Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Kindle
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
Üdv!
Egy evvel ezelott vettem egy x4 750k procit,pro4-m lapban hasznaltam a gyari "gombnyomasos" tuningjaval. 4.1 ghz-en mukodott 1.465 fesz mellett,70 fok kornyeken stress test alatt,meg a hozzaszolasom is itt maradt a topikban.: [link]
Na most atraktam ezt a procit,egy asrock fm2a85x extreme6 lapba,ugyanazzal a hutovel,es gyari ertekeken stress test alatt 80 fokot nyalogatja.Ennek mi lehet az oka?Meg arra tudok gondolni,hogy a hw monitor rossz ertekeket mer.
Cpuval kapcsolatban ennyit talaltam.: [link] Nekem eddig tuningolva nem igazan ment 70 fole. Jelenleg a hw monitor szerint 82 volt a max,teljesen alapon.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen videókártyát?
- Cyberpunk 2077
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Apple MacBook
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 1,5 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest