Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
harry
veterán
1, Igen, ezt mondom én is. A hibátlanokat lemented, majd a maradékot tudod tudod törölni, mert a * karakter lefedi őket. Esetleg sudo -val. Sehol sem mondtam, hogy lépj be a hibás nevűbe.
mod: én sem mondtam, hogy ez egy mindenható megoldás, és biztos jó, hanem azt, hogy ezt nézném meg első körben (adta magát, mivel nem írtad, hogy próbáltad volna).2, Azt írtad, nem vagy otthon konzolos parancsokban, még véletlenül sem említetted, hogy próbáltad volna az rm-et. Ezek után miért csodálkozol, hogy ez az első, amit linkelek?
Bánom is én, majd ha legközelebb lesz egy fél soros megoldásom egy problémára amivel én is szembesültem, majd nem mondom.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest