -r ÚTVONAL
(útvonal gyanánt egy példát.)Most akkor mire modositod javaslatod? Tényleg érdekel most már... konkrétan hogyan?
Azt meg, h nem értek a konzolos parancsokhoz kulonosebben , ma is irtam , és korábban tobszor is.
rm, addig oké, de milyen paraméter hatásos a problémámra??
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest