Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- MSI Wind
- Tavaszi hardvernyitány
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Modding és elektronikai kérdések
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
harry
veterán
1, Igen, ezt mondom én is. A hibátlanokat lemented, majd a maradékot tudod tudod törölni, mert a * karakter lefedi őket. Esetleg sudo -val. Sehol sem mondtam, hogy lépj be a hibás nevűbe.
mod: én sem mondtam, hogy ez egy mindenható megoldás, és biztos jó, hanem azt, hogy ezt nézném meg első körben (adta magát, mivel nem írtad, hogy próbáltad volna).2, Azt írtad, nem vagy otthon konzolos parancsokban, még véletlenül sem említetted, hogy próbáltad volna az rm-et. Ezek után miért csodálkozol, hogy ez az első, amit linkelek?
Bánom is én, majd ha legközelebb lesz egy fél soros megoldásom egy problémára amivel én is szembesültem, majd nem mondom.
Aktív témák
Aktív témák
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- MSI Wind
- Tavaszi hardvernyitány
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17E 256GB,Új,Dobozaval,24 hónap garancia
- Újszerű iPhone 13 128GB Fekete (midnight) független, 100% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest