- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
Snowcat
tag
válasz
Snowcat #8842 üzenetére
Rájöttem!!!
Éreztem, hogy valószínű valamelyik eszköz okozza, így bios-ban módszeresen ki-be kapcsolgattam mindent, és a végére meglett.Szóval a security --> security chip ha enabled, akkor jó, ha disabled, akkor is, viszont ha inaktív, akkor jön a 10 perces boot.
Egyébként ez a security chip mire jó pontosan? -
Snowcat
tag
Helló!
Meglett a kis x200s és nagy is lenne a barátság, de lenne egy kis probléma
Felraktam rá a win7 rc-t, és szépen is megy, azt leszámítva, hogy a boot elviselhetetlenül lassú
Minden indításkor vagy egy 5 percet tölt a gép úgy, mintha szinte lefagyott volna, semmi nem történik, aztán egyszerre hirtelen összeszedi magát és megindul ahogy kell. Próbáltam 32 és 64 bitesen is és mindkettőnél ugyanezt produkálja
Ötletem sincs miért van ez, esetleg valakinek? -
Snowcat
tag
Helló!
Úgy tűnik boldog tulaja leszek egy x200s-nek, de az élet azért mégsem ilyen egyszerű. Első gond, a billentyűzet angol, olvastam hogy házilag is egyszerű cserélni, szóval pontosan milyen típus kéne, hol és mennyi pénzért ajánlott venni?
Másik, hogy szeretnék egy dokkolót is, mert otthon sokkal kénylmesebb úgy, nem mellesleg van egy nagy monitorom is és esetleg később egy lcd tv is bejátszik. Nézegettem és konkrétan csak az x200 ultrabase-t láttam. Két gond van vele, egyik hogy marha drágamásik, alapból jár hozzá dvd, vagy azt még ezen felül pluszban kéne megvenni?
Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 5 Lenovo IdeaPad 3 laptop(Újszerü)
- Lenovo Legion Pro 5 i5-14500HX 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA GeForce RTX 4060
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3275, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest