Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- TCL LCD és LED TV-k
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
mzx
senior tag
harry IRTA: "Képzeld olvastam, de ha be tudsz lépni a mappába parancssorban (én így értelmeztem)..."
Nos, akkor idézem, hogy RÖGTÖN A HSZ- EM ELEJÉN IRTAM, tehát nem olvastál figyelmesen:
MZX ÍRTA: "Ezt XP-vel néztem [...] ubuntu viszont olvasni sem képes ezt, mert lefagy [...]"Ha egyszer nem képes olvasni, akkor hogyan tudnék belépni a mappába?...
Ráadásul ha be is tudnék lépni (ahogyan XP-ben viszont ez sikerult), akkor is mi a garancia, h lehet szokásos modon törölni? Ugyanis irtam:
nem engedi se XP-ben, se linuxban törölni a mappát, a tartalmával egyutt.Figyu, a fő gond az a reagálásodban megint, hogy látod, összetett problémát vetek fel, erre szerinted egy sima rm -r majd húú de megoldja...
Gondolod, hogy az egyszerű esetkere használható egyparaméteres
rm parancs rendbe teszi tutira az összetett problémát?
Gondolod, hogy aggódnék és segitséget kértem volna itt, ha egyszeru rm -r -rel kész lenne a megoldás a bajomra?
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LEGO klub
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest