Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AnonymusX
senior tag
1. A szakmai topikban érdemes volna rákérdezned, hogy passzol-e az egér a kezedbe, illetve a fogásodhoz. Az összefoglalóban vannak azok a paraméterek, amiket érdemes beírnod, hogy megfelelő egeret tudjanak ajánlani neked.
2. Jól bírja a strapát, igaz még sosem figyeltem a töltés gyakoriságára. Ezért is ajánlott az SE+ az SE helyett, mert kétszer akkora akksi van benne.
3. A szoftver opcionális, csak ha finomhangolni szeretnéd az egeret, akkor szükséges és a beállítások az egéren tárolódnak. Úgy látom, hogy a telepíthető szoftver mellett, web alapú is használható az egérhez.
-
Crvsh3R
senior tag
Olvasom itt a hozzászólásokat a VXE R1 SE+ egérről. Asszonynak behalt a pár éves Razer vezetékes egér és gondoltam meglepem őt egy fehér (és később magamat egy fekete) VXE R1 SE+ egérrel. Akik használják/használták azoktól kérdezném:
1., Nagy tenyérben mennyire kényelmes az egér?
2., Tudom, hogy használat függő, de az akksija mennyire bírja?
3., Drivert külön kell letölteni az egérhez vagy ahogy olvastam 1-2 egérnél az egérben található?Előre is köszi az infókat!
-
Én meg leragadtam a G400-nál amit 2013-ban vettem, az előd meg mx518 volt és csak azért cseréltem le mert leburítottam sörrel és megölte a görgőt...(meg hát ugye szétkopott a felülete) Semmi ingert nem érzek hogy váltsak. Egérpad meg sharkoon egyszerű fekete.
Másik gépemen meg MS intelimouse van. Igazából egyikre sem tudok méltó utódot.
Billnek meg IBM M122 van nappal és Dell generic éjszakára.
Lehet öregszem vagy csak megszoktam azt ami működik.
Ja én is codoztam az ősidőkben 20 évvel ezelőtt. deejay néven Fallschirmjager majd x-team klánban. -
-
AnonymusX
senior tag
válasz
Victoryus #12 üzenetére
Nem csak ez az árkategória létezik. Vannak ajánlott vezeték nélküli egerek 20 ezer alatt is. Itthon ugyan drágábbak ezek a kínai csodák, de van 14 napod eldönteni, hogy megérte-e számodra.
Az általam említett VXE R1 SE+ 12 ezer forint körül volt itthoni boltból, az Endgame egereimet apróról vettem 20 ezer alatt. Néha-néha azon veszem észre magam, hogy a VXE marad a kezemben játéknál is, nem pedig az Endgame Gear kerül elő.
-
Hát nem tudom, 40-50e forint egy egérért... vicc.
Aki golyós egérrel kezdett... attól minden egér jobb. Az egér alatti felületen is sok múlik.
Sima Genius vezetékes veri a Rapoo-m meg a Tecknetem, mert otthon érdes a bútorlap, munkahelyen meg sima, világos színű. Újra lesz egérpadom így 35 év után. Legalább nem kopik az asztal.
Az egér súly is olyan, hogy valaki a nehezebb egeret kedveli, valaki a könnyebbet. Nálam is a Tecknet nagyobb, nehezebb, 2xAA aksival, Rapoo kisebb, könnyebb, 1AA aksi. A nehezebbel jobb játszani, én jobban szeretem. Mondjuk én nem játszok sose mulitit. -
válasz
AnonymusX #10 üzenetére
Inkább azt mondom, hogy voltak olyan egerek amiket hosszabb ideig használtam.
És igen, köszönöm az észrevételed tényleg élvezem.Fantasztikus dolog kicsomagolni, kipróbálni és használni őket.
Azt hiszem legtovább eddig a Pulsar Xlite V3 es meg az X2 Bruce Lee Edition volt meg legtovább.
De a helyzet az, hogy ez a két egér amiről írok, szintén a "must have" kategória.
De majd bővebben egy hét után írok, mert sorba veszem őket, de tényleg zseniális lett mind a kettő. Van különbség a kettő között természetesen és nem csak az áruk. -
-
Köszi az elismerést. Többek között rád is gondoltam az írásomban, a hálával, mert mint volt topikgazda neked is sokat köszönhettem.
Ezek mér nem fognak a 10K-s határhoz közelíteni, de minden mással összehasonlítva jó érték/arányuk van. Most épp a MAD G MAX-ot nyúzom, és piszok jó cucc elfogultság nélkül. -
-
Logi egerek minosege mar lassan a kinai also szegmenset sem eri el :/ de meg mindig azt keresik…
MayaX a tavalyi ev egyik legjobb gamer egere. -
-
AnonymusX
senior tag
Én is majdnem elindultam ezen az úton. Passzív olvasója vagyok a Milyen egeret válasszak? topiknak, csak csorgatom a nyálam a könnyebbnél könnyebb vezeték nélküli egerekre, amelyek ráadásul nem is lyukacsosak, és a kínai márkák elképesztően jó ár-érték arányaira. A topik olvasgatásával találtam meg a mostani egereimet.
Kínai márka terén nálunk egy VXE R1 SE+ teljesít irodai szolgálatokat (alkalmanként játék), játékra én Endgame Gear egereket használok: most főként OP1we, előtte XM1r.
-
Remélem így első bejegyzésnek jó lesz. Ha találtok benne hibát, észrevételt, nyugodtan jelezzétek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Hogyan is kezdjem? A címből sejthető, hogy gamer egerekről szeretnék írni a saját tapasztalataimon keresztül. Rólam...
- Eladó Konfig Ryzen 7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX3070Ti 8GB!
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC) Új!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 32" Odyssey Neo G7 (3 év gari, MiniLED, 4K, 165hz)
- Apple Magic Mouse (USB-C)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i7-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest