- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyílt szabványokkal fegyverkezik az AMD az AI-gyárakra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Apple MacBook
- Plazma TV topic
Aktív témák
-
upszilon
őstag
Tegnap kicsit begőzöltem ezen az eszelős java-szívatáson. Elnézést érte!
Ami az új rendszeredet illeti, nekem a 10.10-es fut és közvetlenül az APEH-program felrakása előtt frissítettem. Szóval annál frissebb rendszerrel egyszerűen nem lehetett volna rendelkezni sehogyansem. Mégsem működött. Szerintem nincsen ez így jól, de persze az egy kicsit erős kiszólásom volt, hogy akkor nem használom az ubit. De, használom, csak az élet megint a zorrom alá dörgölte a valóságot, hogy Windowsz nélkül sajnos nem boldogul az ember. A Linux csak hobby-oprendszer. Játszani, ismerkedni jó, de kielégítő módon dolgozni, munkaprogramokkal napi munkát végezni vele még nem lehet. Majd talán egyszer... Mivel én nem járulok hozzá a fejlesztéshez fizikailag, és mivel ingyen kapom, csak óhajom lehet, hogy egyszer majd lesz olyan verzió is, ami napi munkára való lesz.

Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Ableton Live 12 Suite Education
- DC160W-GAN Tech-Protect 6 portos asztali töltőadapter PD 160W / QC3.0 Fekete
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest