Aktív témák
-
evone
őstag
nekem is a vista is hasznalhato vista tulajdonkeppen.
egyebkent enis talalkoztam olyannal, aki kerte hogy telepitsem at, csak ugye akkor meg besem kapcsolta, budos eletbe soha nem is talalkozott vistaval, csak mondtak neki hogy szar, aztan mondtam neki hogy nem csinalom meg inkabb elsonek probalja ki egy hetig es ha azutan is az a velemenye akkor megcsinalom. azta azota is vista van neki, es tetszik neki. ennyit errol. remelem 2030ban is azt fogja mindenki hajtani hogy rakjunk xpt, mert minden mas szar, ahahahah
-
Dr. Akula
félisten
Nem is sok ember találkozott még a Vistával.
Jellemzően mindenki csak a szomszéd haverjának kisöccsétől kapott pletyka alapján ítéli meg a Vistát, esetleg vmi alfa-béta verziót látott, amihez driverei se voltak. Az SP1 óta mindenben jobb a Vista. Vagy 1 éve van Vista az asztali gépemen, notin 1.5 éve, még nem láttam kék képernyőt, meg semmi olyasmit amiért régebben nyavajogtak az emberek. Újratelepíteni se kellett még, pedig ennyi idő alatt XP-ből jópár elfogyott.
-
Shadowfax
addikt
Ez egy tökéletes gépecske, szerintem nincs értelme lecserélni T61-re. A combosabb videókártyának meg nincs sok értelme, ha nem használnád ki, mert többet fogyaszt, jobban melegszik a gép, csökken az akkuidő.
#5593: Ööö... szerintem egyiket sem érdemes személyi mérlegnek használni.
-
Shadowfax
addikt
Csak akkor van értelme erről beszélni, ha két konkrét típust linkelsz, hiszen rengeteg fajta konfig van mindkét típusnál. Önmagában pár megahertzért és gigabájtért nem érdemes cserélni.
A T61-eknél újdonság volt az, hogy a kijelző mögött is van Roll Cage, de ha jól emlékszem, nem minden modellnél.
Aktív témák
Hirdetés
- HP 65W töltő eladó
- HP VICTUS 15-FA0054NS i5-12450H / 16GB ram / 512GB / RTX 3050
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Dell Vostro 15,6" FullHd IPS,Magyar vil.bill,core i5,8-32GB RAM,240GB-1TB SSD,Új akku,Új töltő
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest