Hirdetés

Aktív témák

• harry

veterán

válasz Atapi #33446 üzenetére

Én azon akadtam ki telepítésnél, hogy van egy web-start (?) install megoldásuk, vagyis neten egyet kattintok, majd elindul a letöltés, betölt egy csík, majd eltűnik, és... ennyi. Nincs új képernyő, fagyás, hibaüzenet, semmi (terminálból meg ezt ugye nem indíthatom, lévén webes, csak a .jar fájlt, aminek megvan a módja, csak épp leírva nincs az oldalukon).
    Én az Abev kapcsán a támogatást és a user dokumentáció hiányát látom problémának... ha lett volna egy hibaüzenet legalább, illetve leírják neten, hogy a .jar fájl miképp telepíthető, megoldom hosszas keresgélés és próbálgatás nélkül is. És ennyi legalább elvárható egy ilyen szintű progitól (amúgy van doksi, ami kb annyiból áll, hogy kattintsunk kettőt, majd nyugodtan fogadjuk el, amit kiír, next, next, finish...).

upszilon: "valami kis gyakorlati munkára kerül a sor, akkorát bukik mint az ólajtó. "
    ... mit értesz gyakorlati munka alatt? Gond nélkül lehet rajta pl. programozni, képeket szerkeszteni, gépeket virtualizálni, szervereket futtatni, doksikat és prezentációkat írni, levelezni, stb.
    Attól, hogy néha 1-2 programmal gondok merülnek fel (és azok sem általános jellegűek, mindenkinél), nem lesz alkalmatlan munkára.

Aktív témák