Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala6
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tuning ügyben. Nem vagyok tuning bajnok, mindent alapon használtam eddig. Most viszont szeretném kicsit megpiszkálni a procit, mert a HD filmek néha megakadnak, és nagyon zavaró. Gyorsabb procira nincs most keretem.
A konfigom elemei itt találhatók: lalos.extra.hu/
Készítettem pár fotót a biosról, az lenne a legjobb, ha abban tunátok segíteni, hogy melyik sorban mit állítsak be, mekkora értékkel próbálkozzak, mit kapcsoljak ki ill. be? Azaz hogyan is kezdjek hozzá?
Próbáltam a Gigabyte gyári tuning progiját, az max 20% tuningot enged, de nekem már 10%-nál lefagyott a gép. így gyorsan le is töröltem. Marad a hagyományos bios állítás. Olvasgattam, hogy ezek a procik szinte kivétel nélkül viszik a 3GHz-et, az már nekem bőven elég is lenne.
Köszi előre is a segítséget!
Lala
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Notebook hibák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- eBay
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest