Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
Bayern München
Most 2.40-ért nem is rossz a fordítás.Elég régen lehettek a bajorok kettő gólos hátrányban a bundesligában.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
phenomHUN
senior tag
Ha valaki mára egy odds-növelőt keres, szerintem ez jó lehet:
Esports -> Eleague 2018 -> G2 vs. Cloud9 [1.49] G2Ezekből kombináltam ma néhány szelvényt:
Athletic - Eibar u2.5, 3
Heerenven - Sparta Rotterdam 1
Sheffield W. - Reading X
Frankfurt - M'gladback GG
G2 - Cloud 9 1
SK - Fnatic 1
Na'Vi - Quantum BF. QBF+1.5Remélem a legjobbakat (vagyis a nem totális csődöt).
-
benooo360
csendes tag
Babos T. - Mladenovic K. Megnyeri a döntőt szerintetek? Mi a véleményetek?
benooo
-
nagyúr
Aki játszik Tippmixpron, az ugyan írjon már egy üzenetet nekik, hogy kicsit hosszabb időre maradjon az ember bejelentkezve!
Annyira idegesítő, hogy élőben fogadnék, erre kidobja a bejelentkezés ablakot, mert kijelentkeztetett, amíg a meccsre figyeltem. Persze addigra változnak az oddsok, már nem is éri meg fogadni. Szerintem 5 perc lehet max, amíg bejelentkezve marad, ha nem nyúlsz hozzá.Én írtam már nekik, de jobb lenne, ha sok ilyen üzenetet kapnának, hátha akkor változtatnak, legalább 15-20 perc kellene.
Köszi!
Aki él és nem boldog, az téved!
-
yogibear
addikt
„Nem szeretem a hirtelen változtatásokat. A csapat az elsők között áll ki az edző, Zidane mellett” – mondta a lefújás után Sergio Ramos.
Talán nem a pofátokkal kellene "kiállni" mellette, hanem a játékotokkal...
Azzal meg pont "ellene" álltok ki...
Vicchuszárok...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz juliabrilke #167488 üzenetére
Szvsz már épp nevelik a fóliasátorban az útilaput Zizu számára.
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz juliabrilke #167486 üzenetére
A bajnokság elúszott, most a kupa is, a BL is elnézve ezt a kínszenvedést... szóval nyáron meghámozzák a mellbe fejelő bajnok nagy kopasz fejét...
-
yogibear
addikt
Leganes legényesen copassa a Reálmargitot...
-
konci79
őstag
válasz vodrosjozsi #167482 üzenetére
Javaslom állíts be korlátot,lehet havi,heti stb,ha jót akarsz magadnak
Így biztosan csak a rászánt összeg megy el ha buksz. -
vodrosjozsi
őstag
Köszi az eddigi segítségeket mindenkinek
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Örni
senior tag
Fogadni úgy kell, hogy kiválasztasz egy szimpatikus meccset, kielemzed statisztikák alapján, elolvasod a vele kapcsolatos összes hírt, sérültek listáját, időjárást stb. És mikor meg van, hogy mire fogsz tippelni, akkor rakd meg annak az ellenkezőjét!!!
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
adise
őstag
válasz drtimot #167479 üzenetére
Persze, de szerintem az jobb tanács neki a tippek helyett, hogy ne akarjon egy nap alatt meggazdagodni belőle, allint nyomni, egyből visszanyerni amit bukott meg ilyenek.
Mert, ha csak azt látja amit kiirsz és egy szelvényre netalán és rá rak sokat lehet kaszál, de valoszinu nem. Azt meg hogy ne a kaja pénzt játssza el valaki, csak tud felelősség teljesen dönteniMivel ismerkedik az egésszel a sok kicsi sokra megy alapon én azt szoktam az ujaknak tanácsolni, hogy 1000 alatti szelvényekkel menjen fel 20-30k-ra és akkor már rakhat 1-2ezerért is belőle. Csak hát ez lehet 1-2 hónap lesz sokan meg 200ft-ból akarnak egyből 100 ezret vagy hasonló arányokat
-
drtimot
aktív tag
válasz adise #167476 üzenetére
Attól függetlenül, hogy mit raknak, az emberek túlnyomó többségének mínuszos a fogadás. Ezért épül rá üzletág. Ha neked nem az, király, és gratula. Az meg, hogy én sem vagyok tehetséges fogadó, remélhetőleg nem hitelteleníti a tanácsomat, hogy a fogadásba ne kezdjen bele senki, aki nem engedheti meg magának a veszteséget.
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
lord_m
senior tag
válasz vodrosjozsi #167473 üzenetére
Kisebb összeggel is el lehet kezdeni, de a játékra szánt összeget meg kell próbálni külön kezelni. És minél kevesebb esemény egy szelvényen, annál kevesebb buktató.
Legjobb egy-egy meccset rakni.
Ha mondjuk 3000Ft van játékra, 500-as tétekkel az máris 6 nap játék is lehet. 2-es közeli oddsokkal duplázós nyereményekkel, melyek egy (pl. 500ft feletti) részét mindig félre kell rakni az alap összeghez, legyen miből játszani később is.
Így apránként lehet építkezni. Garancia persze nincs semmire, lehet 6-ból 6 rossz tipp is és a bank már nullán van. Éppen ezért azt az egy kiválasztott eseményt körbe kell azért járni. Vagy van a megérzés.
-
drtimot
aktív tag
válasz vodrosjozsi #167473 üzenetére
Igen, @1.61 alakban írtam a szorzókat (bet365 jelenlegi ajánlatai alapján).
Hát sajnos a biztosnak tűnő dolgok már csak ilyenek, alacsony rájuk a szorzó Ha összefogod "kötésben" az utolsó négyet, akkor 1,22*1,3*1,4*1,61 = 3,57 körüli szorzót kapsz, viszont akkor persze azonnal bukod az egészet, ha bármelyik a négyből nem jön be.
-
drtimot
aktív tag
válasz vodrosjozsi #167471 üzenetére
Az a fogadás szomorú igazsága, hogy ha "kell" a pótlék a fizu mellé, akkor ne fogadj, mert a végén a pótlék mellett már az is kelleni fog, amit fogadásra költöttél (Nehogy az legyen a következő lépés, hogy csak 3000-10000 forinttal fogadsz, hogy visszajöjjön a pótlék meg a korábbi tét, és aztán így tovább a lejtőn...)
Na most már leállok az ijesztgetéssel, sorry
A héten szerintem ezek jó oddsok:
West Ham - Crystal Palace vendég győzelem @2.80
Marseille - Monaco vendég @3.60
Arsenal - Chelsea, Chelsea -1 @5.00
Arsenal - Chelsea gólok száma > 4.5 @5.50
Sampdoria - Roma vendég @2.05Legbiztosabbnak pedig ezeket érzem: (Ahol azért még normális a szorzó, nem ilyen 1.1x)
Arsenal - Chelsea gólok száma >1.5 @1.22
Huddersfield - Liverpool 2 @1.30
Leipzig - Hamburg 1 @1.40
Peterborough - Leicester 2 @1.61Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
drtimot
aktív tag
válasz vodrosjozsi #167468 üzenetére
Csak, hogy ne vágj bele hiú reményekkel: az egyetlen módja, hogy sportfogadással biztosan nyerj, az az, ha fogadóirodát nyitsz
-
b4zsi-
őstag
válasz vodrosjozsi #167468 üzenetére
Általában megérzés és annak az ellentétét kell(ene) megjátszani. Biztos meccs pedig nincsen, ezt bárki igazolhatja, aki szokott sportolni.
-
vodrosjozsi
őstag
Sziasztok
Megjött a kedvem a tippmix-hez és azt szeretném megkérdezni, hogy mivel kezdjek?
Van valami biztos meccs amin elindulhatnék és ahol a szorzó se minősíthetetlenül kicsi de mégis biztosan nyernék?Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
sz_abika
addikt
Na ennyit errol az évről is, van ami nem valtozik. , egyszerűen MINDENBE belenyulok. Szlovénia megy 7 gollal a spanyolok ellen keziben? Liverpool vilagtalan Coutinho nélkül?
PSN: xszabikax
-
ZsoltG60
aktív tag
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz Aventador91 #167459 üzenetére
Írtam nekik, ez a hivatalos válasz
Szintén google fordító
De ahogy olvasgatom a fórumokat ugyan ez van a NETELLER-nél is, ők is kaptak egy ilyen emailt.[ Szerkesztve ]
Lumia 950XL
-
törölt tag
Ha ma nem nyerek akkor soha: Liverpool, Juventus, ifi Ajax. Utóbbi már jó.
A török meccsről lemaradtam, jó odds volt a Galatára. -
ZsoltG60
aktív tag
Ma gondolom mindenki megkapta ezt az emailt. Persze akinek van Skrill számlája.
Saját Skrill kártya ettől függetlenül fog még menni ? Mivel az is MC(#167456) Pepeninho
Alternatív oldalt használj
Eredmények oldaláról a "live" feliratra kattintva eléred az aktuális legfrissebb oldalt.Lumia 950XL
-
Pepeninho
őstag
Tippmixpro-n pedig regisztraltam, de nem enged belepni az uj nevvel. Valamiert szopat a karma.
Ps4, Xiaomi 11T
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok
Bet365 mindenkinel mukodik? Csinaltam egy uj profilt, de se laptoprol, se telefonrol nem tudok tolteni ra penzt. Nem tolti be a befizetes opciot.
Ps4, Xiaomi 11T
-
yogibear
addikt
Depor nagyon beleszaladt a filézőkésbe.
Szinte csak az nem rúgott a Realnál gólt, aki nem járt a kapu felé...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz juliabrilke #167450 üzenetére
Azt szokták mondani, "úriember biztosra nem fogad"
-
pohár
félisten
válasz juliabrilke #167450 üzenetére
ez gyors volt akkor
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
yogibear
addikt
Ez a betes rajzos "közvetítés" is mekkora kamu...
Nyomi Brugge nagy nehezen a 90. percben végre gólt lő, (aztán még egyet, eddig meg csak nyaraltak)
lényeg, hogy Prós élő közvetítésben felmutatják a táblát, rajta: 4 perc hosszabbítás, rá 20 mp-re beten kiírja 3 perc hosszabbítás... kamuközvetítés.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
adise
őstag
tunéziai bajnoskágba első 2-0rol leadjaz utolso ellen a meccset. csak a szokásos
-
djculture
félisten
Real ma is besz@rik 21-es odds-ért ? Már a odds is lefele tart..
[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
Ilyen esetekre nem vonatkozik a 2 gólos vezetésnél történő előre kifizetés Bet365-ön?
-
tigipuf
senior tag
A sevilla 2 forduló alatt vitt el kettő db fix 4-es meg 5-ös kötést .nem nagy tét de azért kicsit bosszant
(már nem is kicsit )[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
törölt tag
Na hajrá Valencia, nyerjünk is már valamit. Már jól kezdődik: amikor délután néztem 1,7 volt, 20 perce amikor akarom megtenni csak 1,6-ért engedte. Most frissítek megint 1,7. Köszi Tippmixpro
-
pohár
félisten
no, akkor a Nantes minimum X-eljen otthon, kell egy félidős győzelmük
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
yogibear
addikt
Atma is inkább lefeküdt pihizni a matracra. 1:1 otthon a Girona ellen
Valencia egy Pálmások elleni győzelemmel beelőzhetné és lehetne második, de tuti nem fognak nyerni... mindig ez van...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz Aventador91 #167437 üzenetére
Beten 41 volt a H-ra félidőben...
Az igazi fázós meccs ez volt: [link]
V@8,5 hendi V@21...
Az éllovas húdefelakarjutni, befektetőkbeletoltakrengetegpénzt Wolves...
Vicc...Szeretem mikor a hathárom pont hun agyonsztárolják a Champot, holott Európa 6 legszőrmésebb bajnoksága között van a League One, League Two, portugál2, francia2 és holland2 mellett... Idén még bejött hetediknek a belga1 is...
[ Szerkesztve ]
-
konci79
őstag
válasz Aventador91 #167437 üzenetére
Csak kikaptak,4-3...
-
konci79
őstag
Leeds 10 emberrel fordított 0-2-ről...
-
törölt tag
Man United, Leipzig ment nekem délutánra, természetesen egyik sem áll nyerésre.
-
szab.tam
nagyúr
Fucsovics meccs
nem hinném, hogy sima 3 szett lesz.:
JÁTSZMÁK SZÁMA ODDS
4 2,90
5 4,25és elég jó a szorzó ahhoz, hogy eladja...
N. Kicker 3,95fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
drtimot
aktív tag
válasz Genius007 #167428 üzenetére
Chelsea szerintem nagyon veszélyes a kevés gólra, elmúlt 4 meccsük 0-0, 0-0, 0-0, 1-1. Aztán fene tudja!
A többi holnapi PL meccs közül talán csak az Everton-West Bromban látom a 0-0-át, de én ritkán fogadok gólokra, nem szeretem.Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
drtimot
aktív tag
válasz Genius007 #167422 üzenetére
Mondok egy nagyot: tedd meg az ellenkezőjét egy 2/3-mal
Brighton - Chelsea: Chelsea kútban van, három 0-0 után a Norwichot csak tizenegyesekkel verték a kupában. Egy hónapja mondjuk pont 2-0 lett ugyanez Londonban, de most szerintem Brighton simán jó egy X-re vagy meglepi 1-re, főleg ilyen szorzók mellett.
Arsenal - Crystal Palace: Az Arsenal össze vissza hullámzik, néha zseniális, néha elkeserítő - és pont most a legjobb játékosukat Sanchezt (órákon belül elvileg) eladják, a Crystal Palace pedig november óta nagyon jó formában van. Gól nélkül tartották a Man Cityt nemrég, verték a Burnleyt, Leicestert, illetve két hete 2-3 volt az Arsenal ellen. Ebben is simán benne az X.
Burnley - Man Utd: United fanként mondom, hogy bárkitől képesek kikapni , a Burnley pedig sziklaszilárd tud lenni, ha akar.
Én biztos X-ekre meg meglepetésekre tennék ilyen oddsok mellett, mondjuk én mindig csak nagy odds mellett szeretek játszani. Mindenesetre ez szerintem egy kifejezetten gyenge szelvény a papíron esélyesekkel.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. X
aktív tag
Szelvényenként van maximálisan megnyerhető összeg vagy csak a tudáson múlik mennyit lehet nyerni? Azt olvastam 200 ezres nyereménynél nagyobbat nem lehet készpénzben felvenni csak nyereményigényléssel. Ez igaz vagy nagyobb összeget is kiadnak?
-
Genius007
őstag
-
South Velen
addikt
-
sz_abika
addikt
válasz South Velen #167410 üzenetére
Végül kézilabdával segítettem ki magamat, két underdog hendikep jött is (Szerbia,Belarusz)
Ma meg vissza teniszre bukni, remélem Cilic nem akar hosszú meccset, Schwartzmanéknál, meg úgy tűnik jönni fog.
-
törölt tag
A Realnak már vége a bajnokság, ezért a kupát megnyomják remélem már az első meccsen is. Hendivel tettem.
-
nagyúr
válasz South Velen #167412 üzenetére
Már azon gondolkoztam tegnap este, hogy megnézem, mire tennék teniszben, aztán megteszem az ellenkezőjét
Aki él és nem boldog, az téved!
-
South Velen
addikt
válasz pilóta #167411 üzenetére
Teniszből mindig csak hajszálon múlottak akár tízmillás várható nyereményű szelvények is (nyilván nem tippmixen).
Napi több órát töltöttem meccsek és fórumok nézegetésével. De megelégeltem, hogy ennek ellenére is veszteséges, úgyhogy visszavonultam, legalábbis a fogadástól.
Pinnacle-n lehet fogadni brutális oddsokkal ráadásul a köv. gém nyertesére, és brékvadászattal rengeteget lehetne keresni nézve a meccset és nézve a játékosok mentális alakulását... ha nem tenné az embert idegbeteggé közben.
[ Szerkesztve ]
-
-
sz_abika
addikt
Na tolok ma egy all int, a bankom 70% oda, ilyen SELEJTEZŐBŐL FELJUTOTT szarok ellen. Nem hiszem el, hogy nem tudnak a nagyok ebben a melegben játszani.
-
Aventador91
őstag
chelsea 3 meccs óta 0-0-át játszik
-
Bigemperor
senior tag
Egy rövid szösszenet.
Tegnap Francia 2-ben első félidőben valamennyi egyidejűleg kezdődött meccsen (9 meccs!)volt gól.
Ma meg akartam rakni a Francia 1-et is, de csak 4-et vettem ki, hát láss csodát, mind a hat meccsen volt gól már az első félidőben. Ez több, mint ritkaság... -
törölt tag
Ma este kupában a PL utolsó Swansea fogadja a Championship első Wolverhamptont. 2,75 odds a vendégekre.
-
sz_abika
addikt
Érdemes nézni a Dimitrov meccset. Ilyen amikor valaki leadja 6-0ra a szettjét Méteres szélesek, hálók...vicc.
[ Szerkesztve ]
-
drtimot
aktív tag
válasz #86564352 #167400 üzenetére
Azt olvasni, hogy lehet, hogy 0-3-mal számolják el a Portonak, mert a hazai csapat nem végezte el megfelelően az állapotfelmérést a meccs előtt (földrengés volt korábban délután, hagyjuk, hosszú ). Na majd meglátjuk. Engem igazából nem érint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest