Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
harry
veterán
Van egy fura egér gondom, régebben írtam már róla.
Wireless, logitech MX1000, alapból Ubuntu 9.04.
Néha olyat csinál, hogy "leradged" a fókusz, pl menüből indítok egy böngészőt, kattintanék egy hírre, erre a menü elemeit mutatja, vagyis, mintha el sem mozdítottam volna (grafikusan persze mozog). Jobb gombot nyomva, majd újra ballal kattintva már az új helyre fókuszál.És random, tehát napokig használtam gond nélkül, erre egyszer csak előjött. Sőt, megnéztem egy 10.04-es live kubuntuval, ott is ez a gond. Most rákötöttem egy másik wireless logi egeret, ezzel nincs gond... De érthetetlen, hogy a másikkal miért van néha
Most emiatt vegyek másik egeret? Nehogy már. Mi lehet az ok? Miért csak néha? Itt van a vevő egy karnyújtásnyira (sőt, most a másik, jó egér vevője messzebb is van).
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gitáros topic
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Most emiatt vegyek másik egeret? Nehogy már. Mi lehet az ok? Miért csak néha? Itt van a vevő egy karnyújtásnyira (sőt, most a másik, jó egér vevője messzebb is van).