- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Canon EOS DSLR topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
harry
veterán
vmwaren elég gagyin ment, ezért mindenképp élesben szeretném kipróbálni, de gondoltam így csak kényelmesebb, nem kell partícionálgatni, és hasonlók.
Nos úgy tudom semmi extra nincs sata körül, még régebben lekapcsoltam őket (mármint pl a raidet), de megnézem. Amúgy van egy sata, sata II, és egy pata vinyó is, majd akkor leválasztom, ami nem szükséges.scandisket néztem, ha mindkét pipa be volt jelölve, akkor, restart után, bár elkezdte az ellenörzést, egy fél óra múlva is ilyen 15-20% körül volt, így azt leállítottam, és csak az első opciót (automatikus filrendszerhiba javítás, vagy mi) hagytam bekapcsolva, így lefutott, de akkor csinálok még egy töredezettségmentesítést is mindjárt, köszi a segítséget, majd írok, hogy mi a helyzet.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest