Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz
Prien #166996 üzenetére
Meg ilyenkor a saját szurkolóit sajnálom, akik jegyet vettek , hogy megnézzék ezt...
Tudod, ha valaki vesz színházjegyet és a színészek állandóan elfelejtik a szöveget meg hasonló, akkor már verik a pénztárablakot visszakövetelve a jegyet... focinál ilyet nem hallottam...
kapnak egy erősebb ellenfelet
Passz nem tudom, mi alapján sorsolják össze őket, mert lesz 12 csoport győztes 12 második és 8 BL-ből érkező csoport harmadik...
Majd pénteken délben meglátjuk... -
Prien
addikt
válasz
yogibear #166995 üzenetére
Hát igen, én erre nem számítottam most. A Lugano idegenben nem brillírozott eddig. Persze pár meglepit bepróbáltam, sajnálom, hogy ezt nem figyeltem...
De a Bukarestnek se lesz ez jó, majd kapnak egy erősebb ellenfelet a kieséses szakaszban.Meg ilyenkor a saját szurkolóit sajnálom, akik jegyet vettek , hogy megnézzék ezt...
-
yogibear
addikt
válasz
Prien #166994 üzenetére
nem közvetlenül meccs előtt, de azért ne zavartasd magad.
[link]
Amit az az oddsportalon bármikor visszanézhető, november 27-i nyitó odds volt 4,5...
Az meg már mikor volt... Ma csak 4 tizedet esett 3,29 -> 2,89A Lugano oddsa az igen, ott csak ma 7,5 -> 4,75
Délután már én sem figyeltem, de ha látom ekkora a drop, rádobok némi aprót...
Pedig még írtam is:
- Plzen kikaphat, akkor is második és tj, csak ha a Steaua eladja otthon akkor lehetne csop első -
Prien
addikt
Vardar meccsnél most nézem, 4.5x -ről 2.89x-re esett a szorzó meccs előtt...ilyenkor nem kellett volna felfüggeszteni a fogadást? Szokatlan.
Egyébként eddig a Lugano- Vardar- Waregem esélytelenebb trió szépen dolgozik.
-
ZsoltG60
aktív tag
Zorya-Athletic Bilbao V és GG 4.33
Real Sociedad-Zenit Szentpétervár H és GG 3.2 -
Aventador91
őstag
hihetetlen hogy ennyi meccsből kiválasztom azt az egyet ahol nincs gól második félidőben
-
törölt tag
Hapoel & Vitesse ment nekem. 7 órások közül a Rijeka jó ötlet volt!
-
Prien
addikt
Everton bekezdett... lehet, hogy ezt a "C" csapatot kellene kinevezni "A"-nak?!
-
yogibear
addikt
válasz
Prien #166985 üzenetére
100-ra is hozna 750k-t.
- Lok Moszkvának kell a 3 pont, (lehet egy is elég nekik, ha jó a csillagállás)
- OM-nek egy pont is elég, akkor a Konyaspor max utoléri de egymás elleniben a francia jobb, viszont a Sóvár már biztos első, minek erőlködjön feleslegesen...
- Nice fix második így felesleges erőlködnie, ott max ha a hollandok játszanak V-re mert arra jobb odds van, viszont a franciáknak elég elvinni a pályamunkásokat .
- Plzen kikaphat, akkor is második és tj, csak ha a Steaua eladja otthon akkor lehetne csop első
- Rosenborgnak ugyanúgy mindegy mint a Vardarnak, kiestek hazaira jobb az odds
- Young Boys - Skenderbeu, lásd előbb... akkor már 5,5-ért érdemesebb V-re menniük...
- Lazionak szintén tökmindegy már első és marad is
- Herthát már kielemezték korábban, sok hiányzó plusz a svédeknek az első hely jobb, mert nem kapnának a sorsoláskor BL-ből kiesőt... ha viszont nem nyernek és a Bilbao nyer, előzi őket, mert egymás elleniben a spanyol jobb... más kérdés hogy ott meg a Zorya ha nyer akkor 2. lesz és a Bilbao esik ki, vagyis ki-ki meccs
- AEK: odavágó 2:2 lett, így ha kikapna egymás ellenivel a Wien lenne a 2. ezért 1 pont kell nekik mindenképp
- Ludo - nekik is kell egy pont, mert ha kikapnak és a Basak nyer, egymás ellenivel a török a 2. és a Ludo kiesik
- Zvezda itt is kell nekik egy pontocska... eredményeken a csoport lista rossz, mert hiába 7:7 a Köln gk-e a Zvezdáé meg csak 2:2, Kölnben a Zvezda nyert 1:0-ra, így jelenleg ő a csop 2. de csak akkor marad az és jut tovább, ha ma nem kap ki... ha erre nem képesek egy foshalom Köln ellen, akkor meg is érdemlik...Szóval ez volt az összeállítás lényege...
Aztán hogy mennyi megy el belőle, fene tudja... gyanítom a fele legalább.
De a fentiek szerint mindben van ráció... ezért félkami és nem vak...Sőt még a Milannak sem kell erőlködnie tuti első, a Rijeka viszont tuti kiesett már... ott is bármi lehet...
-
yogibear
addikt
Lőttem egy olyan ordas félkamit, hogy ha a fele bejön már csoda.
Pedig mindnek bőven van reális esélye, mert vagy az egyiknek már mindegy a meccs, vagy mindkettőnek:
Lokomotiv Moszkva 1,70
Olympique de Marseille 1,60
Vitesse 2,20
H. Beer Sheva 3,05
Vardar 3,25
Skenderbeu 5,50
Waregem 3,10
Östersunds 3,20
AEK Athén X2 1,31
Ludogorets X2 1,42
C. Zvezda 1X 1,25
@7525,21 -
-
Prien
addikt
válasz
adise #166977 üzenetére
Ja, ezt nem tudtam..majd legközelebb!
166979 Örni: Köszönöm! Ez egy nagyon hirtelen ötlet volt, nem gondolkoztam rajta , így nem is éreztem,hogy valakit "bűnbe kéne vinnem" ilyen tippekkel.
Valamikor nagyon régen írtam be ötletet, de akkor se rakta senki mondjuk.Szeretek ilyen "elvont" szelvényekkel kóperálni. A Feyenoord és a Sakhtar egyenesbe is jött volna...de az már nekem is túl erős tipp volt.
Mondjuk mára még nincs szelvényem... valakinek esetleg?
Hertha meccs veszélyes, mert mi van, ha a tartalékos keret otthon bizonyítani szeretne?
Végkimentelre nehéz, ma inkább csak gólokra kellene tenni...de ki tudja.
-
margithid
veterán
válasz
yogibear #166975 üzenetére
Hertha szerintem teljesen B csapattal fog kiállni. Amúgy se hosszú a kispad, biztos vagyok benne, hogy Pali fejben már az Augsburg ellen készül. Ez az EL sok volt ennek a keretnek...
Vendégek meg még nem csoportelsők, szóval nekik még van tét.
Odds mozgás is mutatja, hogy mennyire veszi komolyan a Hertha.
Ami vicc az az Everton, állítólag még az edző se fog elutazni ciprusra... Azért ezt nem engedném, vagy egyszerűen ne induljanak, mert ennek semmi értelme. -
Prien
addikt
válasz
Aventador91 #166974 üzenetére
Na, köszi
-
yogibear
addikt
H. Beer Sheva - Plzen H @3,05
Olympique de Marseille - Salzburg H @1,6
Vitesse - Nice H @2,20
A három vendégnek már nem lényeg a mai meccs, továbbjutás megvan és a helyezésük sem változhat minek erőlködni.Pontosabban a Plzen még lehet első, ha a Bukarest ma nem nyer otthon és ők meg nyernének... mondjuk az FCSB vereségére zsíros 7-es odds van.
Rijeka - AC Milan H @2,85
Hertha BSC - Östersunds H @2,20
Waregem - Lazio H @3,10
A három vendégnél ugyanaz mint fent, csak az előző három hajlamosabbeladnilecarni, lelazázni
Bár az itteni 3 vendégből a két olasznak még sok meccse van, a svédnél már vége a bajnokságnak...Vardar - Rosenborg H @3,25
Young Boys - Skenderbeu V @5,50
Apollon - Everton
Ezek mind a hatan kiestek már a mostani meccs már érdektelen, így akár rámehetnek a jobb oddsra is
első két pár még hajlamos is rá...Zorya - Athletic Bilbao
Na ez ki-ki meccs, Bilbao nem kaphat ki akkor jut csak tovább, ha kikap, az ukrán megy tovább.Akad még pár meccs, ahol egy "meglepi" eredmény érdemben nem befolyásolja a csoport végeredményét...
-
yogibear
addikt
Napoli szép munka
Feyenoord piros lappal nyer úgy hogy volt rá 41-es odds a gól előtt.
Camorra odaszólt. -
yogibear
addikt
Liverpool 7... ez már vérengzés.
-
Örni
senior tag
Hülye Besiktas minek erőlködik? Nincs jobb dolguk? Lipcse az uccsó meccs a szelómon.
-
yogibear
addikt
eddig érdekes... Besiktasi 10, Maribor 12-es oddsért vezet
Mondjuk mivel a Porto is meg a Liverpool is vezet, a Sevilla marad második, a Lipcse meg 3. -
adise
őstag
city nyer vki szerint?
-
törölt tag
Az is érthetetlen a nekünk délelőtti ausztrál meccseknél előtte este nem lehet GG-t rakni, kezdés után öt perccel már igen. Mindig be kell állítanom emlékeztetőt. Ilyenek mellett DNB és meccs közben nyereményfelvétel soha nem lesz. Bárcsak az EU rendet tenne már, szolgáltatások szabad áramlása, piaci verseny...
-
DrDobos
őstag
Altalaban magyar meccseknel mit jelent a minimalis kotesszam : 3 ?
-
yogibear
addikt
válasz
yogibear #166958 üzenetére
Porto - Napoli - Sevilla most 1,94 Prón,
Lipcse - Besiktas 1/2 @51 lehet holnap erre rádobok 1-200-at...
Besiktasi biztos első, így neki tét nélküli... Ha félidőben vezet a Lipcse, de a Porto is, akkor a Lipcsének mindegy mert ha a Porto nyer meg ők is egymás elleniben rosszabbak, így maradnak 3-ok, szóval jó pénz egy 1/2 számukra, ha esélytelen a csoport 2. hely elérése... már pedig a testvércsapatuk a sógoroknál erősen hajlamos érdekes eredményeket produkálni (Salzburg), így a másik RB-től sem fog messze állni talán. -
yogibear
addikt
válasz
#86564352 #166957 üzenetére
Cityt nem vállalnám, ahogy nézem a Shakhtarnak 1 pont mindenképpen kell a 2. helyhez, mert ha kikap és a Napoli nyer, akkor pont egál, viszont egymás elleniben jobb a Napoli...
A ManCi meccs X és akkor mindenki szépen hazamegy: Shakhtar 2. a ManCi meg első és nem kapott ki a csoportkörben... -
törölt tag
válasz
yogibear #166956 üzenetére
Ahogy mondod. Legalább izgalmas lesz a tavaszi kör!
A Tottenham csoportelsősége a halálcsoportban megkavarta a dolgokat. Holnapra teszek egy láma szelvényt alacsony oddsokból: Napoli, Porto, Leipzig, Liverpool, City, Sevilla... végül is ma is hozta a Juventus, Barcelona, Manchester, AS Roma is. -
yogibear
addikt
válasz
#86564352 #166954 üzenetére
meg a Roma és a Besiktas. Más nem is nagyon lehet, mert a többi csop. első mind szintén angol: MU MC Totti és a Liverpool is ha nyer holnap otthon.
Real fogja majd telibe kapni a 2. helyével pénteken délben a sorsoláskor... a Barca kivételével bárkit kaphat az elsők közül: és egy MU MC PSG igen csak rágós falat lehet...
plusz chelsea is real is otthon fog kezdeni... meg a bayern is, -
Örni
senior tag
Ez az! Mai ajándék odds a Basel volt!
-
törölt tag
válasz
yogibear #166950 üzenetére
Ez esetben hatalmas poén volt, Makkeszter hahaha rubel is jó nekik hahaha! Írj még sok ilyen vicceset...
Ezért kérdeztem nézed-e? Statisztikát lesed az eredményjelző oldalon, aztán poénkodni a bundáról az nem ugyanaz mint nézni a meccset. Az angolok kapufát is rúgtak, több veszélyes lövés és rendesen kellett védeni az orosz kapusnak. Második félidő is nagy orosz védéssel kezdődik. A ruszki gólról ne is beszéljünk milyen mákos volt.
-
yogibear
addikt
válasz
#86564352 #166949 üzenetére
bakker neked az a szó, hogy "irónia", mond valamit?
Amúgy mi az a "teljes fölény"?
Mert a kapura lövések száma nem tér el nagyon: 3/7 és 2/6 kapura/összesen...
Labdabirtoklás miatt? az meg 56:44.... kb kitörölhetik vele... a Barcának anno tikitakailag volt 80:20 is mégis kikapott... -
yogibear
addikt
Makkeszter unitednek sem finnyás ha pénzről van szó, bármi jó nekik, a rubel is.
Már csak az a kérdés, hogy konvertibilis vagy transzferábilis. -
Örni
senior tag
Lehet ma sült békacomb lesz a sör mellé a bayoroknál?
-
-
törölt tag
Aki Skrill-en fizetett be betre:
ha jól olvastam nem teljesül azonnal, milyen átfutási idő szokott lenni? tapasztalat vkinek?
köszi -
tigipuf
senior tag
Női kézi vb-n is lehetne ám szakítani,első fordulóban is több meglepetés született.
Ma is pl japán veri montenegrót kis 11-es oddsért.Kis kamikkal lehetne próbálkozni... -
sz_abika
addikt
Baromi jól fizetnek ezek a kézis underdog hendik, de hogy a Japán lányok nyerjenek is az hibátlan
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Az alábbi meccsekre mit tippeltek?
Benfica - Basel
Bayern München - PSG
Chelsea - Atletico Madrid
Barcelona - Sporting CP -
Örni
senior tag
A hétvégi ámokfutás folytatódik. Girona Alaves 2-0-ról 2-3
-
GabN73
addikt
-
GabN73
addikt
Kicsi az ország, megy az ember az utcán, találkozik egy régi ismerősével...
Ment épp tippmikszűlni, hátvele mentem, legyen meg a decemberi bevétele is a ZrtnekEz lett:
Szlovén-Angola női kézi H
Norvég-Lengyel női kézi: H
Midtjylland-OB Odense: H /kupában vendékként 0-3-ra nyert a Midtjylland, jelenleg 2. helyen állnak bajnokságban, ha nyernek 1 pontra vannak az első helytől. Rizikó: az Odense kevés gólt kapott relatíve, de keveset is rúgott/
J.Trump-G.Dott snooker H
P.Lines-M.Allen V
R.O Sullivan-M.White H
H. Nakamura - W. So sakk DLényegében klasszikus túl sok papír egy szelón, 7 eseményből 3,29-es odds jott ossze.
Zrt nem halhat éhen -
Örni
senior tag
Girona - Alaves hendi D tetszik ma.
-
B-L-A-C-K
titán
Nagyon nagy pénzt rámerek rakni hogy a HOLLANDIA: Reserve League-ban több hogy a Jong csapat nyer.
-
DrDobos
őstag
Sziasztok
mik a mai tippek?!
-
zolynet
veterán
Hertha
Pali b*zeg ezt otthon illett volna hozni, de minimum döncire
-
Tajték
senior tag
Svédország 1-5 góllal nyer PIPA
-
DrDobos
őstag
Ha kóddal akarok tippmixet tenni akkor neten keresztul a kod lekeresetol számitva mennyi ido telhet el mig feladom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest