Hirdetés
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
"Ha előre volt particionálva a lemez"
Az az érdekes, hogy magával a Windows 7-telepítővel particionáltam emlékeim szerint. Furcsálltam is, amikor más gépre telepítettem Windows 7-et, és akkor valóban létrehozta a 100 MB-os partíciót. A különbség okát mondjuk nem nagyon vágom.
Egyébként elméletben előnyösebb, ha külön partíción vannak a bootolással kapcsolatos cuccok, mint mondjuk általában Linux esetén is? (Többek közt mert mondjuk a rejtettsége miatt nem lehet véletlenül sem belemókolni, meg elvileg más program sem fér hozzá?)(#36649) F34R: NEM készítettem Linux-szal partíciót azon a HDD-n, és teljesen függetlenül telepítettem a Windows-t minden más HDD-től, oprendszertől. Mint mondtam.
Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest