Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Na hajrá USA, egy hendis győzelem kellene Hogy visszakapjam a pénzem...
-
rwin5
őstag
Astra gólt 2,3 ért lehet pakolni, bundaszaga van a meccsnek és egy 2. félidős picsázás megy.. tuti tipp
-
Bati0501
őstag
Észtak-Korea részt vesz bármin is, a határain kívül?[link]
-
rwin5
őstag
Galata hála ég 2-1, remélem be is húzzák
-
-
Zoli9292
tag
Ment Selby-re 2K, egyik kedvenc snookeresem
-
rwin5
őstag
Magyarország - Brazília 20-6, ez a hendi tényleg ajándék volt
-
rwin5
őstag
válasz Cthulhu Dawn #16886 üzenetére
Igen? Akkor ezt benéztem Nem tudtam, hogy így megy akkor nem bug volt
De most nézem nyertem volna vele, mert '60-nál jött egy gól, én meg tudatlanságból tuti megraktam volna mert ajándékszagú volt az én elképzelésemből gondolva[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
Valaki megmondaná, hogy 1-4-es állásnál az 58. percben arra, hogy a Bayern lövi a 6. gólt miért van 5,5-ös odds?
Na ez valami nagyon nagy bug lehetett, mert arra, hogy nem lesz következő gól 1,10 volt a szorzó Epic fail meg kellett volna csípni, akármelyikre is tenni egy 10-10K-t a hazaira meg 10-es odds volt.
Le is vették a listáról azóta.
[ Szerkesztve ]
-
Cthulhu Dawn
őstag
Vendég csapatnak hiányzik a 2 legjobb góllövőjük, és egy olyan kapussal vannak aki tétmeccsen még nem is játszott . -20k
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
pohár
félisten
és már csak egy meccs kell a szelvényemhez, na mi az? persze, hogy a Shaktar...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Cthulhu Dawn
őstag
Egy Roma gólt intézzetek már el nekem légyszi.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
gery2123
őstag
Ezt nem hiszem el! A legsimább meccsnek néztem ezt a rohadt Jablonec meccset erre egy rohadt gól nem születik A hetem eddig nagyon jól alakul, -15 k körül vagyok
-- PSN_ID: GerY2123
-
rwin5
őstag
Bayern gólokat szerintem 1,5 ért érdemes pakolgatni
4. gól is mehet 1,5-ért szerintem ezek ajándékok[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
olyan bundás 0-0 szaga van
jó ez a cagliari meccs, most 0-10 épp a 70. percnél, a köv gólra adnak össz 1,07-es odds-t de a legjobb, hogy ilyenekre lehet fogadni, hogy a következő gól kapura rúgásból lesz 1,4 ért kíváncsi vagyok mi lesz a végeredmény
mire leírtam 0-11 szerintem rakni kéne még most is az overt tuti lesz 15 gól[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
Ma én raktam egy Jablonec,Honka.Shatar Donec triót. Nem bánnám ha jönne mert a hét eddig -12 k
-- PSN_ID: GerY2123
-
sz_abika
addikt
: DDDDDDDDDDDDDDDD
De tudtam hogy nem szabad bízni Delbonisban már...
1 8.5 játék alatt a(z) 3. szettben Federico Del Bonis v Fabio Fognini
19.00 Nyert
Tét: 1 300,00 Nyereség: 24 700,00PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
Timea Bacsinszky 2-0-re nyer @ 2.10
felett 22.5 @ 1.83
Yvonne Meusburger 2-0-ra nyer @ 1.72
Federico Del Bonis +3.5 @ 1.80
Olaszország @ 1.40Na akkor még az olaszokért kéne aggódni estére (röpi)
ui:
Knapp K. / Solovieva V. , Yvonne Meusburger to win Nurnberger Gastein Ladies 2013 @ 26.00 | Bad GasteinEz nem semmi tipp volt az illetőtől
tipster: Jestřáb Single bet - Meusburger to win Bad Gastein (added: 15.07. 09:50)PSN: xszabikax
-
rwin5
őstag
tegnap ezeket néztem ki D-s szelóra 3/5-ben akartam volna megrakni de haza kellett mennem szóval egy mixet se raktam, 3/5 be megraktam volna az első 5-5-öt a maradékot meg egyessével 200Ft-al kíváncsi vagyok mi lesz belőlük
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
na, alakul a mix, már csak egy Shaktar és Anderlecht kupagyőzelem kéne
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
stefyY
őstag
Amcsik pipa legalább...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
-
stefyY
őstag
Én leszek a f*szagyerek, és nem hallgatok senkire!
187 USA - Görögország 1.40 H
196 Union Berlin - Bochum 1 85 H
204 Honka - Kuopio PS 1.79 H
221 Anderlecht - Genk: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz 2.58 V
246 Fluminense - Vasco da Gama 1.60 H400 ---> 7655 Ft,-
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Cthulhu Dawn
őstag
Elfáradt kicsit a bet365 .
-
pohár
félisten
na, a Gremio innen nem húzza már be idegenben
-
pc_seft
tag
Hali srácok!
Ma betalált 3 szelvényem nem nagy összeg de a mostani meccsekből kiindulva bőven jó
mostanában az új taktikám ha lehet így nevezni,egy-egy meccseket teszek 2.5k-val...
így ma ez jött össze Grödig-Ried x 2.5k=7.5k
Paderborn-Kaiserslau v 2.5k=5.2k
késő délután pedig ment egy ilyen
Legia Varsó-Widzew H
Wien-Admira H
Wiener-Salzburg V
Botafogo-Nautico H (ez kel még)
2.5k=8kEgy éve tippmixelek online nem játszom mert ismerem magam és nem lenne megállás
Eddigi nyereményem tisztán 260k körül mozog(persze szelvényeket megőriztem ha valaki kérné fotó formájában) de az utóbbi időben elég szépen visszabuktam 100k körül.Holnap egy ilyet fogok tenni kombinációs szelvény formájában...
Atlético PR - Corinthians X
Djurgarden - Norrköping X
Korona Kielce - Slask Wroclaw X
Cracovia Krakkó - Piast Gliwice X
Rosztov - FK Krasznodar X3/5 szelvény lesz 2k összesen...
Nagyobb szelvényem ...
Fluminense - Vasco da Gama H
Honka - Kuopio PS H
Fürth - Bielefeld H
Union Berlin - Bochum H5K
Van két tippem amit megosztom veletek.
Sion - FC Zürich én személy szerint a Siont jobb csapatnak érzem és sima győzelmet várok a magas odds ellenében is.
Thun - St. Gallen Thun győzelemre számítok a magas odds ellenében is.2.5k lesz a tét erre a két meccsre
-
rwin5
őstag
szépen behúzták az oroszok 3-1 re holnap lehet neten portot veretni vagy majd élőben 70+ ban, hogy lőnek majd gólt jó szorzóért
-
-
rwin5
őstag
Lahti meccs nekem még nagyon D-szagú lehet rakok holnap egy D-s szelót
-
stefyY
őstag
187 USA - Görögország 1.40 H
196 Union Berlin - Bochum 1.85 H
204 Honka - Kuopio PS 1.79 H
222 Anderlecht - Genk: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz 1 57 V
246 Fluminense - Vasco da Gama 1.60 H11.65-ért holnapra.
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
válasz sz_abika #16829 üzenetére
kár, hogy nincs pénzem neten ezt a meccset most szét élőzném, pl első 10 pont oroszok 100% 1,8ért - bár lehet 2-0 nál fújnak egy kicsit és nem akarják behúzni
+ dartsot is lehetne elég jól élőzni
ma meccsezik a nagypofájú Chisora? remélem szétverik a fejét
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
na, tippmixszelón eddig 3/7, holnap jön a nagyobbik fele
-
giigz
veterán
válasz Cthulhu Dawn #16827 üzenetére
Azok a leggyengébb autók, pár éve szinte alacsonyabb kategória szintjén álltak, 3-an voltak, az előbb említett kettő + a HRT. A HRT azóta kilépett, ők maradtak, és egy kicsit fejlődnek mindig, de továbbra is le vannak maradva, és csak lekörözik őket...
-
Cthulhu Dawn
őstag
Magyar nagydíjra győztes autó Caterham, és Marussia 3001-es odds mindkettőn. Ezeket ilyen Flintstones sztájlban hajtják lábbal, vagy miért ?
-
rwin5
őstag
kegyetlen jól játszik az orosz férfi röpi, 2. szettet is visszahozták vmi 7-8 pontos hátrányból volt rájuk szett győzelem szorzó 5 körül ha behúznák 3-0-ra akkor 1,8 ért jó vételek voltak mára
-
pohár
félisten
még ma kezdődik ez a két meccs, pici pénzzel tettem egy ilyet: Seattle GG & Gremio győzelem
plusz két baseball külön szelón: DET & STL @2,10
-
rwin5
őstag
Beszarás!! Épp készültem írni ide, hogy kuba oddsa milyet nőtt már élőben 19-es volt, mondom milyen volna becsúszna első gól tőlük és ahogy átfutott az agyamon 0-1.. de jó volna ilyeneket megfogni pénzzel is
ott is az egyenlítés, de azt az első kuba gólt de jó lett volna elcsípni.
[ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
Majd Kimit megküldöm még csütörtökön,h ne tudják az odds-ot levinni szombaton az időmérő után.
Am ha Forma1-ra fogadok,akkor mindig rá,mert ő tesóm kedvence.
Am a száguldócirkuszra neten lehet jó fogadni,h hányan esnek ki,lesz a safetycar meg hasonlók...vagyis gondolom,mert még sose fogadtam neten,még. -
Higth
csendes tag
Jöv hétvégére szerintem lehet fogadni nyugodtan a 2 Lotusra, mert 35-40 fokok lesznek az országban, és köztudott, hogy melegben jók a Lotusok
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Cthulhu Dawn #16817 üzenetére
Nem lepne meg ha bejönne...
-
Bati0501
őstag
Ma 4 meccset játszottam meg,ebből 3-at játszottak már le:egy döntetlen lett,a maradék kettő meg igen fölényes győzelem(ligea varsó meg salzburg),ha nyer a Chicago,akkor megint egyen fog elmenni,pedig jól játszott a randers...
Ez az élet fintora,h az esetek nagy %-ban csak egy meccsen megy el a szelvény,persze kivéve kaminál,ahol kettővel(5/7-et még nem próbáltam ). -
giigz
veterán
FH kellett mára, sima lett, 4-0
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz B-L-A-C-K #16816 üzenetére
Áh, ilyen tuti meccsekre all-in-t szoktam. USA - Mali 80-as hendi szerencsére nem lett meg, úgyhogy legalább bánkódni se kell. Egyébként 2k megy erre is szerintem, mert simán eltudok képzelni egy olyat, hogy a cselzi telibeszarja a meccset, mint az előzőt, véletlenül beenged az első félidő végén egyet, és a másodikban szépít.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Cthulhu Dawn #16815 üzenetére
Tízezzerelrakodmegb@zdmeg...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Cthulhu Dawn #16813 üzenetére
10K?
Én pihenek kicsit, buktam ebbe hónap összességében mindent leszámítva és pókerrel együtt vagy 25 ezret, ez lesz február óta az első mínuszos hónapom idén, így szerintem nem is gyarapítom tovább...
[ Szerkesztve ]
-
Cthulhu Dawn
őstag
Holnapi kami meccs: [link] első félidő H, második V 21x-ért .
-
nagyúr
Kéne egy Terek és egy Grödig győzelem.
Bár mind kettő meleg lesz, főleg a Grödig[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz Cthulhu Dawn #16786 üzenetére
Meg lesz ez, és nem tettem .
-
Bati0501
őstag
válasz sz_abika #16808 üzenetére
Én meg már nem tudtam megrakni,de nem tudom,h mit csináltam volna,h megrakom mindkettőt-ezt meg a viborg-randers-t-vagy csak az egyiket,mert randers döntetlent játszott,szóval az elment,így ha mindkettőt megjátszottam volna,akkor is vitte volna az egészet...de lehet,h ezt a Kaiserslautern-t játszottam volna meg,mivel kisebb volt az odds,így biztosabb ,de már teljesen mindegy...
-
Cthulhu Dawn
őstag
Kéne még egy Bayern szöglet, de ezek csak gólokat lőnek .
na, csak mondanom kellett.
[ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
-
Bati0501
őstag
válasz B-L-A-C-K #16798 üzenetére
Hát ezt már tényleg nem hiszem el...amikor néztem a meccset-30-45. perc-,akkor a Randers eléggé dominált,folyamatosan letámadott.Aztán félidőnél otthagytam,nem néztem semmit,most visszajövök és látom,h 2-2.
Egyenlítő gól a 88.percben született...én ezen már talán csak röhögni tudnék,de sajnos nagyon nem tudok. -
-
pc_seft
tag
-
plus44
veterán
válasz Cthulhu Dawn #16800 üzenetére
Ne temesd még őket, bekúszhat még egy 10 perc alatt.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
sz_abika
addikt
Na végre Austria belőtte a 1235162381. ziccerét.
Bedig a spori nagyon ellenük fúj, Admira játékosai olyan szépen rugdossa fel őket...PSN: xszabikax
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest