Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Apple MacBook
- HP notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
harry
veterán
Lehúztam a többi driveot, és így ment wubi, de aztán megint fellépett valami probléma, és inkább legyalúltam, készítettem egy csinos kis partíciót Ubuntunak, és felraktam élesben. nVidia driverrel szívtam eyg kört, de most az jó (compiz is megy). Pár aprób problémám még van, pl alapból FF3 volt fent, azt levettem, helyére ment a régebbi, de most nem tudom felrakni a Gmail Maganer addont (asszem unexpected error-al leáll, nem tudom mi a gond, ha külön letöltöm az xpi-t, vagy mit, azt kézzel hova kéne bemásolni?). Telepítés után visszaraktam a többi vinyót, be is csatolta a többi filerendszert, kivéve egyet, ami egy SataII-es 300gigás partíción volt (amúgy mindegyik NTFS)... Illetve még egy hiba, hogy egyszer elállította a billentyűzetet, azóta visszaraktam magyarra, de az üdvözlőképernyőnél továbbra is egy másik kiosztást használ, mint amikor be vagyok jelentkezve (tehát pl a "?" egy másik gombon van, stb). Ha esetleg valamelyik problémámra tudtok válaszolni, azt megköszönném, de mindjárt én is megpróbálom kideríteni, hogy mi a helyzet.
Aktív témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- foobar2000
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest