Új hozzászólás Aktív témák
-
adise
őstag
válasz
CartmanLand0 #167190 üzenetére
Eredmenyek.com szerintem atlathatobb
-
törölt tag
ment egy ilyen Atalanta - Lazio
Hány gólt szereznek?: Több mint 6,5 -
törölt tag
válasz
juliabrilke #167188 üzenetére
Grat és köszi előre írtad. A GG-t tettem belőle, hozzátéve a Benficát.
-
törölt tag
Casertanátol nagyon kéne egy gól!
-
pohár
félisten
válasz
juliabrilke #167194 üzenetére
azért így is beesett egy bő 20-as tisztán
-
pohár
félisten
válasz
juliabrilke #167188 üzenetére
hát ez könnyű és gyors pénz volt
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
CartmanLand0 #167190 üzenetére
Sofascore
Bár itt sem minden meccsen mutatja -
CartmanLand0
senior tag
Srácok, létezik olyan oldal, ahol teniszmeccseket pontosan vissza lehet nézni ? Gondolok itt arra, hogy nem csak a szettek végeredményét, hanem a pontokat is minden egyes játékban ?
-
törölt tag
Másnál működik a payr bwin-es befizetés? Nálam állandóan hibát dob ki.
-
törölt tag
Ment egy Juventus & Man United. Talán hozzák.
-
yogibear
addikt
Hehe Celtic is begyűjti a kari ajinak valót... 10-es oddsért érdemes kikapniuk...
-
Zin
őstag
na darts-ra se kell rakni ugylatom..
-
yogibear
addikt
El Clasico 23-án 13 órakor lesz. az mi már... jó hogy nem hajnal 4-kor.
-
Örni
senior tag
Jó kis meccs volt ez a Dortmund - Hoffenheim
félidőben 3,65-ért raktam Dortmundot.
-
phenomHUN
senior tag
Maradhat minden így: vicc szelón Manci vezet, Hoffenheim vezet, Esport nyert, Napoli jön.
Nagyokon ha Napoli -1 jön, akkor örülés -
Örni
senior tag
Hoffenheim 0-1
jó meccs, szerintem fordít Dortmund.
-
törölt tag
Inter szép... Bayern is csak úgy nyert a Stuttgart a 94. percben hibázott büntetőt. Burnley nem sikerült.
-
Örni
senior tag
Tippmixpro-ra regisztrálsz. Ott lesz egy belső egyenleged, ahová tudsz pénzt feltölteni bankkártyával, vagy átutalással. Ebből az egyenlegből tudsz fogadni.
Mára raktam Werdert külön, Intert meg egy 3-as szelóra... Ezek után Dortmundra mit rakjunk? Hendi vendég győzelmet?
-
Zin
őstag
tippmix.hu-ra ha beregisztrálok akkor tudok online otp fiokomon keresztul itthon élőbe fogadást rakni vagy ez hogy mukodik? Vki segitsen privibe is vagy felhivom telefonon csak magyarázza el aki érti ezt s ugy játszik nagyon fontos lenne ingyen hivom mindent megteszek csak segitsetek
Köszönöm!
-
törölt tag
Köcsög Schalke persze,hogy x-re kihozzák .
-
yogibear
addikt
Az is szép baleset lesz, ha az éllovas Inter otthon kap ki 9,5-ért...
-
yogibear
addikt
Látom Leszteréknek is nagyon kellett kari ajira a pénz.
V @5,00 2-es hendis vereségre meg @35. -
yogibear
addikt
válasz
#86564352 #167164 üzenetére
Ha legál lenne és tegyük fel azt a szerencsés esetet, hogy ugyanúgy 20% lenne a nyereményilleték mint Prónál, akkor 2,72-re jönne ki az a 3,4-es odds. ami 0,8-cal kevesebb a Próénál.
A mostani adószabályok szerint pedig 15% szja-t és 27% eho-t kell(ene) fizetni a nyeremény után: [link], ez 42%...
Az más kérdés, hogy nem fizeti meg senki és a nav sem forszírozza... egyelőre... (Az írásban még 16% van de 2016-ban lett 15% az szja, a szabály azonban nem változott) -
törölt tag
válasz
yogibear #167163 üzenetére
Igazad van, adózásra nem gondoltam hirtelen. 42%? Úristen. Akkor csak azért dünnyögök miért olyan fapados a Pro. Felvehető nyeremény, DNB hol van a logikátlan tetű lassú honlapon? Ha ugyanannyi adó, ugyanúgy legális lenne mindkettő, hányan használnák a Prot a Bet ellenében?
-
adise
őstag
1-2 hete nem fogadtam ma megy egy burnley @ 3.40 ért ->10k
-
törölt tag
Nem gondoltam túl, tabella alapján: Brest és Wolverhampton
-
phenomHUN
senior tag
Qarabag azt hittem, csak bohóckodik; ~70-30 labdabirtoklás, első félidőben kemény 1 kapuralövéssel. Félidőben tettem X2-re, de jól elszarják úgy tűnik.
Norvégia ht. -2,5; és ft. -4,5 viszont eddig nagyon megérték az 1.85 és 1.75 odds-ukat. Szerencsére jó sokat pakoltam egyes kötésben ezekre.
-
törölt tag
Ma gondolkoztam teszem a Hapoelt, aztán inkább a Hapoelt tettem, de mindegy is egyelőre 1-1. Van félóra nyerjen a Hapoel.
-
jpm
senior tag
Svédország-Franciaország Döncire 25ezerrel
-
törölt tag
válasz
yogibear #167146 üzenetére
A belgáknál páran kaptak engedélyt helyzet is ezerszer jobb mint nálunk. Ha nem tetszik az egyik, fogadsz a másiknál. Nálunk van egy állami monopólium, aminek már a neve is annyira magyarosch: egy amatőr foshalmaz Pronak keresztelve. Vicces mint a 30 éve ugyanazok az arcokból álló buta hatalommániás öreg komcsik "fiatal demokraták szövetsége" néven. Állandóan belepofáznak az életedbe, erőltetik a baromságaikat mindenkire. Most csak ezen fogadhatsz, most nem dolgozhatsz/vásárolhatsz vasárnap, most ezt a plakátot tolják az arcodba, most ezzel a nemzethy inzultációval spammelnek, oviban Mikulás helyett képviselő osztja a szaloncukrot, most erre a stadionra költik az adódat, most ezt és azt a piacot lopják el, ellenkezőket ellehetetlenítik!
-
meta91
csendes tag
válasz
Aventador91 #167145 üzenetére
sokan rács mögött találják magukat majd újévkor
-
yogibear
addikt
válasz
Aventador91 #167145 üzenetére
Gonosz vagy
Amúgy meg van rá példa, mondjuk a belgák... igaz ott nem az állami az egyetlen, de csak páran kaptak licencet, aki meg a többinél fogad, azt ha elkapják, megy a büntetés, nem kicsi... -
bammbula
tag
válasz
juliabrilke #167142 üzenetére
Gondolom a NAV bűvészkedik megint.
Kíváncsi lennék mikor unják már meg
-
phenomHUN
senior tag
válasz
Aventador91 #167138 üzenetére
3.5o és X raktam rá meccs előtt. Sajnos ez így jött most ki.
-
stefyY
őstag
Mostanában nem játszok, de a Heracles meccsre egy 3.5 over rendel...
-
bammbula
tag
Sziasztok!
Már vagy egy hete nem működik Bet365-ön a befizetés menüpont.. Egyedül vagyok ezzel a problémával vagy nektek sem jó?
-
drtimot
aktív tag
Ó, elkerülte a figyelmem ez a topic, csak a kihalt "Sportfogadás" topicot találtam meg korábban. Szevasztok!
Megosztok néhány szerintem érdekes oddsot/spreadet a hétre, hátha valaki pont csak egy kibicre várt
Én magam inkább magas oddsokban utazom, nem pedig nagy kötésekhez illő biztos győzelmekben. Persze nem vagyok guru, alig tartom magam nullszaldóban, de hátha valakinek érdekes.
Sevilla - Levante 2 - 9.50
FC Porto - Guimaraes 2 - 15.00
Stoke - West Ham West Ham -1 - 7.00Illetve néhány nagyon könnyűnek tűnő point spread az NFL-ből:
Baltimore Ravens @ Cleveland BAL -6,5
New York Jets @ New Orleans NYJ +15,5
Philadelphia @ NY Giants PHI -7 -
Aventador91
őstag
benfica is szép kis 2/1 lesz?
-
törölt tag
Leicester, West Brom és West Ham kétesély, lehetett szépen fogni ma jó oddsokat!
-
Aventador91
őstag
az mi hogy tippmixfos-on nincs élő a celtic meccsre
-
Zin
őstag
Üdv!Hol tudok beregisztralni ahol online utalassal tudok élőben fizetni OTP bank-on keresztul fogadasokra azonnal?Ez hogy mukodik stb valaki leirja nekem?
-
törölt tag
-
törölt tag
Egy zseni vagyok, három alacsony odds-ból legozva egy duplázós szelvény: és a pénzt a normál kötés helyett trixie-hez írtam.
-
yogibear
addikt
válasz
Aventador91 #167123 üzenetére
néztem Prón a meccset vicc volt ez a PSV...
-
yogibear
addikt
hehe gyökér PSV is jól elbacta a 3 pontot, mikor is? ja a 90+4. percben.
-
yogibear
addikt
ez a polyák bajnoki egy igazi vicc.
Bukik valamit tudhattak hogy 4,33-ról 3,1-re lement a Pogon oddsa...
0:3 most épp, ráadásul a füttyös befújt egy olyan tizit ami egy vicc... vendég teljes erőből nekirúgja a labdát a védőnek, a bal kezének, ami oda van szorítva a teste elé, sípos be is fújta izibe'.
tök utolsó Pogon 2-es hendis győzelme is 26 -> 19-re ment le... -
djculture
félisten
Jó kis kabaré... már a harmadik gól ami nem érvényes
-
Örni
senior tag
Nekem mára inkább egy Werder X2 tetszik. De sajnos ha én meglepit vadászok az mindig papír lesz
-
djculture
félisten
Beszarás vezet az arab csapat a real ellen... Mennyi volt rá vagy 50 minimum...
-
Bb06
újonc
Köszönöm !
Eddig én se tettem, csak az utóbbi időben kezdtem felfigyelni az ilyen szorzókra, amikor legelső alkalommal megtettem és bejött, de akkor még nagyon kis téttel pár 100 Ft-tal csak..
Azóta meg párszor bepróbáltam már és van amikor bejön, van amikor elmegy sajna vagy csak az a bizonyos 1-1 gól kellene még hozzá...
De próbálkozunk továbbra is még.. hátha beakad még 1-2 hasonló
-
Bb06
újonc
válasz
yogibear #167105 üzenetére
A meccset perpill nem néztem ( Inter meccset néztem helyette), csak stat alapján dobtam meg a kiállítás előtt megérzésből..
A kupa meccseknél meg angol 1-2nél szokott még hasonló lenni...
De természetesen nem "bundás" egyik seLényegében hasonló fogadás mind, mint amiket Te is beszoktál linkelni 1/2 v 2/1
Azokra te hívtad még fel a figyelmem, hogy jól fizet, akár kis téttel is megdobva...Úgy hogy NEKED IS KÖSZÖNET ÉRTE, nem csak BLACK-nek !!!!
-
Bb06
újonc
válasz
B-L-A-C-K #167104 üzenetére
Neked jár a köszönet, mert te adtad a tippet, hogy élőzni érdemes csak.... azóta játszok máshogy én is és azóta sikerült jó pár ilyen szorzót elkapni már... ez talán a 2. v 3. ilyen 201x és 251x-es szorzó az utóbbi 1 ,5 hónapban a többi kisebb 20x - 100x közöttiből... (csak azok nyereményét elcsesztem BL meg hasonló hülyeségekre...)
KÖSZÖNÖM !!!!!
-
GabN73
addikt
válasz
Bigemperor #167099 üzenetére
Zseniális, ellenfélnél piros és kapnak egy gólt a 91. percben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest