- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Magyar árat kapott a Honor MagicPad 2
- Hobby elektronika
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Videós, mozgóképes topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
Aktív témák
-
mzx
senior tag
...google első találat, első találat :S ... én értem ,h segiteni szeretnél nekem, de ehelyett megint felületesen olvastad el a kérdésem és odaveted, hogy nesze mzx, csak kicsit rá kéne keresni google-ban... mintha nem tudnám, hogy RM parancs...
Érdekes, mások képesek kizárolag olyankor reagálni kérdésekre, ha van idejuk végigolvasni a kérdező kérdését, valamint nem lekezelőek, mint te.
most megint avval fox jönni, hogy persze h nem olvvastad végig, mivel megint kisregényt irok. Na de ha egyszer összetett a probléma! Így hát megszabaditom másokat és magamat ELŐRE a hosszasabb oda-vissza párbeszédektől azáltal, hogy előre leírom az ÖSSZES FONTOS tényezőt a bajom kapcsán. Nah ezért irok olykor "kisregényt"!
most pedig azért irok hosszan, hoyg végre megértsd, mi a problémám a látszatsegitségnyujtásaiddal irányomba. Bár anno ezt már átrágtuk, de ezek szerint
nem sok haszna volt.
Köszönöm a megértést, harry.Ha elolvasod a kérdésem , látni fogod, harry, hogy SPECIÁLIS a probléma,
nem egyszerű törlési szándék.
ÍRTAM LENTEBB: Például a fizikai média player amikor update-lt, tele rakta AKARATOMTOL FUGGETLENUL krixkrax nevű mappákkal és file -okkal azt a gyökérben levő mappát, igy számos mappanév és file név HIBÁS, ÉS JELZI A LINUX, HOGY
NEM TÖRÖLHETŐ. Esetleg talán admin joggal; de volt már korábban is pár kacifántos esetem, amit hosszas utánajárásom után tudtam csak kitörölni, akárcsak most...
illetve a jelen problémám még nem megoldott ÉS A TE FELÜLETESEN KIÖTÖLT ÖTLETED IS LEFAGYASZTOTTA LINUXOM...csak azért probaltam ki a modszered, h ne mondhasd, h meg se probáltam a javaslatoddal, dde sejtettem ,h hatástalan lesz....legalabb 50 db. file -t illetve mappát generált az update , és regetegben van space, ami ugyebár nem tetszik törléskor a linuxnak.
Kérem, aki tudja a megoldást, jelezze. Hálásan köszönöm előre is, aki veszi a fáradtságot megérteni a problémám, lásd: lentebbi hsz-em.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest