- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple asztali gépek
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
KáZsé Mestör #41490 üzenetére
Parancssorból én az "ifconfig wlan1" -t javaslom, így listázná ki a wifi kártyához tartozó címeket / egyebeket. Címet viszont persze akkor kapsz, ha egy hálózathoz csatlakozol, amit meg a menüsoron található (valahol a sarokban) NetworkManagerrel tehetsz meg. Erről nem írtál, de néztétek? Lát wifi hálózatokat? Itt ha kiválasztod, rá tud csatlakozni?
Amúgy nagyon valószínűleg nem kell felrakni semmit, én egy live rendszer alól használtam a wifimet linuxon, csak elindítottam, és tudtam is csatlakozni netre (legalábbis a NetworkManager látott hálózatokat). -
válasz
Nézz egy lspci -v -t, amivel megtalálod, hogy milyen modult használ a wifihez (egyáltalán van-e betöltve hozzá modul).
Ha van, akkor nézd meg Networkmanagerrel, hogy mégis mi van szerinte a wifivel.
Én mondjuk a Networkmanegert leszedtem, és egy Wicd -t tettem fel (szoftverközpontból/csomagkezelőből felmegy), mert az asztali gépemen az USB wifi sehogy nem ment Networkmanagerrel, meg Wifi-radarral sem.@Noddy sem mond hülyeséget, próbáld meg. Lehet engedélyezéskor nem tölti be a modult a wifihez.
-
Noddy
senior tag
válasz
Nekem olyan van, hogy ha fizikai kapcsolóval bekapcsolod a wifit akkor nem látja a linux, de ha újraindítod akkor már igen. És így látnia kell az eszközmeghajtóknál és akkor fel is ajánlja a drivert, ha szükséges.
Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Óvodások homokozója
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Warzone
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest