Hirdetés
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
KáZsé Mestör
üzenetére
Parancssorból én az "ifconfig wlan1" -t javaslom, így listázná ki a wifi kártyához tartozó címeket / egyebeket. Címet viszont persze akkor kapsz, ha egy hálózathoz csatlakozol, amit meg a menüsoron található (valahol a sarokban) NetworkManagerrel tehetsz meg. Erről nem írtál, de néztétek? Lát wifi hálózatokat? Itt ha kiválasztod, rá tud csatlakozni?
Amúgy nagyon valószínűleg nem kell felrakni semmit, én egy live rendszer alól használtam a wifimet linuxon, csak elindítottam, és tudtam is csatlakozni netre (legalábbis a NetworkManager látott hálózatokat).
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest