Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hővezető paszták
- Melyik tápegységet vegyem?
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tragger
tag
Sziasztok!
Megjött az új gép, így elkezdtem tuningolni. Bioszban kikapcsoltam az EIST-et meg a másik energitakarékos (nem ugrik be) bigyót. Az FSB-t felhúztam 450Mhz-re 8-as szorzóval, CPU feszültséghez nem nyúltam, mert egyenlőre alapfeszen szeretném tuningolni a procit. A RAM-okat a BIOS-ban úgy állítottam be, hogy most elvileg 1080Mhz-n futnak. Jelenleg a proci 3600Mhz-en fut. Azt szeretném kérdezni, hogy mit csináljak még, h a lehető legjobb CPU
AM arányt érjem el. Mehet még feljebb a RAM órajel? És hogy hogy a fenében kell a prime-ot használni, mert nem tudom, hogy hol és miket állítsak be benne 
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
AM arányt érjem el. Mehet még feljebb a RAM órajel? És hogy hogy a fenében kell a prime-ot használni, mert nem tudom, hogy hol és miket állítsak be benne