- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
harry
veterán
Én azon akadtam ki telepítésnél, hogy van egy web-start (?) install megoldásuk, vagyis neten egyet kattintok, majd elindul a letöltés, betölt egy csík, majd eltűnik, és... ennyi. Nincs új képernyő, fagyás, hibaüzenet, semmi (terminálból meg ezt ugye nem indíthatom, lévén webes, csak a .jar fájlt, aminek megvan a módja, csak épp leírva nincs az oldalukon).
Én az Abev kapcsán a támogatást és a user dokumentáció hiányát látom problémának... ha lett volna egy hibaüzenet legalább, illetve leírják neten, hogy a .jar fájl miképp telepíthető, megoldom hosszas keresgélés és próbálgatás nélkül is. És ennyi legalább elvárható egy ilyen szintű progitól (amúgy van doksi, ami kb annyiból áll, hogy kattintsunk kettőt, majd nyugodtan fogadjuk el, amit kiír, next, next, finish...).upszilon: "valami kis gyakorlati munkára kerül a sor, akkorát bukik mint az ólajtó. "
... mit értesz gyakorlati munka alatt? Gond nélkül lehet rajta pl. programozni, képeket szerkeszteni, gépeket virtualizálni, szervereket futtatni, doksikat és prezentációkat írni, levelezni, stb.
Attól, hogy néha 1-2 programmal gondok merülnek fel (és azok sem általános jellegűek, mindenkinél), nem lesz alkalmatlan munkára.
Aktív témák
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Crimson Desert
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- EAFC 26
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- További aktív témák...
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest