Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
A Wifi az más, nem azt törték fel. Csak megemlítettem, hogyha itthon megvan osztva egy könyvtáram és a vezeték nélküli hálózatom nincs titkosítva, akkor egyből megjelennek fura mód ilyen exe fájlok (a megosztott könyvtárban). Tény, hogy olyan keményen nem konfiguráltam be, de le volt korlátozva rendesen. Az egy olyan szerver volt, amit csak olvasni lehetett anonim, a tárolóknak ennyi a lényegük. Aztán egyszer csak olyan parancsokat láttam a terminálban amiket nem én adtam ki, meg idegen fájlok jelentek meg a saját könyvtáramban. Igazából sokra nem mentek, mert egy 1 GB-os pedrive-on volt az egész és igen hamar betelt, elfogyott a hely.

Aktív témák
- Xeon E5 1650 v3, 1650 v4, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.09.11-ig garanciális, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest