Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- CPU léghűtés kibeszélő
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #17395 üzenetére
Kimi fog nyerni, a Bayern is nyerni fog, inkább fagyiztál volna
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B-L-A-C-K
titán
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Na hajrá Dnipro, ne bénázzatok...
-
anonymus89
addikt
Szalai jó helyen kávézott...
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Cthulhu Dawn
őstag
Holnap Lahtit szerintem lehet veretni.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
sz_abika
addikt
Mondani se kell hogy ez az utolsó eleme a duplázásnak, DNBben ráadasul...
hát nem egyből gólt lőnek?
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
giigz
veterán
A 200-as kamik után tettem egy normális szelót:
FTC, Dnipro, Real = 3,92
3k -> 11,7k
-
pohár
félisten
válasz plus44 #17383 üzenetére
engem meg az Aalesund
a poén az, hogy véletlen félrehúztam, így kerültek rá a szelvényre...na, 2-2, hátha
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
plus44
veterán
Szopat az Örebro....
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Chereiose
addikt
mtk-mezőkövesd X2-be jó lehet
-
sz_abika
addikt
Romain Grosjean @ 34.00
450,00 HUF SingleEz igazán jöhetett volna, grr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Cthulhu Dawn #17370 üzenetére
Én inkább GG-t tennék
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Ps Vita
őstag
válasz Cthulhu Dawn #17372 üzenetére
Most rakd szvsz
Ennyiért elég jó,följebb nem nagyon fog menni szerintem -
Ps Vita
őstag
válasz Cthulhu Dawn #17370 üzenetére
Sokkal jobb felkszülésn van túl a Bayern,és mivel hosszabb a paduk a hiányzók az is sokkal jobban bírják mint a BVB
-
Cthulhu Dawn
őstag
Bayern győzelem bevállalható szerintetek nagyobb téttel?
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
GabN73
addikt
Na itt egy B-L-A-C-K féle picit átdolgozott taktika.
Lényeg hogy minden nap megpróbálok 8 meccset megrakni, ésszerű keretek közt.
Először kis tétekkel próbálom tesztelni (1,5k-2k), alacsony az odds (kb ~3 az átlag), ha sorozatban bejön 5, akkor nagyobb elemzéssel, odafigyeléssel, emelem a tétet 5k-ra, illetve biztonságosabbnak hitt meccsekre térek át.Továbbá meghagyom a nagytétes-kis oddsos taktikámat majd mellé, amivel napi 5-10k-t szeretnék elérni.
-
sz_abika
addikt
1 Mikhail Kukushkin Andrey Golubev v Mikhail Kukushkin
(Mérkőzés győztese) 07/27/2013 Egyik sem 1.80 Nyert
2 felett 22.5 Santiago Giraldo v Ryan Harrison
(Összesített játékok - 2 esélyes) 07/27/2013 Egyik sem 1.80 Nyert
3 Victor Hanescu Victor Hanescu v Mikhail Youzhny
(Mérkőzés győztese) 07/27/2013 Egyik sem 2.37 FüggőbenHanescu
De ha Grosjean nyeri a kvalit, bizisten nem problémázok ma
-
umek7
őstag
Ma egy ilyen is megy, indokokat írni most nincs kedvem, de ha jön jól fizet.
CFR Cluj - Poli Timisoara
Tipp: DNB Poli Timisoara 5.00+
Tét: 50$ -
adrian360
őstag
Na kis szünet után ma raktam két szelvényt, én ezzel szállok most ringbe :
130 Rosztov - Tom Tomszk H 1,75
142 Kalmar - Brommapokarn H 1,53
146 Pécs - FTC V 1,65
170 Dortmund - Bayern M. V 1,82Odds : 8,04
133 Jaaro - Vaasa D 3,10
141 Atvidaberg - Elfsborg V 2,75
150 Salzburg - Austria Wien D 3,20
163 Lierse - Waregem V 2,15Odds : 58,65
-
zolynet
veterán
sok kihagyás után tegnap beugrottam egy lottózózóba és tettem egy kis mixet
99 Aalen -Früth V 1.9x
120 St. Patrick - Crok City H 1.45x (90. percbe hozták 2-1-re)
2,755x
500->1380 ... végre jött, idejét nem tudom mikor nyertemLife is too short to stay stock!
-
pc_seft
tag
Hihetetlen ma elvitt a Magyar vízilabda x...tettem egy kis 500ft-s szelvényt ..
U19 spain
Kaiser
Kapfanger
St pölten
Altach10k
Megtört a jég
Holnap fotó is jön..
[ Szerkesztve ]
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz Chereiose #17356 üzenetére
Nekem ez előző hónapba volt egy olyanom, hogy 30k-ról feljöttem 110-re majd lebuktam 35-re...na abba beleőszültem . Mondjuk most sem állok jobban, de legalább már vettem ki annyi pénzt, hogy ha lenullázódom se leszek mínuszban. Viszont jövőhét szerdáig kell tőkét gyűjteni a Japán overekre.
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
válasz Cthulhu Dawn #17355 üzenetére
hát amúgy én is ha május óta nézem -30K, hiába nyertem néha nyáron, általában még csak többet buktam vissza sajnos. de azt úgy kéne visszanyernem, hogy 10K val rakok 2,5 overeket pl real meccsre meg stb
[ Szerkesztve ]
-
-
Chereiose
addikt
válasz Cthulhu Dawn #17353 üzenetére
hát az nem jó viszont ma nekem is volt egy kellemes kis meg nem tett mixem amit előbb írtam...
-
Chereiose
addikt
válasz Cthulhu Dawn #17351 üzenetére
mit raktál ma? patricks hendi?
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz Chereiose #17349 üzenetére
Nyertek egy büntetővel, de ez engem nem boldogít. Az meg főleg nem, hogy eddig 2/x szopatott meg az ír liga nagy téttel, és hogy megint nem azt raktam amit tanácsoltak, és megint azért megy el a pézem .
-
Cthulhu Dawn
őstag
Természetesen Shelbourne-t se tettem meg az első Dublin pirosnál, így különösképp sikeres lesz a mai nap.
-
Chereiose
addikt
na megint jött a szerencsém...
Ezeket raktam volna 5/3 ba:
Zenit X pipa
Fürth pipa
Pápa x
pécs-fradi x ?
Waterford-Athlone x ? (1-1 79. perc...)És azért jött megint az "én szerencsém", mert nem tudtam megrakni, ugyanis a pápa csak 5ös kötésben volt játszható, na mondom akkor mind1, s ezért nem raktam meg az egészet...Úgy néz ki, hogy 4 megvan, tehát egész jót nyertem volna, s ezek után tuti a fradi is X-et játszik..
ja és utolsó meccsem a szelón a st. patricks( másik szelvény) 65. perc 1-1 ajánlom, hogy lehozzák a hazaiak ( bár magamat ismerve úgyse jön )
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz gery2123 #17341 üzenetére
nem az enyém, másik fórumról másoltam be
de szép fogás, én simán H-ra húztam volna a Zenitet... viszont a Kaiser és a Brugge kell nagyon, utóbbi viszont még 0-0
-
pohár
félisten
-
Zoli9292
tag
Pápa- Puskás Akadémia X-et elkaptam 6,8-as oddson egy 500-assal Sajnos még így is 1600ft minusz a napom
-
janos1988
addikt
Na már csak 3 dönci kell a 3/4-esen, mivel egy jött
Cthulhu Dawn: Inkább GG-t nagy téttel.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Cthulhu Dawn
őstag
St. Patrick's hendi szerintetek nagyobb téttel?
-
Regirck
senior tag
Holnapi Dortmund-BayerMünchen meccsnél mire számítottok?
-
umek7
őstag
Stefy csak poénkodott, nem írtam ilyet, még csak csúnyán sem beszéltem. Valamit írtam még mellé off-ban, ami nem témához kapcsolódott, de ennyi elég is.
-
stefyY
őstag
válasz sz_abika #17326 üzenetére
Eredeti:
Nem lepett meg hogy nem verték le könnyedén azokat a ********* ******* **** **** ausztrálokat, már tegnap is pedzegette az a ****************** kommentátor, hogy nem szabad őket lenézni, mert hosszútávon ha nem is, de 1-2 meccsen nagyon ********* **********. Az odds egyáltalán nem tükrözte a valóságot.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
pc_seft
tag
Még nagyon az elején vagyunk,de ha az UTD kikap és az Oroszok győznek nagyon mérges leszek a Magyar vízilabda x-re nagyon sokat nyertem volna
-
umek7
őstag
Nem lepett meg hogy nem verték le könnyedén az ausztrálokat, már tegnap is pedzegette a kommentátor, hogy nem szabad őket lenézni, mert hosszútávon ha nem is, de 1-2 meccsen nagyon kemény ellenfelek. Az odds egyáltalán nem tükrözte a valóságot.
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
stefyY
őstag
9-9...nevetséges...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
pc_seft
tag
9-8 7.perc
9-9 kiégek komolyan
fölé lövi ilyen nincs
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
9-8...10-8 jó lenne...
-
sz_abika
addikt
Legalább egyszer süljön el jól egy feladás
Bár nagyon lesérülhetett, 2 . szett végén brékelőnyben nem szokás feladni egy kisebb húzódással.
[ Szerkesztve ]
-
pc_seft
tag
Na ezt találtam elég pontos [link]
-
pc_seft
tag
Valaki tud nekem linkelni hol tudom pontosan követni a Magyar vízilabda eredményeket? mert a teletext non késik
-
sz_abika
addikt
-
pc_seft
tag
Ha a Magyarok ma kikapnak 3-hét Tippmix kilőve,nem teszek semmit!!!
-
stefyY
őstag
-
pc_seft
tag
Hát van benne valami! így meg marad a helyi fürdő Vásárhelyi sem rossz , elég sokszor voltam arra
Ma kikap az UTD
B-L-A-C-K: Az a furcsa nekem hogy a múltkor mikor elkaptam az odds hazaira nem kevesebb mint 7.70 volt és 3-2 eredmény született! Most 6.35 én bízom benne hogy ismét kikapnak,de majd kiderül!
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
Radwanska ha 3 szettest játszik akkor jön reggelre 18K, de nem tudtak csak 2 tie breaket tolni..
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
10K -val MU győzelem? 1,4 odds.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- XPEnology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest