- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Micro Four Thirds
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
adise #165497 üzenetére
Hosszútávon minden szerencsejáték nyereséges nekik, így van kitalálva, semmivel sem buknak. Ha vaklaki nyer egy nagyobb összeget pl tippmixen nem azt jelenti hogy ők már mínuszba mennek, hiszem mellette rengetegen buknak, és a tippmix is éves szinten brutális összegeket hoz nekik, úgy mint minden más.
-
budo82
tag
A mai francia 2 szép volt, az összes hazai lett.
Mondjuk én csak a Lorient, Nimes, Orleans, Paris FC négyest vállaltam be, de így legalább jöttek. -
yogibear
addikt
Tűzre lobbantaná játékosait Thomas Doll
Egyetértek... én is máglyára vetném mindet... 7-8 milliós havi fizetések az NB I.-ben és ezért van egy rakás trágya...
-
expander
senior tag
válasz
Aventador91 #165493 üzenetére
hat de ezaz... a tuti meccseket kiveszik a kinalatbol ?
-
expander
senior tag
szerencsejatekoknal hogyan lehet biztosan novelni a bevetelt ?
-
zolynet
veterán
19697 Chelsea - Arsenal 1,80 H
Ezen gondolkodok nagyobb téttel. -
yogibear
addikt
válasz
Aventador91 #165488 üzenetére
Cselovszki Zoltán, a társaság általános vezérigazgató-helyettese még arról beszélt, hogy szeretnék újra nyereségesebbé tenni az állami monopóliumot. Hiába bővül ugyanis az árbevétel, jobban nőhettek a költségeik, az adózott eredmény ugyanis 15,99 milliárd forintra csökkent az elmúlt évben a 2015-ös 19,23 milliárdról. Idén 420 milliárd forintos árbevételben bíznak, ami érdemi bővülés lenne a tavalyi 386 milliárd forinthoz képest.
Baccák meg, akkor legalább ezt a foshalom Prót javítanák meg, hogy ne állandóan csak a felkiáltójelek jöjjenek, ha behívod a fostos oldalukat...
"nyereségesebbé tenni"... nem túl nehéz, csak tovább kell még javítani a lottóhúzás módszertanán, hogy még ennél is kevesebb találat legyen...Az állami Szerencsejáték Zrt. regisztrálni fogja azokat, akik játszanak náluk, írja a Világgazdaságra hivatkozva az MTI. Ezt az úgynevezett játékoskártyákkal oldják meg
A nagytestvér figyel, regisztrál, nyilvántart, elemez, aztán egyszer csak jön a nagy fekete autó, vagy a tek. -
Prien
addikt
Lehet, hogy ma se nyerek... az Arsenal eléggé néptipp volt és én is bedőltem
-
LyonnaisFan1
őstag
A Dynamo Kijev innentől bedarálja a Szkanderbéget. Egy jó kis 2/1-el
-
meta91
csendes tag
Nemtom mi lett ezzel az Evertonnal de ritka fos lett...
-
margithid
veterán
Nagyon csalogató a Nizza oddsa ma, de a tavalyi EL szereplésük után nem merek tenni rájuk.
-
adise
őstag
Sajnos nem bírt forditani tegnap a Napoli, de ma is az olaszokban bízok
Vitesse vs Lazio @ V
Austria Wien vs Ac Milan @ V
~2.5x 20kval -
b4zsi-
őstag
Ez mi? Esőszüntet után valami rövidített 3. szett volt? [link]
Valamiért a 20,5 játékok száma - Vesztesként szerepel a Tippmixpro-n
-
Chereiose
addikt
válasz
kevinke06 #165471 üzenetére
Ahogy nézem nem sok tippje jön
Szerintem semmi értelme arra fogadni amit ő mondd, halgass a saját megérzéseidre
Kérdésedre válaszolva pedig szerintem nem ő az, régen tudom volt facebook oldala, de onnan már rég eltűnt, és ott is sok tippje elment, mégis sztárolta magát.
-
kevinke06
újonc
Sziasztok
bethunter.hu
Figyeltétek ezt az oldalt régen? Azt nem tudom viszont, hogy ez most egy és ugyanaz lenne? Vissza tért volna? Valakinek van erről bővebb infója? Pár éve rengeteg jó tippet osztott meg ingyenesen és privátban is jó arányokat mutatott!
-
szab.tam
nagyúr
válasz
janos1988 #165469 üzenetére
ha jól látom, a két kisebb csak jött. nem rossz..
én is szeretem a trixie-t.én a 4/8 + 3/8 kombinációt szeretem nagyon úgy, hogy 5-10*-es odds-okat válogatok össze.
próbáld ki! 10 ft alappal is szépen hoz, és ritkán be is üt.
elvétve, de 5 találatom is volt már, és az nagyon szép kasza...a 3/4 a döntetlenekre, vagy a 3*-os odds-okra jó.
másra nem.***
kombinációkba mindig hasonló odds-okat kell összeszedni.
hosszú távon 31-es mellé 4-est berakni butaság.patent is jó, de csak kb. 20*-os szorzójú eseményeknél.
7*-es a téthozó határ, de az hosszú távon bukta, hacsak bele nem tenyerelsz egy 3-as nyerő kötésbe hirtelen. -
margithid
veterán
válasz
adise #165465 üzenetére
Abban van ráció, mondjuk nem látom a meccset, de jó formában van Nápoly. Mondjuk tavaly Kijevvel is emgszenvedtek csoportmeccseken..
Monaco meg már nem az a csapat amit vártam, nagyon hiányzik a középpályáról Silva, Bakayoko, Mendy, ráadásul Lemar sincs.
Lipcse számomra egy jó melós csapat se több se kevesebb, nagyon látszik, hogy nincs nemzetközi rutinjuk..
A védelmükben benne van a gól. -
adise
őstag
Megraktam 2k-val, hogy fordit a Napoli 5os odds kb. Reménykedek
-
meta91
csendes tag
Casillas ugy nyeli a gólokat mint kacsa a nokedlit! 😂😂😂
-
yogibear
addikt
Na már rázzák a pályán a lepedőket, mindjárt kezd a forduló.
-
margithid
veterán
válasz
Prien #165456 üzenetére
Valamit tudnak a bukik, már 4.50 a Monaco oddsa, pedig összeállítások is megvannak, Monacoban nem az eslőszámú kapus véd és nincs Lemar, ettől függetlenül van értek ebben az oddsban, de rakni nem rakom
Egyébként Keita se játszik a Lipcsében!Amúgy ez a Werner nálam egy nagy nulla Falcao mellett
-
djculture
félisten
szokásos tippmixpro döglődések...
-
jpm
senior tag
mai jó tippem a liverpool félidő x lett volna, gondoltam 50 ropit elbír, viszont a lottózóba vagy 5cigány ott vergődött na mondom itt biztos nem játszunk most
-
yogibear
addikt
Skive - Fredericia 2/1...
Ha ez nem, akkor a Fulham 1/2...
vagy egyik sem. ki tudja -
sz_abika
addikt
válasz
margithid #165450 üzenetére
..és valószínűleg igen Keita a másik ok amiért még tovább emelkedhet az odds.
Hozzáteszem én is a Monacot favorizálom, GG+V lehet vagy 4,5x pénz, de mielőtt rakok valamit megvárom a mai teniszt, Bublik egyelőre hozta Bolelli ellen, még Taro verje Olivot és akkor megpattintom a Monacot mint egyszeri Survivor a kovakövet.
-
margithid
veterán
válasz
sz_abika #165449 üzenetére
Hm, az oké, de azért ott lesz jópár klasszis még.
Nekem becsapós ez az odds. Elment ugyan sok játékos a monacoból, de jöttek is, Lipcsénak meg semmilyen nemzetközi rutinja nincs, Bundasligában hozta a kicsik ellen a kötelezőket,+ Bayern és Dortmund ellen is kikapott.
Egyébként Lipcsénél se biztos játszik Keita, szerintem ő jobban fog hiányozni németektől mint Lemar a másik oldalon.
Nemzetközi rutin tekintetében ég és föld a két csapat, ez nem látszik az oddsokon. -
margithid
veterán
Monaco oddsa miért emelkedik?
-
janos1988
addikt
Most komolyan csak 10 fogadási lehetőség van a Real meccsre a szar zrt-nél
-
Aventador91
őstag
válasz
B-L-A-C-K #165439 üzenetére
azokon a hokimeccseken ahol az első harmadban 2 vagy több gól van, ott még lesz olyan harmad ami 1,5 overes. hosszu távon ez tűnik a legjobbnak. tudom lutrin hangzik, de nem az. a szombati nap pl. minuszos lett volna, de a többi napokon majdnem mindegyik ilyen meccsen meglett még az over ami igencsak plusszos
-
szab.tam
nagyúr
egy ideje papíroson játszom a kamikat.
kedvencem a 4/8, ahol 6-10*-es odds van.
és a klasszikus 3/4 xviszont újbóli tanulási fázisban elkezdtem a trixi-t és a single-t.
pár napja csinálom gyakorlásból, alaptéttel.
működik.
pl. ez a mai össz kivonat:**
és úgy kb minden nap ilyen.
de ha emeled a tétet, valamiért nem jön így... -
Phobion
őstag
válasz
Aventador91 #165438 üzenetére
én kipróbálnám, be tudnád linkelni a postot?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Phobion #165437 üzenetére
Nekem az fexik, persze nyerni mindig nem lehet itt se de hosszútávon az jól megy nekem.
Aventador91: Néztem, jól nyomták, még utána is akartam rakni lesz gól, de már nem akartam kockáztatni, pedig az is jött volna...
Most meg ráraknám allin, PSG gólszám 4,5 felett 1.9x odds, csak 100e volt a cél most ebből a kis apróból, az már meg is van így nem megyek már tovább.
1e-ből 12k az szép, mi is a stratégia?
-
itachi94
tag
Mai BL tippek :
AS Roma - Atletico Madrid Döntetlen
Bayern München - Anderlecht Mind2 csapat gól
Celtic - PSG 4-5 gólHajrááá
-
L_YKing
addikt
Régen szerencsejátékoztam... Ma: Random buksza: 9K. Elég is volt.
-
sz_abika
addikt
Ilhan - Kamke
15:00Érthetetlen hogy otthon miért Ilhan az underdog, megtámogatom egy summával ennyiért...
-
meta91
csendes tag
Mai BL meccsekre ki mit rak?
-
jpm
senior tag
Dönci hétfő
lehet válogatni félidő x-re.
bundás2, francia2, olasz2 -
yogibear
addikt
Zidane máris rájött, mit rontott el a nyáron
Zidane máris rájött, hogy mit rontott el a nyáron:
nem vett cserecsatárt a Chelsea-nek 62 millió euróért eladott Álvaro Morata helyére.
A felismerés a szombati, Levante elleni 1-1-es döntetlen után jött,A francia edző egyébként januárban egy Moratához hasonló játékossal szeretne erősíteni, neveket viszont nem említettek.
Bmeg kopasz idióta... mi a tosznak adtátok el Moratát? Ezt mondtam, mióta, nem őt kellett volna eladni, ha már ennyire kellett az a 62 milla, hanem a Benzinkét, még többet is adtak volna érte és fele annyit ér, mint Morata, aki ráadásul fiatalabb is...
Tipikus idiotiznus, eladunk valakit, aki beilleszkedett a csapatba és majd helyette jó esetben drágábbért veszünk valaki, akit meg egy év múlva tovább adunk, mert nem illik oda... vagy olcsóbbért, és még annyi haszna sem lesz... Hol van az az agyonsztárolt "csak CR7-tel vagyok hajlandó edzeni" Öregard?
Megvették csilliárdért, aztán sehol semmi...
Vicc... -
.Farkas.
tag
Udv Uraim
Nem is tudtam,hogy letezik tippmix forum.
A tenisz kedveloitol kerdeznem, hogy Baboshoz mit szoltok ma?
Sok szerencset mindenkinek.
-
margithid
veterán
Tudom még korai, de kedden a BL-ben az Atletico jó oddson van Roma ellen.
DNB-vel biztosítva 1.90, szerintem vállalható.
Egy klasszis különbség van a két csapat között! -
törölt tag
1xbet befizetés másnál se müködik ?
-
jpm
senior tag
Dobtam mára egy merészet:
Zenit meccsen nem lesz gól
Bochum és a Braunschweig X
2k-ért.Estére talán a stuttgart x-et lehetne rakni.
-
nzsolt77
tag
akkor megint csak hajrá kispest!
-
djculture
félisten
ausztráloknál úgy látszik büntető rúgás lesz..
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Aventador91 #165400 üzenetére
Ez kié? Nagyon szép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest