Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Kendek #32886 üzenetére
Hát, most ezzel mit csináljak? Ebből nem derül ki, hogyan állítottad be a wifid meg az ftp-t. Vagy nem értem, hogy jön a képbe a wifi, vagy honnan futtatták ezt?
Mert teszem azt, egy wep-es wifit és default beállított egyszerű jelszavas ftp-szervert azért szerintem nem egy nagy dolog megtörni.
Nálam a wifi rejtett, van mac szűrés, és egy igen sok-karakteres wpa2 jelszó, innen kezdve annyira emiatt nem aggódok.
FTP meg nem default port, és megfelelően le van korlátozva minden user adott mappára (ftp és fájlrendszer szinten is), nincs shell-jük (futtatás), stb. Még egy tanúsítványt illene talán hozzárendelni az egészhez (ftps).Illetve ilyet mutathatok én is, hogy kik használják: [link]
pl. SourceForge, Samba.org,
Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest