Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
harry
veterán
1, Igen, ezt mondom én is. A hibátlanokat lemented, majd a maradékot tudod tudod törölni, mert a * karakter lefedi őket. Esetleg sudo -val. Sehol sem mondtam, hogy lépj be a hibás nevűbe.
mod: én sem mondtam, hogy ez egy mindenható megoldás, és biztos jó, hanem azt, hogy ezt nézném meg első körben (adta magát, mivel nem írtad, hogy próbáltad volna).2, Azt írtad, nem vagy otthon konzolos parancsokban, még véletlenül sem említetted, hogy próbáltad volna az rm-et. Ezek után miért csodálkozol, hogy ez az első, amit linkelek?
Bánom is én, majd ha legközelebb lesz egy fél soros megoldásom egy problémára amivel én is szembesültem, majd nem mondom.
Aktív témák
Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Béta iOS-t használók topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Honda topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Rövid kedvcsinálón a Marathon
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest