Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
üzenetére
Én azt látom, hogy a gnome3 ugyanazzal a gonddal küzd, mint a KDE4 három éve. Semmit nem lehetett beállítani, mint ahogy most is cmd line kell ahhoz, hogy a betűméretet állítsd... száni, hogy ez egy release. Az meg csak a hab a tortán, hogy ekkora teljesítményromlást okoz. A KDE4-ben is ehhez hasonló mérföldkő jellegű befejlesztések voltak sokáig, le is szoktam róla rendesen, és most a 4.6-4.7 környékén kezd használhatóvá válni, főleg ezzel a felfüggeszthető kompozit móddal.
Azt meg nem tudom ésszel követni, hogy mi az ami egy unity-ben idegesítően gáz, de a GS-ben már fasza. Tettem egy tiszteletkört fedora alatt a GS-el, de azt a kínlódást nem kívánom senkinek. Lehet h a F15 is "hibás" benne, de hihetetlen, hogy ezt szánják a "traditional" folytatásnak. A nagy része sztem parasztvakítás, a funkcionalitás meg romokban. Mindegy, csak kibukik belőlem mindig a dolog...
Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmgyűjtés
- Samsung kuponkunyeráló
- Parfüm topik
- Elektromos autók - motorok
- Crimson Desert
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest