Új hozzászólás Aktív témák
-
csubesz
csendes tag
sziasztok lenne 1 olyan probémám hogy kb 1 hónapja vettem új gépet adatok:
lap:msi 970a-g45
proc:phenomll 560x2@x4
vga:sapphire 6870
ram 4gb corsair vengeance 1600
wincsi meg méég 1-2 venti
szóval amikor húzni akartam a procin megy vele szépen bírj a tuningot is de amikor ujra akarom indítani akkor néha ujraindul néha nem először azt hittem hogy a táp nem bírja amit először vettem az 1 hkc állítolag 580 as legalábbis az van ráírva nem túl jókat olvastam róla és csak 1 12 v ága volt ezt lecseréltem +pár k hozzáadásával 1 enermax liberty 500 as tápra de a probláma továbbra is fent állt és most ahogy itt nyüstöltem mert azért idegesítő 1 kicsit lehet láma vagyok kikapcsoltam a cool &quit funkciót a biosban és láss csodát egyből szó nálkül megy az ujraindítás szóval viszont így nem veszi vissza az órajeleket hanem mindig ugyanannyin marad szóval a kérdés hogy az nem gáz hogy mindig max órajelen van?az hosszútávon nem zuzza jobban a procit szntetek mert használnék én mindent alapon de akkor eléggé ugy tűnik hogy cpu limitem van pl 3d mark vantage alapon olyan 14250 körül ha meg huzok a procin olyan 300 hz t akkor bőven 15 felett és 1-2 rosszul optimalizált játékban is látom mennyivel jobban megy huzva bocs a fárasztásért szóval inkább legyen alapon vagy nem gáz a cool@quit kikapcsolása?előre is köszönöm a válaszokat
üdv zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Napirajz könyv
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest