- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nikon DSLR topik
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
Aktív témák
-
mdk01
addikt
válasz
---Lasali--- #4616 üzenetére
Hali!
Napokban beruháztam egy T61-re 2 éves nézelődés olvasgatás, gyűjtögetés után.
Én úy érzem hogy jól döntöttem bár elötte nem volt laptopom így nem sok összhasonlítási alapon van de ebbe a két évbe kialakult egy elég jó rálátásom a laptopokra.
Teljesen jól müködik minden rajta bár elég sok új dolog van a gépen számomra, mert ez egy teljesen más kategória mint egy asztali gép.
A kijelző fénye sztem jó nem tudom mi lehet vele a probléma és ahhoz képest hogy nem glare type-os a színek is megfelelők.
Maga a gép nem hangos csak az ODD zúg fel ha beolvasok vmit de szerintem ez elhanyagolható..számomra legalábbis.Bolvasási problémám még nem volt, hamar beolvas mindent.
Akkumlátor üzemidőnek nekem 3 órát ír ki teljesítmény centrikusan ami sztem nem rossz.
Mivel egy régi darab vagyok és nem követtem a 3Dmark fejlődését ezért a 2001-es verzióval teszteltem a sebességét(bár gyanítom nem tlejesen reális mert a technológia azóta sokat fejldőtt) mert azzal van összehasonlítasi alapom. Végeredmény 4800pont ez nekem teljesen jó mert nem követem a játékokat sem és lemaradtam az Unreal Tournament környékén.
Súlyra nekem nem sok egyáltalán.
Vista nekem bejön sok más userrel ellentétben a 3 év gari meg egyszerűen fantasztikus,de van egy olyan érzésem nem lesz rá szükség.Most azt mondják hagyjam már abba mert menni kellene a piacra, úgyhogy ha lesz kérdés arra is igyekszem válaszolni késöbb, bár mint első notebook tulajdonos sokat ne várj.
-
p_adam
addikt
válasz
Ezek alapján nem hiszem hogy rosszul járnál egy ilyen géppel. Nagyon nem valószínű hogy baja lesz, de ha esetleg mégis akkor meg ott a komoly szervízháttér amit nem sok gyártó tud elmondani magáról. Konkrétan egy gép van ami tényleg komoly ellenfél, bár ugye még nem jelent meg de ha igazak a roadmap adatai akkor már nagyon közel van.
Mégpedig egy Dell, de nem az XPS hanem a Latitude sorozatból mert az ilyen gépek a ThinkPad család legfőbb ellenfelei. Igaz még pár hetet (hónapot?) várni kell az újratervezett E6400 modellre, de nagyon ígéretesnek tűnik az előzetes alapján és komoly ellenfele lehet a T61 utódjának. Súlyra méretre abszolút a T61-hez mérhető. Akár SSD, LED-es háttérvilágítású kijelző, legújabb Quadro grafikus kártya, GPS, háttérvilágított billentyűzet és még sok apróság (pl. DisplayPort, Wireless USB) amivel fel lehet szerelni vagy már alapból tud. Szóval ez áll legközelebb a ThinkPad-hez 'komolyság' terén és árban is ugyanott lesz. Sőt, némi további felárért (meg gondolom egy kis extra súlyért) sokkal strapabíróbb (részlegesen ütés és vízálló meg miegymás) ATG változatban is készül majd ami garantálja a tartósságot.
Kapcsolódó cikk: [link]
Szóval a kettő között dőlhet el a verseny bár az itt lévők szerint úgyis biztos az IBM a jobb
-
HXY
addikt
válasz
Csak egyszer vegyél ThinkPad-et, és rájössz, hogy miről beszélünk.
Utána garantálom, hogy nem akarsz majd mást venni.Üdv!
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Nikon DSLR topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Macbook Pro 16" M3 - Ajándék Magic Mouse
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3183, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest