- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
harry
veterán
Van egy fura egér gondom, régebben írtam már róla.
Wireless, logitech MX1000, alapból Ubuntu 9.04.
Néha olyat csinál, hogy "leradged" a fókusz, pl menüből indítok egy böngészőt, kattintanék egy hírre, erre a menü elemeit mutatja, vagyis, mintha el sem mozdítottam volna (grafikusan persze mozog). Jobb gombot nyomva, majd újra ballal kattintva már az új helyre fókuszál.És random, tehát napokig használtam gond nélkül, erre egyszer csak előjött. Sőt, megnéztem egy 10.04-es live kubuntuval, ott is ez a gond. Most rákötöttem egy másik wireless logi egeret, ezzel nincs gond... De érthetetlen, hogy a másikkal miért van néha
Most emiatt vegyek másik egeret? Nehogy már. Mi lehet az ok? Miért csak néha? Itt van a vevő egy karnyújtásnyira (sőt, most a másik, jó egér vevője messzebb is van).
Aktív témák
- BMW topik
- Peugeot, Citroën topik
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Háztartási gépek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most emiatt vegyek másik egeret? Nehogy már. Mi lehet az ok? Miért csak néha? Itt van a vevő egy karnyújtásnyira (sőt, most a másik, jó egér vevője messzebb is van).