Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomrRRR
senior tag
-
szentkuti11
addikt
válasz Cthulhu Dawn #69595 üzenetére
Olyan megnyugtató, hogy nem csak én vagyok ilyen lusta disznó.
Hát igen, azt hiszem mi kitermeltük B-L-A-C-K nyereményét
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz szentkuti11 #69593 üzenetére
Én is ma kezdek el tanulni, pedig holnap lesz .
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
L_YKing
addikt
Csutortok ota buli vaaan! sikeruult az erettsegi!
tobb mint 1200 hszNyert valaki valamit?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
SzlobiG
félisten
válasz Cthulhu Dawn #69590 üzenetére
Ja hát az tényleg nem egyszerű.
Bár gondolom csak azt a 10k-t kell amit hozzá csapnak.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz Daniel Alves #69587 üzenetére
Nigéria nyer.
-
Jeollam
aktív tag
Tudtam én, hogy bunda az egész kibaszott VB.
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
Jarod1
veterán
űűűű ez bejött, érreztem én..
1 Nigéria Nigéria v Bosznia és Hercegovina
(Játékidő eredménye) 22/06/2014 Egyik sem 4.33 Nyert
Tét: 1 500,00 Nyereség: 6 500,00 -
yogibear
addikt
válasz B-L-A-C-K #69578 üzenetére
Inkább ez.
Andressa Urach testfestett portugál mezben.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
B-L-A-C-K
titán
-
sch_a
addikt
F1-hez: A williamsnél állítólag trükköztek a gumikkal, hogy hamarabb fel tudják melegíteni azokat, így viszont gyorsabban is kophatnak, szemcsésedhetnek. A végsebességük nagyon magas volt, jól is szoktak rajtolni, szóval ülhet amit jpm mondott, hogy feltarthatják a többieket. A pénteki hosszú etapok alapján a Mercik jóval gyorsabbak náluk, de valamivel még Alonso versenytempója is jobb lehet. Az egyik kedvenc pályám az osztrák, nem hittem, hogy mostanában visszakerül a naptárba, úgyhogy nagyon várom a futamot, főleg egy ilyen időmérő után, egy nagyon jó verseny lehet. Az 1500 Ft-os ingyen fogadásom Hamiltonra fog menni, de Bottason és Alonson is gondolkodom a magas szorzó miatt.
[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
ma megint az ÍBV-t rakom..mellé a Breidablik-ot.,Sundsval-lal...VB-t ma nem hiszem...
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
janos1988
addikt
Viszont az elmúlt napok történései után, egy ilyet lehet ellövök. Csak nehogy ez legyen a fő szelvényem. Egyre jobban tetszik.
Pepeninho: Az, hogy Pepe nem játszik, még előnyükre is válhat.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
janos1988
addikt
Ja, pár napja még azt írták, hogy a karrierje is rámehet ha játszani fog, ma meg már 100%-os formában van és játszhat. Szerintem nem érdemes ma arra fogadni, hogy gólt rúg, már csak emiatt sem, lehet fél óra után feladja.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
sch_a
addikt
Kösz a válaszokat Egyik helyen ezt írják, másikon azt. Tuti nem 100%-os, akkor meg nem sok értelme van erőltetni, a BL-döntőből kiindulva.
Először simán Ronaldot akartam írni, de gondoltam megtisztelem annyival az igazi (brazil) Ronaldot, hogy nem keverem a C-típusú portugál hamisítványával.
[ Szerkesztve ]
-
RockHaRD
addikt
válasz szentkuti11 #69569 üzenetére
Most, hogy Messi betalált, és elég fontos gólt lőtt, tuti hogy mindent meg fog tenni ő is
-
szentkuti11
addikt
Ezért kell Ronaldo-t Céerhétnek mondani
Lehet, hogy nem fogja végigjátszani, de biztos be fog állni.
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
sch_a Cristiano Ronaldót értette CR alatt ( kicsit el kellett gondolkodnom, hogy mi okozta a káoszt ), és igen, Costa Rica majd Anglia ellen lép pályára.
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
thomeef
őstag
Valamelyik közép/dél-amerikai csapattal fogják megnyeretni, a fejemet rá. Eddig átlagban 3-ból 2 meccs bíró bunda volt, az egyenes kieséses szakaszban miért ne lenne az?
(#69560) Daniel Alves Kombináltat felesleges rakni már szerintem csoportmeccsekre, túl sok a változó az egyenletben. Azért hajrá
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Zjunior
veterán
Csak kamikat rakok...
1k-2k tettelWork Hard ™- Play Hard ™!!
-
sch_a
addikt
CR játszik ma vajon?
-
Daniel Alves
őstag
Belga 1.fi. X
Dél-Korea hendivel
Portugália
1k->15kEnnyit izgulok ma.
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
sz_abika
addikt
38 kapura rugas, 1 gól. És szegyellhetik magukat Dzekoek.
Örülök h nem tudttam online befizetni és csak 5 k úszott
PSN: xszabikax
-
Deck
titán
Ha a franciák vb győztesek lennének akkor 9es a szorzó Ha a csoportukból kerül ki a győztes arra 8as. Ha a legjobb európai csapat lenne akkor 4.50
[ Szerkesztve ]
PS5
-
SzlobiG
félisten
válasz Cthulhu Dawn #69542 üzenetére
Ez bet365-n is így volt ott is 3x kellett megforgatni hogy kivehető legyen.
-
Deck
titán
válasz RockHaRD #69551 üzenetére
A Franciák nagyon jók, lehet végig fogadom őket. A legmeggyőzöbbek a vb alatt.
Ecuador - Franciaország 1.80 a franciákra.
Costa Rica - Anglia 4.50 a Costa RicáraEzek elég jók szerintem Bár jobb lenne fogadni a kieséses szakaszban mivel akkor komolyabban veszik és mindent beleadnak.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
pH érték
aktív tag
Mit gondoltok a mai Belga - Orosz meccsről?
-
Deck
titán
Van itt aki rendszeresen keres a sportfogadással? 4éve fogadtam utoljára, 10k-t fizettem be majd elvittem az összeget 220k-ig. Aztán jött az akkori vb ahol buktam a németeken 30k-t. 190k-val fejeztem br akkor. Most gondolkozom rajta, hogy újra fogadni kéne. A pénzt az olasz bajnokság / kupán sikerült összejátszanom és csak a vb-n vesztettem és akkor megfogadtam, hogy nemzetközi meccsre nem fogadok
PS5
-
Cthulhu Dawn
őstag
Ausztrál - Spanyol oddsmozgás
[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
moddingR
aktív tag
Sziasztok!
Mik a feltételei a betclices 17k-s bónusznak?
-
Prien
addikt
Ez volt már???
8 órája
FONTOS !!!A NAV Hivatalosan is közölte, hogy holnaptól 90 napos elzárásban részesíti a BetClic és a Bet-at-Home irodát mivel nem fizetik ki az adót. A Bwin is hasonló okok miatt nem fogad új ügyfeleket.
Én azt ajánlom aki teheti vegye ki onnan a pénzét amíg megteheti!!!
DE VAN MEGOLDÁS!!! Továbbra is elérhető ugyanis a bet365, mely már jelezte hivatalosan is, hogy hajlandó fizetni adót, hogy tovább tevékenykedhessen Magyarországon.
Facebookon olvastam...
A kevés is több a semminél.
-
stefyY
őstag
HT/FT 1/2 16x-26x-os odds volt a bosnyák meccsre...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz SzlobiG #69533 üzenetére
Na ha megforgattam a 90k-t beten egy tízest lehet feldobok oda.
"A kezdőbónuszt igénylőknek a kezdőbónusz+első befizetés értékét ötször kell
megforgatniuk, min. 3-as szorzóval, csak ez után igényelhetnek kifizetést."öööö, janem
Milyen jó amúgy, hogy voltak még kosármeccsek este (amiket nem is raktam, mert nem volt bennük érték), és azok miatt nem raktam a bosnyákokat .
[ Szerkesztve ]
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz tomrRRR #69531 üzenetére
Felsőfokú (valós, tehát nem 20 évvel ezelőtt letett vizsgáról kell papír) angol nyelvtudás elég hozzá. Nettó 250-et keres, de fisherként ez több is lehet. Egy hónapban 14 munkanapja van, de azok 12 órásak.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Nesze bosnyákok.
-
stefyY
őstag
Nigéria...FUCK OFF!
-
senior tag
Szemüveget a partjelzőnek...
-
Prien
addikt
válasz tomrRRR #69531 üzenetére
Az a baj, hogy 500 Ft-okkal is szépen apad a számla, ha nem jönnek be a tippek. Nekem eddig az élőzés jött be legjobban, azóta se tudtam úgy kapargatni lóvét. Itt a VB-n pedig meglehetősen sok a meglepetés, ez is nehezíti a tippmixesek életét.
A ma este nagy kérdése, hogy Nigéria csak politikai okból bénáskodott Irán ellen vagy tényleg ennyit tudnak. De én a bosnyákoknak drukkolok és ne feledjük, afrikai csapat ritkán nyert még európai csapat ellen, konkrétan nem is emlékszem a közelmúltból ilyenre. Remélem, nem ma változik ez.
-
SzlobiG
félisten
válasz Cthulhu Dawn #69530 üzenetére
Az már a játékbetegség legmélyebb szintje.
Közbe nézelődök hol adnak bónuszt.
fortunawinen van 10k-ig duplázás és lehet rakni 4.5 sárga alá/fölé.
-
SzlobiG
félisten
-
tomrRRR
senior tag
Vissza kell állni 500 FT tippmixre min 10-20x odds
Cthulhu Dawn: Mi a feltétel, kell valami végzettség, hogy helpdesk-es legyél? Valamint mennyit keresnek ?
[ Szerkesztve ]
The easy day was yesterday!
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz tomrRRR #69528 üzenetére
Nővérem helpdeskes ilyen bukméker cég(ek)nél, neki is van pár hasonló sztorija. Pl.: valaki nyer 10000 dollárt valamelyik játékon, de nem veszi ki hanem elbukja az egészet sportfogadáson .
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Cthulhu Dawn #69520 üzenetére
azért túlzásba nem kell esni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tomrRRR
senior tag
válasz SzlobiG #69525 üzenetére
Nah akkor ezt figyeld.
Ismerősöm- 40 ezerből 110 ezret csinált- elbukta
Tett fel 30 ezret elbukta
Tett fel 25 ezret elbukta
Kedden tett fel 35 ezret most van 90 ezre, de nagy valszeg elbukta a szerencsétlenjeBetclic-en játszik, befizetései több mint 230 ezer ft.
Kifizetések pedig 50 ezer. 2 hónap alatt.The easy day was yesterday!
-
pH érték
aktív tag
Holnap melyik meccs az esélyesebb? Belgák nyernek?
-
lacy86
addikt
Le a kalappal Ghana elott ...
-
SzlobiG
félisten
válasz tomrRRR #69522 üzenetére
Az a baj, hogy nem a megszokott taktikámat követtem amivel feltudtam menni 26k-s egyenlegre is, hanem elkezdtem ilyen 5k-t felrakosgatni, na meg mivel a spanyolok a kedvencek azok vittek vagy 10k-t mert végső győztesre is raktam őket, továbbjutónak is minden szarra.
Az a baj nehéz megállni, hogy befejezze az ember.
-
Prien
addikt
Nem tudom, megfigyeltétek, hogy amikor mindenki pakol az egyik esélyes csapatra, akkor az jó eséllyel nem nyer?
Még szerencse, hogy a Bosznia-Nigéria meccs megosztja az embereket, így nyugodtabban pakolok Boszniára
-
ANDROID???
addikt
Jó, hogy elcsíptem 4odds X-et, külöben most lenne egy kis bukta, így kijött 0-ra.
-
Cthulhu Dawn
őstag
A 11-gyes Muntari nadrágjával mi történt?
Utolsó percekben kár volt azért a ghánai támadásért, hogy les lett.
[ Szerkesztve ]
-
szentkuti11
addikt
Széép volt, többet nem jövök.
Meg kell hagyni, Ghána nem játszott rosszul.
-
bok92
addikt
Csodálatos...
-
SzlobiG
félisten
Kösz németek -5k itt a vége.
-
sz_abika
addikt
Szépen néz ki Müller...
-
B-L-A-C-K
titán
Szerintem egy megérdemelt X volt, szépen játszott Ghána...
-
Prien
addikt
Özil szerintem gyenge, elég sok akció elakad nála
Hopp, jött egy ajándék sárga 1.83x-ért
-
stefyY
őstag
Csattanó a végére:
5. gól Ghána @ 8.50x
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
Vártam a német odssz növekedésre, még csak 6,5 volt
gondoltam hogy 7+ aztán mehet a fogadás... -
pohár
félisten
meh, ha tudtam volna rakni 50-nel, ahogy megmondtam meccs előtt...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
SzlobiG
félisten
De miért nem kezdő Klose? Vicc komolyan.
-
peter9228
aktív tag
Nem nagyon szoktam ide írni, inkább csak readonly módban vagyok, de ezt muszáj megmutatnom:
Kellett nekem felraknom
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Jó hogy a 2,5 overt német hendire cseréltem
de mostmár baszasson valaki még egy gólt, kamin 4+ van
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok