- Analóg fényképezés
- Milyen alaplapot vegyek?
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
Aktív témák
-
válasz
hackeeeee #29602 üzenetére
A jobb kattintásos automatikus indulás az működik persze (bár az újabb verziókból már kiszedték). A konfigurálásával ellehet tölteni egy jó időt, mert nagyon részletesen állítható mindent. A RocketDock bár egész jó Windowsos alternatíva (én is azt használtam), de közelébe sem ér a Cairo-Docknak (bár én ez utóbbit is csak tökéletesen úgy használom mint anno az előbbit, olyanra lőttem be). Ikonokat eltüntetni vagy kihúzással lehet igen (ha nincsenek zárolva az ikonok), vagy az indítóikon eltávolítására kattintva (ha a dokk nincsen zárolva).
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest