Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

csubesz csendes tag sziasztok lenne 1 olyan probémám hogy kb 1 hónapja vettem új gépet adatok: 
 lap:msi 970a-g45
 proc:phenomll 560x2@x4
 vga:sapphire 6870
 ram 4gb corsair vengeance 1600
 wincsi meg méég 1-2 venti
 szóval amikor húzni akartam a procin megy vele szépen bírj a tuningot is de amikor ujra akarom indítani akkor néha ujraindul néha nem először azt hittem hogy a táp nem bírja amit először vettem az 1 hkc állítolag 580 as legalábbis az van ráírva nem túl jókat olvastam róla és csak 1 12 v ága volt ezt lecseréltem +pár k hozzáadásával 1 enermax liberty 500 as tápra de a probláma továbbra is fent állt és most ahogy itt nyüstöltem mert azért idegesítő 1 kicsit lehet láma vagyok kikapcsoltam a cool &quit funkciót a biosban és láss csodát egyből szó nálkül megy az ujraindítás szóval viszont így nem veszi vissza az órajeleket hanem mindig ugyanannyin marad szóval a kérdés hogy az nem gáz hogy mindig max órajelen van?az hosszútávon nem zuzza jobban a procit szntetek mert használnék én mindent alapon de akkor eléggé ugy tűnik hogy cpu limitem van pl 3d mark vantage alapon olyan 14250 körül ha meg huzok a procin olyan 300 hz t akkor bőven 15 felett és 1-2 rosszul optimalizált játékban is látom mennyivel jobban megy huzva bocs a fárasztásért szóval inkább legyen alapon vagy nem gáz a cool@quit kikapcsolása?előre is köszönöm a válaszokat
 üdv zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- OLED monitor topic
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest