Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
holnap reggeltől újra:
mindeni lőjön magának egy migránst.
délben számolunk.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #153896 üzenetére
újratöltve.
gyenge az esély.
elvileg.Svédország - Németország (élő) Ki nyeri a döntőt? Svédország 7,75 Nyitott
Svédország - Németország (élő) 1X2 Svédország 48,00 Nyitott
Svédország - Németország (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 4. gólt? Svédország 5,50 Nyitott
(a zsém visszajött. ez keményen már csak jutalomjáték. és jönni fog, hogy ki tudjak utalni. tuti. érzem, tudom...)
tegyétek, mert jönni fog.
(német edzőp* pedig nyugdíjba megy...)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #153895 üzenetére
azt a gusztustalan, német edzőp*t kimondhatatanul utálom.
rühellem.
hányok tőle.
felsorolni sem tudom.
mindenhogyan.
de most együtt örültünk a gólnak.
(pár ft-ért visszafogom az öklendezésem...)a portugál mecsen is lövöldöztek volna.
az már kasza lett volna....[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz hobizoli #153894 üzenetére
közben elborult az agyam, és valszeg, (esetleg), jó irányba:
3/4
Belenenses - Boavista (élő) Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 5,50 Nyitott
Deportivo - Eibar (élő) Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 2,50 Nyitott
Almería - Cadiz (élő) Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 2,75 Nyitott
Svédország - Németország (élő) Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 1,80 Nyitottkérdés, hogy a csajok lőnek-e 2-t.....
de az egyik single nagyon ok lett:
Deportivo - Eibar (élő) Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 2,50 Nyertesközben a németek vertek egyet.
még egy gól valamelyiktől, akkor kb. 4*-es + a mai napra....fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #153892 üzenetére
de hogy a mu meccsen nem bírtak összeéőzni nekem 3 gólt...
öngólt, bármit.
meg a le havre-n sem még 1-et...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz szab.tam #153891 üzenetére
nincs ott a zsuzsi mindjárt rittyentettek is egy helyre kis 1/2-t 23-ért...
bezzeg tavaly nem nagyon mertek ilyen, amikor zsuzsika még ott kószált, csak nem féltek, hogy feldobja őket?
vagy zsuzsi hülye volt hozzá, mert tavaly előtt meg 6 htft-t is összeraktak...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
közben raknám a női ol foci döntőre a 0:0-t, de all in vagyok...
mu lőhetne gyorsan még egy gólt, hogy legyen az egyenlegemen...
vagy lefújhatnák a bursaspor-t.
vagy mindkettő.érdekes, hogy zsuzsi nélkül az a csapat mindig jobb volt.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #153889 üzenetére
délután arattam egyet,, (2-t.)
Shanghai SIPG - Shijiazhuang (élő) Gólszám 3.5 Több, mint 3,5 2,00 Nyertes
Zira - AZAL Baku (élő) Gólszám 3.5 Több, mint 3,5 2,65 Nyertes
de a le havre rendesen irtott egyet a pro egyenlegemen:
Le Havre - Troyes (élő) Gólszám 4.5 Több, mint 4,5 2,80 Vesztes****
így nekiálltam újra:
Manchester Utd. - Southampton (élő) Gólszám 2.5 Több, mint 2,5 2,15 Nyitott
Adanaspor - Bursaspor (élő) Kétesély Döntetlen vagy Bursaspor 2,00 Nyitott
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
x-es szelómat most cseszik szét.
over-es is halni látszik.viszont ez trixie ment:
Strasbourg - Nimes (élő) 1X2 Strasbourg 19,75 Nyitott
Le Havre - Troyes (élő) 1X2 Le Havre 5,75 Nyitott
Mirandes - Getafe (élő) 1X2 Mirandes 12,75 Nyitottstrasbourg & mirandes kötés hozna egy laza 50-est....
ide is kéne még egy:
Le Havre - Troyes (élő) Gólszám 4.5 Több, mint 4,5 2,80 Nyitott
(igazából ez kéne a legjobban...)[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
fr2 2/8 +6.5
le havre és tours meccsek nem állnak rosszul.
egy kicsit megzavarodhatnának még.
280 ft-ból hozna egy bú 50k-t...de van egy 6/8 x is...
francba. nem láttam, hogy spanyol - usa kosár van ma.
veretni akartam az amcsikat.
gondolom, meccs előtt jóval nagyobb volt a szorzó.[ Szerkesztve ]
-
tigipuf
senior tag
Szerintetek a brazil-német brazilokra sima h 2,05-ért nem mehetne nagyobb lével?
Stadion tele, braziloknak mindegy hogy olimpia vagy vb ugyanolyan elánnal hajszolják a csapatot.Meg talán bíznak is a revansban a vb katasztrófa miatt.[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
hobizoli
nagyúr
baeg
csinalok egy szelot, elso meccs idopontban a magyar-orosz...
es mar buko ugy, hogy a tobbi meg el sem kezdodottbitch plz
több drón kell ;P
-
jpm
senior tag
Eddig úgy néz ki, hogy jó hogy lemaradtam a félidő X-ről a brazil meccsen
-
lord_m
senior tag
válasz yogibear #153878 üzenetére
Erről van szó, semmi nem indokolta, hogy bejátszuk centerbe az utolsó támadásunknál, inkább el a sarokba...Alig értek volna fel az Oroszok...Még ha meg is kapják az esélyt egy kiállítással, lepörögtek volna a másodpercek. Amatör hiba volt és roppant bosszantó!
És akkor még ráadásul a szokásos utolsó másodpercben....
-
yogibear
addikt
válasz rwin5 #153874 üzenetére
jó okés, elment a 2 gól előny, de bmeg ha nem képes egy egészségeset a kapu felső sarka felé dobni, akkor inkább hajítsa a semleges sarokba és ne az orosz kapus kezébe...
azzal is elment volna 3-4 mp...
meg amit írtam, 6 mp-cel a vége előtt kiszórják a magyart, kellett, mert gólhelyzet lehetett volna, de a többinek annyi esze nem volt, hogy amikor az orosz eldobja a szabadot a legtávolabb álló megitassa az orosz párját vagy pofon vágja... kiállítás az is de távolról jön a szabad és elment vele 3-4 mp, nem lett volna idejük kijátszani az oroszoknak... de ehhez ész kell meg finesz és a szöv. kapnak kell ilyeneket megtanítani, ha saját kútfőből nem jön, hogy ez rögződjön és automatikus legyen, mert ilyen felfokozott helyzetben higgadtan nem mindenki képes ilyet végig gondolni, de ha rögződik, jön automatikusan...mind1 ez van... 3 olimpia 3 negyedik hely zsinórban...
Orbán Viktor miniszterelnök is a helyszínen szorított a pólósoknak
Forrás: AFP/Gabriel Bouysna akkor ezért voltak olyan görcsösek lányaink.
[ Szerkesztve ]
-
-
yogibear
addikt
drága aranyos amatőr szövetségi kapitányunk nem tanította meg a lyányainknak hogy kell 5 másodpercet kibekkelni?
lepofozod a ruszkit, kiállítanak elmegy 2-3 másodperc, aztán következő pofon és elment a maradék is...
kb ennyi...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
jpm
senior tag
Ez sajna kimaradt
(#153871) B-L-A-C-K
De nem raktuk![ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz rwin5 #153866 üzenetére
csak a szokásos... az legeslegutolsó másodpercben kapjuk a gólt, döntetlen büntetők...
Annyi eszük nem volt 5 másodperccel a vége előtt hogy inkább lepofozzák az oroszt egy kiállításért, és elmegy vele az idő... tökmind1 lett volna ha 3 pofon 3 kiállítás akkor annyi... de elmegy vele az az 5 másodperc...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Digestive
veterán
Hétvégi 3 napos:
Lyon
Napoli
Liverpool5k>>>15k
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
rwin5
őstag
Oroszok ellen miért volt ilyen alacsony a szorzó? Meccset nézve nem valami sima liba, gondoltam ránézek biztos volt 1,8 körül ránk, erre 1,37?
-
djculture
félisten
Ebből a magyar orosz vízilabda meccsből döntetlen lesz megint. Kár hogy vízilabda nincs élőbe.
-
jpm
senior tag
Brazil-Kanada félidő X. Megtámogatom a tegnapiból
-
danpress2
csendes tag
Elvitte a tizes szorzónkat a Loki-MTK.. más minden jött.
Nem baj rakunk újat - friss podcast -
B-L-A-C-K
titán
Raktam egy kis bohóc ebédelős élő mixet, most nézem azért ki lett számolva rendesen...
-
LyonnaisFan1
őstag
Ma nyeretik vajon a puskás gyakadémiát?
A sopron oddsa nagyon felugrott ahogy látom, vagy csak csapda lenne? Csábító a vendég szorzó, de nyah mégis csak a puskás a vendéglátó.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
South Velen
addikt
válasz South Velen #153855 üzenetére
de ha nyer Sugita, tökönszúron magam h kapzsi voltam és nem volt elég a 11-es odds simában.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz South Velen #153853 üzenetére
"azt kellett volna megtenni nagyobb lével is"
Utólag persze...Azért szép lett volna telibe veri...
-
South Velen
addikt
válasz South Velen #153852 üzenetére
a 22-es odds már nem jön össze, bár a másik kettő együtt 60-as odds volt, azt kellett volna megtenni nagyobb lével is, Nishi meg Nadal is fáradt volt az olimpia miatt.
de ez a Raonic undorító sótlan teniszt játszik, förtelem
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
eddig jó.
(euró)
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #153850 üzenetére
ezek a megrakás pillanatában olyan jól néznek ki.
utólag ritkán, de ha igen, akkor sem mindig...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
erre 100 ft-ot is sajnálok, de hátha valaki nem:
Lokomotív Zagreb - Genk (élő)
Lokomotív Zagreb 4:3 (Pontos végeredmény)habár lehet, hogy valami kombiba berakom...
Lokomotív Zagreb - Genk (élő) Pontos végeredmény Lokomotív Zagreb 4:3 74,00 Nyitott
Vojvodina - AZ Alkmaar (élő) Pontos végeredmény AZ Alkmaar 3:2 68,00 Nyitott[ Szerkesztve ]
-
jpm
senior tag
Brazil meccsen 0,5 alatt, fasza, ez szombat éjszaka lesz ha tudom meg se rakom.
-
B-L-A-C-K
titán
Az a baj hogy nem akkora összeg jön nélküle ami normális is...Ettől a puttó 50 ezertől senki lesz beljebb, egy szám még becsípett volna azt mondom oké, de így nem tudom. . De nem baj lemegy a top bajnokságokból 5-6 forduló, és elkezdem újra mixet rendesen.
Neked meg tényleg jó megérzéseid voltak mostanában, és elég jó sorozatban jöttek is a nagy oddsok.
-
yogibear
addikt
Mutyiland 70 perc alatt 1, azaz egy kapura lövést volt képes abszolválni...
ügyes gyerekek, jó pénzt kaphatnak érte...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
jpm
senior tag
Austria Wien - Rosenborg félidő X
Brazil meccsen 0,5 alatt -
törölt tag
1,8-ért még ment maradékkal Dinamo Moszkva hoki és magyarok vízilabda. Ez jól áll, akkor ebből fociban a Sakhtar és Midjt..izé Mydtjiland..Micsiland szóval az 3,5-ért. És minden tudományos alapot nélkülözve nézegetek egy ilyen 3/6-ot:
Astra - West Ham H 4,4x
Sassuolo - Crvena Zvezda V 5,5x
Austria Wien - Rosenborg V 2,5x
Slavia Praha - Anderlecht V 2,5x
Maccabi - Hajduk Split V 5,75x
Pana - Bröndby V 4,85x200->14K
Vagy elfelezve 2 db patentbe is akár.
-
yogibear
addikt
félkami:
Gabala
Midtjylland
Göteborg
@8,55kami:
Astra
Arouca
Gabala
Midtjylland
Göteborg
@152,36„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
törölt tag
Aranyérem! Hát ez nagyon durván sima ajándék lett. Szép volt!
-
törölt tag
Olimpia kajak ki végez előrébb Kozák Danuta 1,6-ért érdemes? 1 óra múlva versenyez, én nem értek hozzá azért kérdezem. Azt tudom természetesen, hogy Londonban nyert.
-
yogibear
addikt
válasz LyonnaisFan1 #153820 üzenetére
A végén meg még ki is állíttatta magát, ügyes gyerek.
-
szab.tam
nagyúr
ezt a roma szabadrúgást a végén megint nem értem.
rögzített szituból, egy ilyen játékosnak, ilyen távolságból arra van tehetsége, hogy a labdát középerősen belecsavarja a kapus ölébe?fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #153826 üzenetére
nálam néha idő kell, de azért be szoktam látni.
mai hattyúdalnak pár perce
2/3
Dundalk - Legia Varsó (élő) Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 3,35 Nyitott
Ludogorec Razgrad - Plzen (élő) Gólszám 2.5 Több, mint 2,5 3,25 Nyitott
Villarreal - Monaco (élő) Gólszám 3.5 Több, mint 3,5 3,25 Nyitottés még egy bukónak még
Porto - Roma (élő) Hány gólt szerez a vendégcsapat? Több, mint 1,5 3,15 Nyitott[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #153806 üzenetére
jajj, nemá'.
fussunk neki még egyszer."Puttó nem bírná már telibe verni, bár így is jött egy kis ropira való..."feltételeztem, hogy a kedvenc számaidat játszottad. 2-4. oszlop + b mező 2.
ez esetben 4+1 találatdod lett volna. (valóban nem 5+1.)
és ez nem ropira való, hanem 1*-es pénz vissza.viszont ha nem az állandó oszlopaidat játszottad, akkor nekünk ránézésre honnan kéne tudni, hogy az a ropira való hányas találat volt?****
ok.
már látom, hogy gépi játék.
de amikor hasonlít a számaidhoz, akkor könnyű benézni.
(lényeg: bennük már az tudatosul, hogy a szelóid nem a megjátszott számokat tartalmazzák, hanem az eredményt...)[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szab.tam #153823 üzenetére
"segítek:
a hsz számát, amire válaszolok, néha figyelni kell...
ittá' mi?
****"Éppen ezért se értem mert erre válaszoltál.
Ennek mi köze a számaimhoz? De ha erre akartál válaszolni szintén nem értem, mert azt se írtam hogy 5+1-et a számaimmal értem el, hanem pont írtam gépivel...:/
Szóval ki ívott öreg?
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #153822 üzenetére
én a számaidból indultam ki.
azon 5+1.
ebből a képből pedig baromira nem derül ki, hogy 7-esed volt, mert nem azokat játszottad meg.segítek:
a hsz számát, amire válaszolok, néha figyelni kell...
ittá' mi?****
b+ porto...
Porto - Roma (élő) 1. félidő - Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 2,55 Vesztes
Villarreal - Monaco (élő) 1. félidő - Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 2,90 Nyertes
Celtic - Hapoel Beer Sheva (élő) 1. félidő - Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 2,75 Nyertes
2/3-ban volt, de akkor is. az a szabadrúgás...[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #153801 üzenetére
(#153806) B-L-A-C-K
idáig 6+1 alatt nem toltad ide be. mostanság nagyon nem jöhetenek ezek a számok, ha már egy hervadt 5+1-gyel is virtolsz.
(utóbbi hónapokban kb. 20 szelót adtam fel ezekkel a számokkal, és volt kb. 3 db. 4+1...)***
pro-n tenném: sevilla g +1.5
hát nincs.
vagy nem látom jól?[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
-
yogibear
addikt
1. félidő
14' Duffy S. (Öngól)
20' Duffy S. (Öngól)Ez a Duffy gyerek sokkal fogadhatott a csapata ellen.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz hacki87 #153814 üzenetére
Nem, ez gépi volt ott is van rajta "Gépi játék", mostanában ha levisszük asszonnyal a kutyát veszünk minden nap egy gépit, sok 5+0, 5+1 volt mostanában de nagyobb nem nagyon, ez a 7+0 elég ritka azért, mondjuk pár hónapja is volt egy ilyen...Kicsit idegesítő hogy 1 szám még becsípett volna már 1 milla, ha 1+1 meg 10 milla, így meg csak 50 ezret ad rá, de persze ez is jó azért.
Amit meg írtál számsort azok a számaim, ha nem gépit rakok mindig azt játszom.
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Jólvan, olimpián kívül is megy ez. Gyors letudtam a bónuszt
Feliciano Lopez @ 1.40
Steve Johnson @ 1.20Alexander Zverev 2-0-ra nyer @ 1.50
Man City @ 1.57
Igen @ 1.53
5-ös gyűjtő, 1 bet * 1 500,00 HUFPSN: xszabikax
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz B-L-A-C-K #153812 üzenetére
És tényleg, ez zseniális.
-
Ami a pakis meccset illeti, látszik, hogy Rados áll a kapuban. Antival már hátrányban lenne a csapat, mert a paks a 12 próbálkozásából (abból 4 ketrecet is találó) biztosan gólra váltott volna legalább egyet.
A dvtk pedig nem tudott kihasználni egy négy támadó két védő szituációt, ez is a csapatot minősíti.Nem fizet rosszat egy dnb dvtk, de látván a diósgyőr kilátástalan játékát ki szerez gólt.
[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
B-L-A-C-K
titán
válasz LyonnaisFan1 #153811 üzenetére
-
LyonnaisFan1
őstag
A bet365nek melyik a jelenleg is működő alternatív linkje? Kiváncsi vagyok, hogy mennyire van lefocizva a dvtk. A paksnak volt vagy 15 próbálkozása, abból a fele kaput is talált. Sztem nem leszek nagyon távol eme számoktól.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
B-L-A-C-K
titán
Puttó nem bírná már telibe verni, bár így is jött egy kis ropira való...
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz yogibear #153801 üzenetére
Csak a rántotthús hiányzott ebből az akcióból
-
rwin5
őstag
mai habi odds miatt, hazaira [link]
-
zsolti72837
addikt
-
yogibear
addikt
Saját stadionjukban csináltak hülyét a Steaua Bucuresti szurkolóiból legnagyobb ellenlábasaik, a szintén bukaresti Dinamo drukkerei.
a Steaua ultrái kiguvadt szemmel nézték, hogy a meccs kezdetekor az egyik hosszanti lelátón bemutatott koreográfia a Doar Dinamo Bucuresti (Csak a Dinamo Bucuresti) feliratot rajzolja ki, ráadásul a gyűlölt klub piros-fehér színeiben.
Az esetről beszámoló román oldalak szerint az történt, hogy a néhány merész Dinamo-drukker a meccs előtt magát ezzel foglalkozó profi szakembernek kiadva megkereste a klubvezetőket egy koreográfia ötletével, majd amikor megkapták a megrendelést, el is helyezték a kellékeket a megfelelő székeken. A Steaua-szurkolók meg szorgalmasan együttműködtek, hiszen nem láthatták, távolról hogy néz ki a koreográfia.
ez mekkora.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest