Aktív témák
-
csibor
addikt
RAR fájlt,hogy tudok kitömöríteni ?
-
Finwe
őstag
Hali!
Feltettem egy kubuntut de a nyomin nem megy a net. A Broadcast-hoz mi a fenét kell írni? Gnome-on nem volt ez és itt nem lehet üresen hagyni, mindig kitölti.
Tudtam, h megbánom ezt a kde-tFinwe
-
zolikaDB
veterán
válasz
n0_gAboR #8192 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a rengeteg segítséget! Egyre jobb, szebb, használhatóbb, pofásabb a linuxom, és még egy napos sincs!
A detect refresh rate-et kikapcsoltam (ATI Xpress 200M)! Ööö, olyan nagy változást nem tapasztalok! (nekem a rendszer\beállítások\képernyő felbontása menüben amúgy 60 Hz van)
"es a refresh rate-et tedd fel a monitorodera" hogy mi? Ez az opció ott van, ahol mondod, de csak egy csúszka van mellette, amin értékeket lehet állítani, ez most 50! Ez Hz lenne?
Apropó: ugyanezen a lapon mi az az outputs, ami nekem 640x480+0+0?
Plusz: amikor a beállításokban egy gyorsgombot akarok megadni, akkor alapból felkínál olyat, h super! Ez hol van a billentyűzeten?? -
n0_gAboR
őstag
válasz
zolikaDB #8191 üzenetére
compizconfig settings manager-ben General/Display Settings alatt kapcsold ki a detect refresh rate-t es a refresh rate-et tedd fel a monitorodera.
Nalad is sokkal gyorsabb lesz ilyenkor? Nalam (NVIDIA) es baratnomnel is (Ati opensource) rosszul detektalja a compiz alapbol a refresh-t, es 50Hz-re lovi be, ami eleg fosh.
-
zolikaDB
veterán
Wáááá! Pörög az asztal, megy a desktop cube! Nemsoká öcsém is linux user lesz
-
n0_gAboR
őstag
Ahogy nezem lesz majd ehhez egy kulon program: [link] [link]
A manualis csomag es fuggosegvadaszas nem nagyon opcio szerintem.
Egy otlet csak:
Lehetseges az ubuntut feltenni pendrivera. Ramasolod a rendszered, beviszed a suliba, bebootolsz rola, frissited, hazaviszed, visszamasolod.Mondjuk nem art egy kicsit erteni a rendszerhez, hogy ezeket megcsinald, de majd segitunk.
-
n0_gAboR
őstag
válasz
zolikaDB #8181 üzenetére
* RAM-ot a JAVA virtualis gep zabal kurvasokat, azureus JAVA-ban van irva.
* nem kell uj GNOME verzio, System > Administration > Software Sources / Updates fulon pipald be a proposed es backports update-eket is (alapbol nincsenek kijelolve).
Ilyenkor ujabb verzios programok is elerhetoek lesznek, alapertelmezetten csak biztonsagi frissitesek jonnek le.
* Linuxon a codec-ekkel a kovetkezo a helyzet:
MPlayer-nek sajat beepitett kodekei vannak, jatszik szinte mindent. Van csomo program ami csak egy GUI, az mplayer fut a hatterben. pl.: SMplayer, Gnome Mplayer, stb.VLC szinten sajat codec pack-al rendelkezik.
GStreamer keretrendszert hasznalo programok (mint pl az alapertelmezett Totem movie player - meg ennek a browser plugin-ja) a GStreamer plugineket hasznaljak. Elvieg szol a totem hogyha nincs vmihez kodek neki, es felajanlja a telepitest.
Szoval a fenti 3 megoldas kozul valassz egyet.
-
Ha ért valaki Scribus-hoz és lenne kedve részt venni a Full Circle Magazine (Független Ubuntu Közösségi Magazin) szerkesztésében, itt jelentkezzen. Fordítók is jöhetnek!
-
escape
aktív tag
Sziasztok
Szeretnék kérni egy kis segítséget.
Tegnap rászántam magam, hogy feltegyem a 8.04-et. A 7.10 már nagyon szét volt..
Szóval ujraformáztam a home particiót is, minden tökéletes volt.
Aztán egyszer csak, a GDM nem akart bejönni... tölt, tölt, tölt se semmi, aztán vagy 5 perc után nagy nehezen betöltött. /Azóta is ilyen
Most ezt ideiglenesen megpróbáltam megoldani azzal, hogy csináltam egy auto bejelentkezést, remélem ezzel megoldódik, de azért jó lenne valamit alkotni is vele... -
zolikaDB
veterán
válasz
n0_gAboR #8179 üzenetére
Köszönök minden segítséget, már tudok megosztani!
Nekem az azureus neve volt ismerős, fel is tettem, nem volt vele gond! Bár, megnéztem a rendszerfigyelőt, és a RAM-ot nagyon kajálta vmi...
Úh kipróbálom a Deluge-t!
A másik: akkor mi van ezzel a Gnome-mal? Tegyek fel új verzát? Mert nem látja a hostot...
Illetve: letöltöttem a desktop effekteket állítgató progit is (compizconfig-settings-manager)! Ebben az esetben mit kell beállítanom, h szép, 3D-s legyen az asztalom? Illetve hogy kell bűvészkedni vele, h működjenek?
Mint itt: [Ubuntu compiz]Wmv: windowson én ace mega codecs packot használok, ezzel minden szaggatásmentesen megy! Itt ubuntu alatt van pár dolog, ami szépen fut, meg van pár, ami nem, meg ha kiteszem teljes képernyőre, és akkor szaggat!
Nincs ubuntura vmi codec pack? -
st3v0
tag
Sziasztok!
Felraktam az Ubuntu 8.04 egy olyan számítógépre, amin nincs internet kapcsolat, és belátható időn belül nem is lesz
.
A kérdésem az, hogy hogyan tudom mégis frissiteni? Suliban tudok csak nethez jutni, is ott csak windows gépek vannak.
Köszönöm? -
n0_gAboR
őstag
válasz
zoltanz #8178 üzenetére
Azureus discontinued, mar csak a Vuze verziot fejlesztik, mindenketto szarlassu, JAVA megzabalja ramot.
Deluge-t ajanlom eleg fasza, nagyon aktivan fejlesztik, szinte havonta jon ujabb verzio. Utorrenthez funkcionalitasban ez all legkozelebb.
Ubuntu alapertelmezett Transmission is megfelelhet meg torrentezni.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
zolikaDB #8168 üzenetére
1 Sok egzotikus tömörítő és bug -os verzió forog közkézen a wmv -k között is. De lehet egyszerűen sérűl is a fájl, kéne látni valamit hozzá (kép hibakód, hiba szöveg). Nekem az esetek 95 % -ban lejátsza a Linux és a Windows is a videó formátumokat rendben. Esetleg feldob a lejátszás kezdetekor egy hiba ablakot oszt annyi.
2 Azureus ?
-
n0_gAboR
őstag
válasz
zolikaDB #8172 üzenetére
Ez egy ismert bug. ALT+F2, majd beirod:
gksu nautilus
Ezek utan lesz egy rendszergazdakent futo "file kezelod". Ezzel mar fog futni a dolog.
Allitsd be a Repository-knal, a proposed, es a backports tarolokat, ezekben jonnek ujabb verzioju csomagok, tartalmaznak bugfixeket is. - lehet hogy majd javitottak is (ugyanis megjelenes ota kijott mar a GNOME-nak 2 bugfix verzioja)
-
n0_gAboR
őstag
swf-dec -t gyorsan szedd le, es tedd fel helyette a flashplugin-nonfree-t (ez a rendes Adobe-fele flash player/plugin, csak ez mukodokepes teljesen).
Ha ezek utan sem megy, lehet hogy osszeszarta magat a bongeszo konfiguracios adatbazisa. Terminalbol a kovetkezo parancs segithet:
rm -Rf ~/.mozilla
Vigyazat, minden adat, konyvjelzo el fog veszni.
-
zolikaDB
veterán
Ahha! Majd elbütykölgetem!
Plusz: leszedtem a gnome commandert, de nem akarja megnyitni a host-ot, ami az én D meghajtóm, amin az ubuntu is van! A csatlakozás meghiúsult hibaüzenettel! Amúgy más alkalmazás látja és írni is tudja!
A másik: nem enged megosztani: A 'net usershare' a következő hibát adta vissza: 255: net usershare: cannot open usershare directory /var/lib/samba/usershares. Error Hozzáférés megtagadva
You do not have permission to create a usershare. Ask your administrator to grant you permissions to create a share.
Pedig én vagyok a rendszergazda (ugyan nem admin a felh nevem, ha ennek van jelentősége, de ha máshol megerősítést kér, jó a jelszavam!) -
letix
senior tag
Tiszteletem az Uraknak!
Kérdéssel fordulok hozzátok.
Konfig.:
Ubuntu 8.04
2.6.24-19-generic #1 SMP Wed Jun 4 16:35:01 UTC 2008 i686 GNU/Linux
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9) Gecko/2008061015 Firefox/3.0Probléma.:
A másik fórumon, akár bejelentkezve akár bejelentkezés nélkül a bolhapiac részleg egyszerűen nem jön be. Page Load Error-al kidob.
Bármely más almenübe megyek, hibátlanul megjelnik.
Friss rendszer, nem tiltottam egy oldalt sem, pár komponens telepíte, JAVA, swf-dec, etc.Ötlet esetleg valakinek?
udfv
letix -
Kephamos
addikt
Az m1 online adását szeretném nézni, de tojakodik az mplayer plugin a ff3-ban. Mi a teendő?
-
-
zolikaDB
veterán
Hatalmas ez a LINUX!!!
[kicsit sok volt a smiley...]
[ Módosította: ngabor2 ]
-
zolikaDB
veterán
válasz
n0_gAboR #8161 üzenetére
Jupííííííííííííííí! THX!
Eddig minden megy, mint a karikacsapás! amsn-em is lett 2 perc alatt! A wmv-t komolyan mondom, szebben viszi, mint xp alatt a media player!
Hang: minden alsa, szoftveres keverés bekapcsolva, de nem használja a laptop hangszórókat, csak a rádugott fülest, v külső hangszórót! -
zolikaDB
veterán
Bocs, h ennyit kérdezek:
ti a rendszer\beállítások\megjelenés\betűkészleteknél milyen betűtípusokat használtok? Mi az alap windows? Mert én nemnagyon találom windowsban... Ill itt elpiszkáltam, és nincs olyan, h alapbeállítások visszaállítása! -
zolikaDB
veterán
Huh, már ubunturól nyomom
Első probléma: van két partícióm:
C - XP
D - multimédia, és ubuntuCsak a C-t tudtam csatolni, a D-t nem látja! Mit tegyek? Szeretnék filmet nézni, hangot csiholni, de ugye így még zeném sincs...
-
-
-
zolikaDB
veterán
Óóó, ez a segítőkészség!
Ezer hála és köszönet! Hát, a topicnyitóban van szó az ATI-ról, de az ubuntu.hu-n egy srác elmagyarázta két lépésből, majd ha fent lesz, megpróbálom vmelyiket!
Akkorhát:
1, ha a D-re telepítem, próbaként, tesztüzemben, akkor nem kell swap partíció?! Ui, míg tesztelgetek, nem szeretném szétszabdalni a HDD-t!
2, ha esetleg leszedném, ugye nem lesz gond a windows indításával?
3, mennyi helyet érdemes neki adni, ui wubi kérdezi! -
n0_gAboR
őstag
válasz
zolikaDB #8146 üzenetére
Tedd fel a wubi-s modszerrel, mert live ala drivereket beizzitani eleg macera. Ugy konnyen lekaphatod ha nem tetszik: Uubuntu telepitese windows ala
-
harry
veterán
válasz
zolikaDB #8146 üzenetére
Nálam pl. azért nem volt hang, mert a digitális kimenetet akarta használni alapból. Katt kettőt a hangerőszabályzó ikonra, Switches fül, és ott van ilyen kapcsoló, h digital/analog kimenet. Persze lehet neked mással van gondod, de azért gondoltam megemlítem (nekem egy Audigy kártyám van).
Szerintem nem kell letölteni drivert, de lehet. Nem tudom alapból mi van fent, majd a többiek megmondják jóól. Talán az első hsz-ban is van erről infó.
Az a Wubis telepítés, erről talán volt is egy cikk a logouton. Telepítheted arra a partícióra, akkor egy saját könyvtárat hoz létre, és azt használja. Nekem ez nem tetszett, problémák is voltak vele, inkább csináltam neki egy partíciót külön, és egyet swapnak is (hogy ez pontosan hogyan megy, szintén nem tudom).
-
zolikaDB
veterán
Helló mindenkinek!
Engem személy szerint nagyon érdekelne a linux, de valahogy, akárhány disztrót kipróbáltam, nem működött minden úgy, ahogy szerettem volna!
Most jutottam el oda, h megtaláltam az Ubuntut (8.04 HH, Kemény Kócsag)! Eddig live módban próbáltam ki, csak volt vele egy kis gond: akárhogy állítgattam a gépet, nem volt rajta hang!
Tehát: ahogy a leírás is szól ,rákattintottam egy mp3 fájlra, vártam, h letöltse a codec-et, de semmi! Utána állítgattam a hangbeállításokat is, mindent alsára, meg próbálgattam én mindenhogy, de egy kumma hang se jött ki a gépből.És akkor, a gépem:
Toshiba L30-134 laptop, specifikációk everest alapján:CPU típusa Mobile Intel Yonah, 1466 MHz (11 x 133)
Alaplap neve TOSHIBA Satellite L30
Rendszermemória 896 MB
BIOS típusa Phoenix (10/24/07)Videokártya ATI RADEON XPRESS 200M Series (256 MB)
Hangkártya Realtek HD Audio output
Videokártya tulajdonságai:
Eszköz leírása ATI RADEON XPRESS 200M Series
Adapter leírás ATI RADEON XPRESS 200M Series
BIOS leírás BK-ATI VER008.050I.036.005
Lapka típusa ATI RADEON XPRESS 200M Series (0x5A62)
DAC típusa Internal DAC(400MHz)
Telepített illesztőprogramok ati2dvag (6.14.10.6587)
Memória mérete 256 MBWindows audió
midi-out.0 0001 0066 MS GS hullámt. SW-szintetizátor
mixer.0 0001 0068 Realtek HD Audio output
mixer.1 0001 0068 Realtek HD Audio Input
wave-in.0 0001 0065 Realtek HD Audio Input
wave-out.0 0001 0064 Realtek HD Audio outputHát, kb így néz ki a gép!
És lenne még két kérdésem:
1, amikor elindult a live CD, a képernyőfelbontásom tökéletese volt, olyan, mint windowson! DE: kell letöltenem drivert ugye? Ehhez az ATI kártyához vajh létezik-e ubuntu alá driver (Xpress 200M)? Pl PClinuxOS alá volt... És ezzel elfut-e a szép 3D-s asztal?2, olvastam a PC World-ben, h lehet windows alól is telepíteni! Namármost: nekem két partícióm van: C (XP) és D(multimédia, adatok)- lehet olyat, h a D-re telepítem??? És akkor kell-e ennek az oprendszernek swap??? Ui azt hallottam, h bizonyos linuxok képesek fájlból swapolni, mint az XP... Ha esetleg majd törlöm ezt a disztrót, nem lesz gondom az XP indításával? (Ui régen mindig telepítettem a rendszertöltőt is, és amikor lepusztítottam a linuxot, és feltettem egy XP-t, az nem indult, mert a linux rendszertöltő indult elsőként és az nem találta a saját oprendszerét, ezért a windows-t se indította el!)
Bocs, ez mégse két kérdés lett, inkább két témakör
Várom a válaszokat, és előre is köszönöm a segítséget! -
n0_gAboR
őstag
válasz
ngabor2 #8138 üzenetére
Kaffeinben valahol az engine (xine) beallitasainal kell kotoraszni ha jol emlekszem.
Mplayerben azert nem jok az ekezetes betuk, mert rosszul van beallitva a karakter kodolas (ugye linuxon az alap az UTF-8, viszont ezek a feliratok window alatt keszultek ami meg a regi, teruletenkent valzoto locale-t hasznalja)
Be kell allitani vagy ISO8859-2 -re (kozep europai ISO) vagy CP-1250 / Windows-1250 (windowsos elnevezes) re.
-
ngabor2
nagyúr
próbálnék feliratos filmet lejátszani... de elég kis sikerrel, pedig korábban simán ment. mplayerrel jó a betűméret, csak néha megkavarja a feliratot, meg egyes ékezetes betűket nem szeret. még próbálkozok a fontok cseréjével, remélem összejön. ha meg jó ékezetes betűket sikerül kiválogatni, akkor meg bolhabokányi a mérete. ugyan ez van a kaffein alatt is ,apró felirat, és ott nem si lehet semmit állítani. tippek?
-
harry
veterán
Hogyan lehetne a menühöz hozzáadni egy programot úgy, hogy azt rootként futtassuk? Láttam egyet, az így van megoldva:
gksu -u root /usr/bin/etherape
Szeretném ezt megcsinálni a wiresharkkal is, de ha csak a program nevét cserélem ki, amúgy ugyan azt a fenti sort használom, akkor bár elindul rootként, de ha beállítom, hogy azt eth0-án figyeljen, akkor kifagy. Nem is kért jelszót indulásnál, nem kéne? Míg ha root terminálból indítok egy wiresharkot, akkor gond nélkül megy. próbáltam így is: gksu /usr/bin/wireshark, de így sem ment. -
escape
aktív tag
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni, hogy Rhytmbox-hoz vagy xmms-hez van e olyan plugin amivel netrádióból lehet a zenét lementeni?
Pl mint winamphoz a Streamripper. -
Vladi
nagyúr
válasz
HalasKYO #8129 üzenetére
f5 vagy f6 esetle "e" billentyű határozott ám nem túl gyors megnyomása a Start or Intsall Ubutnu soron.
Ezátn a kernel sor végére beírni a már megismert noacpi vagy acpi=off opciót.
"b" vagy "enter" billentyű lenyomása a már megismert határozottsággal.Jóvan, júniusban már nem gúnyolódok.
-
GD
őstag
válasz
HalasKYO #8129 üzenetére
ötlet az, hogy rendszerindításkor noacpi paramétert kell adni a kernelnek..
ehhez a bootloader menüjében kell belépni szerkesztési módban, és a kernel végére kell biggyeszteni.. a live cd indító felületén kell keresgélni, különleges módok vagy ilyesmi.. nincs most előttem live -
HalasKYO
aktív tag
Hello!
Szeretném kiprózálni a linuxot.
A gondom csak az hogy az én gépemmel sehogy nem akar barátságba kerülni.
ASUS M2N32 deszka, 3800 + x2 2 g ram 7900 gto...
A gondom az hogy bármely live cd ről indítom egyszerűen nem megy kiakad akármit állítok biosban.
Nem tetszik neki a timer, acpi vagy mi.
Nincs vmi ötletek hogy mi lehet ?
Nem találtam a témával kapcs segítséget eddig, ezért kérdezlek titeket.
várom válaszotok -
-
-
rtom
senior tag
válasz
n0_gAboR #8113 üzenetére
ÁÁÁÁ szelektív vakságban szenvedek, vagy mi, mert a hibaüzi alapján feltettem ész nélkül mindenféle csomagot, amit a synaptic dh kulcsszóra kidobott, csak a debhelper-t nem....
Kösz
Elméletileg feltettem a drivert direkt telepítéssel (nem buildpkg-val), custom módban bejelöltem minden lehetőséget, de gyanúsan rövid idő alatt kidobta, hogy készen van.
Ha felment volna az új, akkor a Control Centerben az OpenGL string verziászámának gondolom 8.6-tal kéne kezdődnie, nem? Most 8.47...-et ír. Vagy van valami egyéb jele, ha az AMD-s zárt meghajtót (esetünkben v8.6) használom és nem az Ubuntu tárolóban lévőt? -
GD
őstag
1015 tuti működik, 1010-es és 1020-ast már magam is csináltam..
scannerről nem tudok nyilatkozni
a gyanum az hogy a dos-s történet.. valószínűleg a dos az usb-s nyomtató nem kezeli le csak ha fel van okosítva, dos-os progit linux alatt valami dosemu-val vagy virtuális gépen kellene zavarászni -
csibor
addikt
Létezik,hogy nincs linuxos támogatása a HP LaserJet 1015 Printer,és hp2400 scanset-nek?Dos alapú számlázó program sem indul el.
-
n0_gAboR
őstag
Tamogatott is, csak amig nincs fent a debhelper csomag (ami segitsegevel lehet .deb csomagot epiteni a forrasbol), addig nem tud csomagot gyartani neked. Sot kell kernel header-s is, meg kell build-essential (c forditoprogram, make, stb) is.
Ugyanis a binaris driverhez kell forditani egy modult hogy a kernelbe be tudja rantani, ezt le kell forditani az adott kernelhez, tehat a forraskod erkezik csak a driver csomagban.
(erre a sok100 disztro altal hasznalt sok100 kulonbozo verzioju kernel miatt van szukseg) -
4sal3
aktív tag
sziasztok
tudna vki segíteni nekem? fs amilo li1705ön használom az ubuntu 8.04-et. 32biteset, gnome felülettel.
szeretnék egy picike kis effektet. drivert próbáltam már többfélét, de nemnagyon jött össze. nem tudtok vmi jó megoldást?
előre is köszi. -
n0_gAboR
őstag
válasz
Neil Watts #8104 üzenetére
Ubuntu alltal szallitott nvidia driverrel nem fog menni, mert meg a regebbi verzio, fel kell majd manualba az ujat.
-
rtom
senior tag
HEEELP!
Tesztelném az új ATI drivert, futtathatóvá tettem, de --buildpkg Ubuntu/hardy futtatás után:
Generating package: Ubuntu/hardy
Resolving build dependencies...
./packages/Ubuntu/ati-packager.sh: 347: sh -c '/usr/sbin/synaptic --set-selections --non-interactive --hide-main-window < /tmp/filek4x4Si': not found
Unable to resolve debhelper . Please manually install and try again.
Package build failed!
Package build utility output:
dpkg-buildpackage: set CPPFLAGS to default value:
dpkg-buildpackage: set CFLAGS to default value: -g -O2
dpkg-buildpackage: set CXXFLAGS to default value: -g -O2
dpkg-buildpackage: set FFLAGS to default value: -g -O2
dpkg-buildpackage: set LDFLAGS to default value: -Wl,-Bsymbolic-functions
dpkg-buildpackage: source package fglrx-installer
dpkg-buildpackage: source version 2:8.501-0ubuntu1
dpkg-buildpackage: source changed by ATI Technologies Inc. <http://ati.amd.com/support/driver.html>
debian/rules build
dpkg-buildpackage: host architecture i386
echo "Using architecture: i386"
Using architecture: i386
for i in preinst postinst postrm shlibs atieventsd.init ; do \
if [ -f /tmp/fglrx.U12368/debian/driver.$i ]; then \
sed -e "s/#PKGNAME#/xorg-driver-fglrx/" \
-e "s/#DISTRO#/hardy/" /tmp/fglrx.U12368/debian/driver.$i > \
/tmp/fglrx.U12368/debian/xorg-driver-fglrx.$i; \
fi; \
done
if [ -f /tmp/fglrx.U12368/debian/10fglrx.template ]; then \
sed -e "s|#XMODDIR#|usr/lib|" -e "s|#XMODDIR32#|usr/lib32|" \
/tmp/fglrx.U12368/debian/10fglrx.template > /tmp/fglrx.U12368/debian/10fglrx; \
fi
if [ -f /tmp/fglrx.U12368/debian/fglrx.default ]; then \
mv /tmp/fglrx.U12368/debian/fglrx.default /tmp/fglrx.U12368/debian/fglrx; \
fi
dh_testdir
make: dh_testdir: Command not found
make: *** [configure] Error 127
dpkg-buildpackage: failure: debian/rules build gave error exit status 2
Removing temporary directory: fglrx-install.e12234Mi hiányozhat neki ? Vagyis honnan szüljek dh_testdir parancsot?
-
Vladi
nagyúr
válasz
Neil Watts #8104 üzenetére
Állat. Nagyobb a teljesítménye, mint a gépenk ami előtt ülök éppen.
-
-
n0_gAboR
őstag
válasz
Neil Watts #8102 üzenetére
nem lepett meg
-
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest