- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
Aktív témák
-
harry
veterán
Lehúztam a többi driveot, és így ment wubi, de aztán megint fellépett valami probléma, és inkább legyalúltam, készítettem egy csinos kis partíciót Ubuntunak, és felraktam élesben. nVidia driverrel szívtam eyg kört, de most az jó (compiz is megy). Pár aprób problémám még van, pl alapból FF3 volt fent, azt levettem, helyére ment a régebbi, de most nem tudom felrakni a Gmail Maganer addont (asszem unexpected error-al leáll, nem tudom mi a gond, ha külön letöltöm az xpi-t, vagy mit, azt kézzel hova kéne bemásolni?). Telepítés után visszaraktam a többi vinyót, be is csatolta a többi filerendszert, kivéve egyet, ami egy SataII-es 300gigás partíción volt (amúgy mindegyik NTFS)... Illetve még egy hiba, hogy egyszer elállította a billentyűzetet, azóta visszaraktam magyarra, de az üdvözlőképernyőnél továbbra is egy másik kiosztást használ, mint amikor be vagyok jelentkezve (tehát pl a "?" egy másik gombon van, stb). Ha esetleg valamelyik problémámra tudtok válaszolni, azt megköszönném, de mindjárt én is megpróbálom kideríteni, hogy mi a helyzet.
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen egeret válasszak?
- Vírusirtó topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs