Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtcob
senior tag
Roma-ra egész jó kis szorzó van, ráadásul most kezdenek formába is jönni, ki mit gondol róla?
-
ThuG4LifE
senior tag
Mai kosarak:
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
skeli
tag
Tettem egy egész hétvégét átölelő "vad" szelvényt kombiba.. Meglátjuk hoz-e valamit a konyhára :
08335 Manchester City - Tottenham 06
4.10Töröl1X2 + Gólszám 1,5 - Vendég és több
08489 Mainz - Schalke 06
2.95Töröl1X2 + Gólszám 1,5 - Vendég és több
18166 Carpi - Roma 06
3.20Töröl1X2 + Gólszám 2,5 - Vendég és több
18988 Juventus - Napoli 06
5.00Töröl1X2 + Gólszám 1,5 - Vendég és többA vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
stefyY
őstag
Mi volt az éjszakai NHL meccseken? Az összesen ült az 5.5 over...mind a 9 meccsen...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
szab.tam
nagyúr
válasz sz_abika #143089 üzenetére
visszafogás volt?
én még 4:2-nél kaptam egy egy ilyet:
A. Zverev - G. Simon (élő) Lesz-e tie-break? Igen 7,00 Nyitottmost ennyit adnak rá:
A. Zverev - G. Simon (élő)
Igen (Lesz-e tie-break?)
Odds: 1,75fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
sz_abika
addikt
Zverev, A v Simon, G
Game 5 Élő , Set 3
Simon, G
11.00250ért, de amugy rohadjon le sbo. 40-0nel 21x penzert nyomtam a gombot
PSN: xszabikax
-
szab.tam
nagyúr
olyan irodánál, ahol feladás esetén visszajár a zsé, valszeg pakolnám zverev-et.
ha ott buki lennék, rögtön függeszteném fel.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
sport2-n megy egy jó kis tenisz.
pézfeldobásos.
A. Zverev - G. Simon (élő) A mérkőzés győztese A. Zverev 2,95 Nyitottegész jól adogat ez a ki nyúlánk bakfis.
másodikra ászt ötött az előbb.
van önbizalom.**
(#143086) sz_abika
mentálisan még sehol sincs.
bármelyik pillanatban szétcsúszhat.2:2 után félek, hog yrögtön break lesz.
erre valszeg most tennék is.
emelgeti kamuból a lábát is.
félő, hogy tett magára egy kis zsét, és a kikapás előtt feladja, hog yvisszakpja 1*-esen.már sántikál is. ebből mankó, és feladás lesz.
egy esetleges break utánra megágyaazza a színjátékkal.
nyerőből nem fogja feladni, csak vesztőből.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz #24650752 #143083 üzenetére
ne bosszankodj, örülj neki...
de a gg amúgy is legalább kinullázta volna a kettőt együtt.
én ezzel visszahoztam a napot csont nullára:
Lazio - Verona (élő) Gólszám 6.5 Több, mint 6,5 3,00 Nyertesmég van egy kis aprós élőm, el bírmám viselni.
Lazio - Verona (élő) Gólszám 3.5 Több, mint 3,5 3,70 Nyertes
Trelissac - Marseille (élő) Hendikep 2:0 Marseille 3,95 Nyitott****
najó.
ez bűzlik.
(igaz nem látom, a meccset, csak a stat-ot.)
ment egy ilyen:Trelissac - Marseille (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 2. gólt? Trelissac 12,25 Nyitottha nem, akkor nem.
de akkor lőjetek már vazz még 1-et....[ Szerkesztve ]
-
ThuG4LifE
senior tag
Delutani kosarak jottek, kar, hogy nem mertem nagyobba. (Tipikus)
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
szab.tam
nagyúr
Celta Vigo - Sevilla (élő) 1X2 Sevilla 13,00 Nyitott
Trelissac - Marseille (élő) Gólszám 3.5 Több, mint 3,5 3,05 Nyitott2 kihagyott bünti.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Celta Vigo -t tette valaki? Én nekem ez teljesen kiesett ma pedig tenni kellett volna..
-
pohár
félisten
-
djculture
félisten
Végre Lazio is rúgott egy gólt
-
fzks
csendes tag
Sziasztok!
Tenisz hendikepes fogadás esetén (játékokra) ha az egyik játékosra +4,5-tel, a másikra -4,5-tel van fogadás, akkor az egyik tuti bejön a másik tuti bukó? A többi párosításnál (pl. +1,5; -1,5)?[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Török meccsek rulez, mindig kell nekik a pénz, egész héten mindig vagy döntetlen volt vagy a nagy odds nyert remélem ma is.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
a profitippes PAOK-os tipp bejött ma félidőben döntetlen 2.15-ért
-
ThuG4LifE
senior tag
Foci ma sok nincs, viszont kosárból egész jó kis meccsek lesznek ma, én ezeket néztem ki:
Laboral Kutxa - Brose Baskets -» Dupla eredmény L. Kutxa/L. Kutxa @1,80
Khimki Moscow - Real Madrid -» Össz.pontszám +165,5 @1,61 (kicsit merészebb: R. Madrid +5,5 @1,90)
Crvena Zvezda - Cedevita -» Dupla eredmény C. Zvezda/C. Zvezda @1,55 (esetleg C. Zvezda -9,5 @1,90)
Fenerbahce - Unicaja Malaga -» Fenerbahce -9,5 @1,90''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
sz_abika
addikt
2.2ért nagyon szimpatikus Rotterdamban a Mahut/Pospisil siker...csak az a baj hogy Mahut épp most is játszik. Ha két szettben befejezi 10percen belül, akkor azért talán fog tudni regenerálódni, mert 14:00re van kiírva a páros meccs.
-
pohár
félisten
válasz mtcob #143048 üzenetére
szintúgy... Sao Paulo kihagy egy 11-est, aztán rúg egyet, ott lett volna a hendim
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
sz_abika
addikt
-
mtcob
senior tag
Ez a hét eddig nem szerencsés, ideje taktikát váltani....
Focira amit teszek az szépen jön délután/este, aztan mindig (szigorúan!!!) 1 NBA meccs viszi, tegnap Boston, előtte Clippers, ma pedig a Toronto...
Szóval ma próbálok egy duplázósat, Lazio hazaiba jól néz ki, mellé kéne még valami[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
hát már tényleg nem bánnám, ha a Sao Paulo belehúzna végre, aztán nyernének 2-vel
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
egyhonapja
csendes tag
vki, aki otthon van a teniszben: a tsonganak mennyi esélye van a mayer ellen?
1,45-ös odds van a győzelmére, ez nekem elég jónak tűnik, de nem tudom milyen formában lehet
még van 20 percem, hogy fogadjak rá
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
1-en bukni szerető pancseroknak
Sao Paulo - Cesar Vallejo 1X2 Sao Paulo 1,12 Nyitott
Boca Juniors - San Lorenzo 1X2 Boca Juniors 2,25 Nyitott
Racing Club - Puebla 1X2 Racing Club 1,40 Nyitott
Mexikó - Szenegál 1X2 Mexikó 1,26 Nyitott3/4 rafináltaknak
Detroit - Ottawa 1X2 Döntetlen 3,60 Nyitott
Pittsburgh - NY Rangers 1X2 Döntetlen 3,55 Nyitott
Arizona - Vancouver 1X2 Döntetlen 3,55 Nyitott
V. Williams - U. Radwanska A mérkőzés győztese U. Radwanska 4,45 Nyitottromantikosoknak egy papírforma:
V. Williams - U. Radwanska Pontos végeredmény U. Radwanska 2:0 7,75 Nyitott[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Besiktas szépen kikapott 6.5 odds-ért
-
nzsolt77
tag
a benfica- porto tuti vendég lessz!
szerintetek??[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz sz_abika #143035 üzenetére
nekem meg Thiem 2:0 basza el szépen... Valencián se tudott még egy gól esni, 1-1 szelót vittek is ezek
kis javításnak ment Sao Paolo hendi 2k-val
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
válasz juliabrilke #143039 üzenetére
Folytatódik a pechszériám, -3k.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
stefyY
őstag
válasz juliabrilke #143037 üzenetére
0-2...
-
sz_abika
addikt
Brown te rasztafattya
15kettoshiba, hat mi ez ha nem szandekos egy 6-2es elso szett utan
-
stefyY
őstag
válasz juliabrilke #143031 üzenetére
GG kellene ide is...
-
fmx
aktív tag
nagy programozásba vagyok erre a Besiktas letol egy 1/2őt há mi a fa*zom ez.
-
-
lacy86
addikt
Arsenal - Leicester
X2 = 1,98x odds van raHa olyan stilussal jatszanak mint a City ellen akkor szerintem siman vallalhato
-
djculture
félisten
Valencia vezet
-
szab.tam
nagyúr
ki nézte a fradi meccset?
mintha nem is akartak volna gólt lőni.
az utolsó 10 perc végleg kész...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
lacy86
addikt
Most lattam meg, hogy sport2 adja a hertha meccset!
Mondom teszek egy 3. gol hertha , atkapcsolok erre gol 😂 -
lacy86
addikt
Azert ez bevallalos lesz:
[link] -
lacy86
addikt
Hertha vajon mennyire veszi komolyan a nemet kupat
Dardai szerint ez is nagyon fontos
Ahogy nezem "normal" csapatot is kuld ki
2x odds nem olyan rossz ra -
djculture
félisten
válasz juliabrilke #143017 üzenetére
Tegnap olvastam hogy Kozármisleny Wittrédi Dávid-nak köszönhetően szárnyalt főleg, minden mérkőzésen minimum 1 gól rúgott, átment Zalaegerszeghez így nem lesz tovább szárnyalás a hozzáértők szerint.
-
djculture
félisten
válasz juliabrilke #143015 üzenetére
Az járt jól a mostani állapotban aki Tiszaújvárosra tett Újpest ellen gyenge 13.5 volt rá..
Békéscsaba meg egyenlített sőt már vezet...[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Kozármisleny vezet
-
mtcob
senior tag
Én Valencia szerez gólt látom inkább jónak 1,35ért, esetleg GG 1,6ért
Szerintem egyébként X lesz
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
válasz B-L-A-C-K #143000 üzenetére
Szeritnem egy Barcelonánál presztizs is van, illetve fontos. illetve a már említett klubrekord megdöntése is ott lebeghet a szemük előtt.
Nem azt mondom, hogy nagy tét menjen rá, de ez ajándék odds véleményem szerint! Az összeállításokat mondjuk érdemes megvárni..
A valencia továbbjutás azonban tényleg vicc, 5 Forintot nem ér. Lehet kamizni, de erre tök felesleges pénzt tenni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest