- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
Dexar007 #43072 üzenetére
hát ez valóban sok, még a gyári hűtővel is, azt tudom elképzelni, hogy sima alu hűtőt kaptál, holott anno ezeket rézmagossal adták, ha jól emlékszem.. illetve az is lehet hogy nem érintezik jól a kupak és a hűtő felülete, ezért nincs hőátadás, ezt könnyű megnézned, aida64 stress teszt alatt kézfejjel érintsd meg a hűtő oldalát, ha meg bírod tartani a kezed rajta, akkor nincs hőátadás, ha nem bírod, mert forró, akkor maga a hűtő kevés neki és lehet elcserélték a gyári hűtőt..
e-szerint a gyári hűtővel 60fok körül kellene lennie: [link]
illetve jól emlékeztem rézmagos jár hozzá gyárilag: [link] -
enemy107
senior tag
válasz
Dexar007 #42110 üzenetére
A kép szerint semmi gond avval a géppel. Az HW monitor nem kompatibilis vele teljesen, nem vagyok nagy AMD-s, de az órajel azért ugrál szerintem, mert a proci skálázgatja annak függvényében hogy mekkora teljesítmény kell neki. Én az Aida-ra hagyatkoznék, és az szerint minden normális. Mind a két progi csak az alaplap érzékelőire hagyatkozik, tehát legtutibb lenne, ha bemennél biosba, és ott néznéd meg a hőfokokat.
-
enemy107
senior tag
válasz
Dexar007 #42107 üzenetére
Ezt futtasd már le még egyszer, hogy az Aidában a számítógép résznél az érzékelő fül legyen nyitva, mert nem igazán látok mag hőfokra utaló adatokat, kivéve a Packages résznél lehet az viszont lehet hogy nem jól értelmezem., de lehet én tévedek. Szerintem a HW monitorban lesz a kanyar, vagy pedig a Package nem maghőfokot jelent.
A stabilitás teszt szerint semmi gond a hőfokokkal.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest