Aktív témák
-
Snowcat
tag
válasz
Snowcat #8842 üzenetére
Rájöttem!!!
Éreztem, hogy valószínű valamelyik eszköz okozza, így bios-ban módszeresen ki-be kapcsolgattam mindent, és a végére meglett.Szóval a security --> security chip ha enabled, akkor jó, ha disabled, akkor is, viszont ha inaktív, akkor jön a 10 perces boot.
Egyébként ez a security chip mire jó pontosan? -
Snowcat
tag
Helló!
Meglett a kis x200s és nagy is lenne a barátság, de lenne egy kis probléma
Felraktam rá a win7 rc-t, és szépen is megy, azt leszámítva, hogy a boot elviselhetetlenül lassú
Minden indításkor vagy egy 5 percet tölt a gép úgy, mintha szinte lefagyott volna, semmi nem történik, aztán egyszerre hirtelen összeszedi magát és megindul ahogy kell. Próbáltam 32 és 64 bitesen is és mindkettőnél ugyanezt produkálja
Ötletem sincs miért van ez, esetleg valakinek? -
Snowcat
tag
Helló!
Úgy tűnik boldog tulaja leszek egy x200s-nek, de az élet azért mégsem ilyen egyszerű. Első gond, a billentyűzet angol, olvastam hogy házilag is egyszerű cserélni, szóval pontosan milyen típus kéne, hol és mennyi pénzért ajánlott venni?
Másik, hogy szeretnék egy dokkolót is, mert otthon sokkal kénylmesebb úgy, nem mellesleg van egy nagy monitorom is és esetleg később egy lcd tv is bejátszik. Nézegettem és konkrétan csak az x200 ultrabase-t láttam. Két gond van vele, egyik hogy marha drágamásik, alapból jár hozzá dvd, vagy azt még ezen felül pluszban kéne megvenni?
Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Garmin topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Magisk
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged