Hirdetés
Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák
	- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Hobby elektronika
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
Mobilarena témák

IT café témák

GAMEPOD témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Chris78 aktív tag válasz  Chris78

üzenetére Chris78

üzenetéreKözben visszaolvastam és megtaláltam a választ.  Ha csak az FSB-t emelem akkor az mennyire befolyásolja az áramfelvételt? Az Everest több beállításnál is azt irja ,hogy max 168W. Mivel tudom mérni? Ha csak az FSB-t emelem akkor az mennyire befolyásolja az áramfelvételt? Az Everest több beállításnál is azt irja ,hogy max 168W. Mivel tudom mérni?PARLAGFŰ :Szerintem a köv platform az 1150. Én is azt nézegetem. Ha van eladó q9550 vagy 9650 akkor érdekelne. 
Új hozzászólás Aktív témák
		Témához kapcsoló anyag

Aktív témák

Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha csak az FSB-t emelem akkor az mennyire befolyásolja az áramfelvételt? Az Everest több beállításnál is azt irja ,hogy max 168W. Mivel tudom mérni?
 Ha csak az FSB-t emelem akkor az mennyire befolyásolja az áramfelvételt? Az Everest több beállításnál is azt irja ,hogy max 168W. Mivel tudom mérni?