Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
"Ha előre volt particionálva a lemez"
Az az érdekes, hogy magával a Windows 7-telepítővel particionáltam emlékeim szerint. Furcsálltam is, amikor más gépre telepítettem Windows 7-et, és akkor valóban létrehozta a 100 MB-os partíciót. A különbség okát mondjuk nem nagyon vágom.
Egyébként elméletben előnyösebb, ha külön partíción vannak a bootolással kapcsolatos cuccok, mint mondjuk általában Linux esetén is? (Többek közt mert mondjuk a rejtettsége miatt nem lehet véletlenül sem belemókolni, meg elvileg más program sem fér hozzá?)(#36649) F34R: NEM készítettem Linux-szal partíciót azon a HDD-n, és teljesen függetlenül telepítettem a Windows-t minden más HDD-től, oprendszertől. Mint mondtam.
Aktív témák
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Projektor topic
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Fotók, videók mobillal
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Steam Deck
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest