Új hozzászólás Aktív témák

• RAZERXX

aktív tag

válasz enemy107 #42064 üzenetére

Ezt hogy érted hogy hitelét nem értem?!
    1-tuningolni akartam a gépem de a ti segítségetekkel rájöttem hogy nem lehet az alaplap miatt!
    2-ezért írtam hogy milyen alaplapot vegyek mert tuningolni akarok amit már meg is vettem egy asus rog csak még nem jött meg ezt is a ti döntésetek volt mert írtátok hogy egyértelmű még ez is a tuning része!
    3-volt egy thermaltake ventim és vettem egy 4 magos procit amire már ez vulcan ventit raktam és a hőfokokról kérdeztem! Szerintem még ez a tuning része!
    4-kicseréltem a videó kártyámat is és ez mind most történt 2 hét alatt és amit eladtam a 9800gtx+ karimal jártam úgy amit fentebb leirtam,és mondtam az uj tulajnak hogy csak a gyári táp kábelt használja de nem halgatot rám és most kérné vissza lovét!
    De nem értem hogy miért teszi tönkre a kártyát ha tápegységen lévő 6pines kábelt dugják bele mert ugye szabvány az is tehát én még sehol nem láttam ráírva egy tápon vigyázat 9800gtx+ nem szabad használni!
    Na ez nem teljesen a tuning része ! De úgy gondoltam hogy az okosok majd válaszolnak itt is !

Új hozzászólás Aktív témák