- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
-
noblem1983
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8643 üzenetére
Látom már a rendszámtábla is konfigurálható lesz mert néhány autónál random van a többinél meg The Crew és kész. A GTR egyébként jól néz ki így, hogy Nismo-s widebody van hozzá és a hangja is jónak tűnik ahogy kiszűrtem az inas szövegelése alatt
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8637 üzenetére
Megragadtad a lenyeget, a tobbi sodert hagynom kellett volna.
UFO1: Koszi Nem volt szuper nehez, csak arra kell raerzni, hogy fekezz melyen, ill, hogy milyen hirtelen kormanymozdulatokat enged a vas, ill. hogy hol a tapadas hatara kb kanayrokban, nomeg jobb lett a palyaismeretem.
Erdekes, hogy igy emlited a kormanyt, ha csinalsz egy jo idot altalaban, a nagyatlag a Ubiforumon/chat-en megkerdezni, hogy "mivel tolod a jatekot"!? Amikor pedig kormany a valasz, csak annyit szoktak irni,hogy "jahh, ugy konnyu, kormany nagyon OP stb stb. (Holott ez foleg WR elott volt jobban igaz)
Bar mint itram sokszor, termeszetes hogy, "jobb" a kormany mivel 1-2 kezzel fogva, sokkal egyszerubben tudsz emlekezni egy adott kormanyszogre, ill. precizebben talhato meg reflexbol, mivel egy kontrolleren 1mm-es tevedes is 10-20 fokot jelenthet atszamolva, ameg kormanyon, ez max nehany fok lehetne kb. (csak igy roviden a story) Viszont itt pedig bejon a kepben, hogy akkor hogy iranyithato ha ennyire pontatlan, precizebbnek kene lenned, mint kormannyal, ugyanolyan idohoz, de csak elmeletben, inkabb bele sem megyek Mert iranam ezt kb meg fel orat.
Engem nem mozgat a tema, a lenyeg, hogy kb belottek, hogy jatszhato legyen ill. hogy szintben.Challenge Update:
Tcsn egy masik csavo is bement 9:59-re es azt irja, hogy vagasokkal, csinalt egy 8:40-es idot!! Video nincs, de irta is hogy nem volt szep, mert van hogy bezuhant valahova, ott reset-elte az autot, igy nyerve nagyobb idoket. Most rament a tiszta vezetesre, ugyhogy lehet az a video nem is jon, de ugy erdekessegnek megneztem volna. Az avatarjan egy versenypalyan van beoltozve a sok vassal a hatterben, ugyhogy (meg a gyors idejevel) azthiszem meg jonni fog hamarosan jobbal.YouTube-on: https://www.youtube.com/c/brattshaw (on youtube)
-
Simi37
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8659 üzenetére
6500 bár Én csak azóta tolom, h ingyé volt
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
sisu2
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8659 üzenetére
Jó pontok nekem 12 000 körül
-
Simi37
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8664 üzenetére
LOL Én azért nem hajtok a pontokra direktben, ha figyelném lehet begyorsulna a gyűjtögetés.
-
Darko_addict
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8674 üzenetére
[link] - Pedig a Faction-tól is függ. Plusz minél kisebb egy Faction, annál könnyebb feljutni a létrán. Nekem ált. a harmadik belépés után megvan a 77k napi bónusz úgy, hogy elküldöm Mission-ökre az ismerőseimet.
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
csab991
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8697 üzenetére
Skill-ek hiányoznak csak. Főleg a long jumpok. Drag autókon kívül meg lehet valami mással csinálni azokat? szerk. Na az egy rövid rámpa volt ott, sikerült bemákolni a C-s M4-el.
[ Szerkesztve ]
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8717 üzenetére
Mindjárt bejelentik a 19:00-t is, ahogy megjósoltam. Van egy olyan érzésem a Ubisoft-ot ismerve, hogy ebből ma már nem lesz játék. A CAU és WR tulajok érthető okokból prioritást élveznek, ez van.
[ Szerkesztve ]
Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8721 üzenetére
Épp azt teszik, azért nem halad a munka.
(#8720) orc88
Lesz abból még több is, hidd el.
(#8723) StormLine
Az egy dolog. De simán megtehetik, hogy szűrik verzió szerint, ki férhet hozzá először a szerverekhez. De ne legyen igazam.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
-
nap
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #8855 üzenetére
Hát, 50-ig pörgeti a brake/acc/speed/grip logókat, 50 fölött meg a gyémántot mutatja csak.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
CJ4567
nagyúr
Igen, minden cuccból 1 van mivel rajta van mindegyik bónusz.
No Sana No Life
-
PcCar
tag
Nincsenek külön bónuszok, 11db 60-as gyémánt/spec.
Elfogós küldetésekkel könnyedén farmolható az összes rendőrautó,
10-15mp alatt megvan, 7500buck/kör, és mindig 60-as gyémántot ad, bronzra is, 11kör/autó és megvan.
(jelenleg ez a küldetés tűnik a leghatékonyabbnak pénkeresésre, ha megvan az összes gyémánt, a végén 1.800 buckot ad még, így körönként megvan a 9000buck kevesebb mint egy perc alatt)
1299-es autók is viszonylag könnyedén felvihetők 1497-re, "sima" skilleknél.
Monster, drag, drift-et egy rövid spedd killel csináltam végig, kb 60/40% arányban adott 60-as gyémántot,
itt is elég a bronz hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #8876 üzenetére
Beat Down (story)
-
olloczky
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8884 üzenetére
Csak erre tudtam gondolni. Az elmult par napban itt csak annyit irtatok hogy nincs kulon bonusz hanem gyemant lesz, de hogy az mit jelent senki nem momdta bar en rogton erre gondoltam eleg logikusnak tunt. Es sztem ez a gyemantos dolog igy tok kiraly
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
fatal`
titán
válasz }{3@Đ$}{0ot #8884 üzenetére
Én örülök neki azért, hogy nem mennek 600-zal az autók.
-
StormLine
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8942 üzenetére
Szívesen, nekem is érdekes volt draggel húzni
Úgy tűnik, megkaptuk a választ a hiányzó autó kérdésére: a driver ID szerint a Mercedes-AMG GT lesz a következő summit nyeremény!
-
Simi37
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8959 üzenetére
Annyit még adnék is érte
-
regener
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #8962 üzenetére
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8962 üzenetére
Itt az uj videom, te is foszereplo vagy benne tobb jelenetben.
Ladas uldozos video, kaosz edition [link]
Epilepsziasoknak nem ajanlom! lolYouTube-on: https://www.youtube.com/c/brattshaw (on youtube)
-
tixem
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #8972 üzenetére
Akkor úgy látom nem csak nekem szar. Uplay úgy ahogy van kaka.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
szami777
addikt
Le kellett volna kopogjam délelőtt...
uplay sem enged be, gondolom midnenki rárepült az ingyenes ac3-ra.
Az origin és a steam már meg tudta oldani ezt, hihetetlen, ennyi balfasz ember hogy tud egy helyen dolgozni.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
regener
veterán
Nekemis kidobta, nyomtam egy entert és már szedem ki a factionpénzt a térképen.
-
Nyethuszar
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8982 üzenetére
Nekem letiltotta az agyhalott Uplay a fiókomat 10 percre mert sok volt a sikertelen bejelentkezés a balfxságuk miatt.. A poén,hogy a 10perces letiltás majd 1 órája tart ..
Mindenki hülye aki nem normális :D
-
regener
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #9007 üzenetére
Szép!
Én újraraktam a wint hátha megoldja a mapbetöltést, mert ubitól hiába várunk bármit is. -
szami777
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9009 üzenetére
Engem beengedett most.
Tegnap este ugyanez volt nálam is, kiderült, hogy ment a torrent, azért nem engedett be.
Kilőttem a letöltést és jó volt.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Emunem
senior tag
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9007 üzenetére
Ez a 9:47 nem hivatalos mint tiszta vezetes, a csavo is irja a leirasban. (akarmennyi hibad lehet, ha nem szerzel elonyt vele, beraktam a szabalyba) O vagott is 2x, meg az elejen tobbszor elonyt szerzett, amugy szepet ment. O azt irja azert csinalta, mert az uj tuninggal nem lehet ugy iranyitani a jarganyt.
Szerintem is erzekenyebb lett 1-2 mozdulatra, de nem olyan veszes, ha hanyagolod azokat.Az 1ik ismerosom a TCS-rol csinalt hivatalos 9:49-et Fullassistba link
Tegnap en is raprobaltam, de majd szetb...ott az ideg vegig esett, hcbe meg eselytelen vagyok ugy, meg gondolom mas is. Masfel ora szopas utan vegre abbamaradt, rakeszulok, majd kb 7 perc utan kokemeny karambol. (dupla teherauto a legszukebb kanyarban)
Restartolok, tolom neki de hibazgatok, meg a civileket is kerulnom kellett 3-4x (tiszta ideg voltam mire vegre menni tudtam) erre mit ad az eg, 7 perc utan eleredt az eso.
Az se tudtam egy pillanatra mi van ugy elkezdett tancolni a vas alattam a kanyarba, a vege fele az utolso "fo" kanyarban majdnem el is vesztettem az autot olyan melyen probaltam fekezni, de valahogy igy is ossze tudam szedni a vegen egy 9:48.963-at. [link] (nem publikaltam, unlisted video)
A srac 9:49-es vidojat osszehasonlitottam az enyemmel es 7:16-nal amikor nalam esni kezdett kb 4mp-el voltam gyorsabb. Szoval HC-ben is "siman" be lehetne menni 9:45-ala, talan meg 40 ala is. Eloszor azt hittem lesz kulonbseg a vezetesi modok kozott, de ugy tunik, ha finoman vezerled a vasat, kb ugyolyan idod lehet menni vele.Forgalom meg az idojaras egy agyrem! lol Most varhatok megint jovo het vegeig.
Mas
Gurultunk ma kicsit "PcCar"-al (sechuan78) de sajna kb 20 perc utan szetkapcsolt minket a jatek, majd fel ora szopas utan megint ment kb 5 percig ameg rajottunk, hogy az FDC egy kalap sz., nem eleg hogy a gps nem mukodik a CAU ota, de a session is szetkapcsolt minket, majd kifagytam. Tiszta szegyen!
Milyen fasza lenne csak folmenni es gurulni egy jot! lol[ Szerkesztve ]
YouTube-on: https://www.youtube.com/c/brattshaw (on youtube)
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9026 üzenetére
Tudom, hogy o az, csak ebben a futamaban 4 kerekkel vagott, meg 3-4x a falat is gyorsitasnak hasznalta.
(#9027) szami777
Jahh, erdekes. En amikor az elejen megvettem az osszes fullstock vasat par napig csak 2x lovet adott, majd visszakapcsolt fragment-re es elkezdett dobalni darabokat az egyik meg meg nem epitett "performance" automra.YouTube-on: https://www.youtube.com/c/brattshaw (on youtube)
-
regener
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #9048 üzenetére
Én jönnék akár mais 19-től max 23-ig.
-
Zozzz2000
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9048 üzenetére
Mi ez pontosan? mert nem igazán értem. Egy hosszabb küldetés?
-
csab991
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9056 üzenetére
Dettó ugyanez van nálam is, csak épp 98%-on van de megállt ott.
-
Balathruin
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #9058 üzenetére
Szokásos nesze CC, kuss gondolom.
regener: Én is voltam még korábban, azon túl hogy kicsit kamuznak hogy jobbnak tűnjön (beszéltem PH-s ott dolgozóval utána) nem volt gond, egész jó hely.
-
Emunem
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9060 üzenetére
Ctrl +C // Ctrl +V? Legalábbis eddig bármilyen live chat (rc modellezés, online rendelés , etc...) nálam így nézett ki.
"... hát persze ..."
-
Balathruin
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #9063 üzenetére
Az még jobb.
-
CJ4567
nagyúr
-
csab991
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9067 üzenetére
Ugyanezt a sablonszöveget kapja mindenki? Legalább próbálkoznának vele, hogy megcsinálják.
-
fatal`
titán
Nehéz lehet írni egy ciklust, ami végigiterál a skilleken és megnézi, hogy mindegyik platina-e. Milyen kódja lehet ennek a játéknak?
Egyébként tavaly igényeltem egy 20% coupont amit nem használtam fel. De hol a fenében lehet beírni a kódot a checkoutnál? Vagy az akció miatt nem lehet rátenni? Mert 14 eur-t lehet hogy adnék a CAU-ért.
[ Szerkesztve ]
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9070 üzenetére
Az egész játék egy fos, csak a free drive ami ér valamit. Abból meg nem lehet pénzt szerezni a kocsikra. Csodálom, hogy még senki nem lincselte meg őket a sok szopatásért.
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9076 üzenetére
Jáj de szíp feráli ótó.
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9084 üzenetére
Koszi Jahh, tutira, szerintem 38-39 lehetseges, de 2 labbal a foldon 40-41 tippelek, mert 40 alatt mar nagyon ossze kell hogy jojjon minden.
Amugy ezelott szombaton mentem az utolsot es erdekes modon automatikusan mas iveket keztem vezetni tobb kanyarban es meg van par kanyar amiben nem erzem hogy ki lennek maxolva, de ez mar harc a tizedekert. (Arrol nem is beszelve, hogy ahol lehet bentartom szuken, hogy minimalizaljam az utozes eselyet.)
A multkori esos idomhoz kepest 7:16-nal 1.3mp-el voltam lasabb ebbe, szoval kb 3-4 mp-et hoztam itt az utolso 3 percben, ahol nagyon fontos az optimalis nitro hasznalat. Az az esos se volt hibatlan, szoval az elso 7 perc meg sok trukkot tartogathat.
Ha nem csak este lehetne tolni, raprobalnek tobbszor, de igy kicsit nehezebb raszannom magam.(#9085) sisu2
Ne is mond!
Gondoltam visszacsalom vele UFO1-et mert nagyon el van tunve mostanaban.
Meg o irta: "Ugye nem belülről mentél 57-et, mert lassan avatárt kéne cserélnünk." Most igy 11mp-el gyorsabb idovel gondoltam itt az ido valtani. Tiszteletben tartva PcCar-t es UFO1-et en egy harmadik fajhoz tartozom.(#9083) Lathronos
Ha jol lattam erre panaszkodtak a ubi-n is. Egyenlore nem lehet kikapcsolni. Elvileg ha kilovod a "word spots"-ot el kene tunnie, de ott marad. lol(#9086) }{3@Đ$}{0ot
Haha, latszik, hogy nem csak a crew bugos. lol[ Szerkesztve ]
YouTube-on: https://www.youtube.com/c/brattshaw (on youtube)
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9092 üzenetére
Nálam működik a játék és a Uplay is hibátlanul. Ha túl sok bucks-ot(500.000 felett ha jól emlékszem) gyűjtesz egy óra alatt a uplay sokszor úgy érzékeli, hogy csalsz és bannol egy időre(kb. 10 perc).
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9119 üzenetére
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
csab991
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9119 üzenetére
Most mit akarsz legalább egy verdával tudsz farmolni alkatrészt az összesre.
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9122 üzenetére
Na igen, tipikus ubisoft. Náluk a javítás az, ha a meglévőt hibát kicserélik egy újra. Nem csodálkoznék rajta, ha kiderülne, hogy a Windows 10 fejlesztőitől vették az ötletet.
-
CJ4567
nagyúr
-
sisu2
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9146 üzenetére
Volt igen eltűntek a barátok újraindítás után jó lett.
-
tixem
addikt
Ez melyik award is?
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
fatal`
titán
válasz }{3@Đ$}{0ot #9158 üzenetére
Egyetemi háló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest