Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Aktív témák
-
harry
veterán
vmwaren elég gagyin ment, ezért mindenképp élesben szeretném kipróbálni, de gondoltam így csak kényelmesebb, nem kell partícionálgatni, és hasonlók.
Nos úgy tudom semmi extra nincs sata körül, még régebben lekapcsoltam őket (mármint pl a raidet), de megnézem. Amúgy van egy sata, sata II, és egy pata vinyó is, majd akkor leválasztom, ami nem szükséges.scandisket néztem, ha mindkét pipa be volt jelölve, akkor, restart után, bár elkezdte az ellenörzést, egy fél óra múlva is ilyen 15-20% körül volt, így azt leállítottam, és csak az első opciót (automatikus filrendszerhiba javítás, vagy mi) hagytam bekapcsolva, így lefutott, de akkor csinálok még egy töredezettségmentesítést is mindjárt, köszi a segítséget, majd írok, hogy mi a helyzet.
Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kés topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro FX570
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest