Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
senior tag
-
regener
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #9356 üzenetére
Nekem nem, se telóról (mobilnet) se gépről (egyik böngészőből sem).
De itt megtaláltam:
Reddit /The_Crew(#9357) Allien
Sok kocsimon van olyan ami hiába maxos, hogy csak Acc bónusz ír a 60as, mert bug volt nem csak elírás mint kiderült, mostmár farmolhatom megint őket mind a négyet megadva...[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #9343 üzenetére
Amint kész lesznek az importálandó bugok
-
regener
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #9330 üzenetére
De ha elkezdte akkor nem tud kilépni a bevezető misszióból xDD
-
MrDerekas
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9320 üzenetére
Tudtommal igen. Mivel liga, így kiesni is lehet, vagyis lejjebb és feljebb kerülni is.
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9285 üzenetére
Az élsimításra is kitalálhatnának valamit, a rengeteg pixeles kontúr sokkal zavaróbb.
Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733
-
regener
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #9285 üzenetére
Tipp: hogy gyorsabban töltse be mondjuk alt-tab után az effekteket a nem használt módosítókat átkell rakni egy a Shaders mappából egy másikba.
(#9286) UFO1
Ez kell hozzá[ Szerkesztve ]
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9269 üzenetére
Vagy másnéven élő dinoszaurusznak.
[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #9251 üzenetére
EZ 4 perc, vagy 4 óra? 66E pénz? Hol is van ez?
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
CJ4567
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #9255 üzenetére
Big Rigs Over The Road Racing, FreddyD csinált még régen róla videót.
No Sana No Life
-
regener
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #9251 üzenetére
Tényleg baszki, farmolni kéne, de még a sütiket csinálom meg sül a hús is.
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #9244 üzenetére
Hány órába telt? Minden spec?
Touareg is 8 sebességes Dirtben.(#9246) nap Nekem onnan lett elegem, amikor CAU megjelenése után játszottam kicsit PVP-ben, Gold 4-ben voltam, majd hirtelen vissza Silver 1-be, mert csak.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9244 üzenetére
Mert IFA motor van benne.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9171 üzenetére
Megvan,csak szopatott ez a köcsög rendszer......
[ Szerkesztve ]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
fatal`
titán
válasz }{3@Đ$}{0ot #9158 üzenetére
Egyetemi háló.
-
tixem
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9067 üzenetére
Ez melyik award is?
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
sisu2
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9146 üzenetére
Volt igen eltűntek a barátok újraindítás után jó lett.
-
CJ4567
nagyúr
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9122 üzenetére
Na igen, tipikus ubisoft. Náluk a javítás az, ha a meglévőt hibát kicserélik egy újra. Nem csodálkoznék rajta, ha kiderülne, hogy a Windows 10 fejlesztőitől vették az ötletet.
-
csab991
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9119 üzenetére
Most mit akarsz legalább egy verdával tudsz farmolni alkatrészt az összesre.
-
szami777
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9119 üzenetére
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9092 üzenetére
Nálam működik a játék és a Uplay is hibátlanul. Ha túl sok bucks-ot(500.000 felett ha jól emlékszem) gyűjtesz egy óra alatt a uplay sokszor úgy érzékeli, hogy csalsz és bannol egy időre(kb. 10 perc).
[ Szerkesztve ]
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9084 üzenetére
Koszi Jahh, tutira, szerintem 38-39 lehetseges, de 2 labbal a foldon 40-41 tippelek, mert 40 alatt mar nagyon ossze kell hogy jojjon minden.
Amugy ezelott szombaton mentem az utolsot es erdekes modon automatikusan mas iveket keztem vezetni tobb kanyarban es meg van par kanyar amiben nem erzem hogy ki lennek maxolva, de ez mar harc a tizedekert. (Arrol nem is beszelve, hogy ahol lehet bentartom szuken, hogy minimalizaljam az utozes eselyet.)
A multkori esos idomhoz kepest 7:16-nal 1.3mp-el voltam lasabb ebbe, szoval kb 3-4 mp-et hoztam itt az utolso 3 percben, ahol nagyon fontos az optimalis nitro hasznalat. Az az esos se volt hibatlan, szoval az elso 7 perc meg sok trukkot tartogathat.
Ha nem csak este lehetne tolni, raprobalnek tobbszor, de igy kicsit nehezebb raszannom magam.(#9085) sisu2
Ne is mond!
Gondoltam visszacsalom vele UFO1-et mert nagyon el van tunve mostanaban.
Meg o irta: "Ugye nem belülről mentél 57-et, mert lassan avatárt kéne cserélnünk." Most igy 11mp-el gyorsabb idovel gondoltam itt az ido valtani. Tiszteletben tartva PcCar-t es UFO1-et en egy harmadik fajhoz tartozom.(#9083) Lathronos
Ha jol lattam erre panaszkodtak a ubi-n is. Egyenlore nem lehet kikapcsolni. Elvileg ha kilovod a "word spots"-ot el kene tunnie, de ott marad. lol(#9086) }{3@Đ$}{0ot
Haha, latszik, hogy nem csak a crew bugos. lol[ Szerkesztve ]
YouTube-on: https://www.youtube.com/c/brattshaw (on youtube)
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9076 üzenetére
Jáj de szíp feráli ótó.
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9070 üzenetére
Az egész játék egy fos, csak a free drive ami ér valamit. Abból meg nem lehet pénzt szerezni a kocsikra. Csodálom, hogy még senki nem lincselte meg őket a sok szopatásért.
-
fatal`
titán
Nehéz lehet írni egy ciklust, ami végigiterál a skilleken és megnézi, hogy mindegyik platina-e. Milyen kódja lehet ennek a játéknak?
Egyébként tavaly igényeltem egy 20% coupont amit nem használtam fel. De hol a fenében lehet beírni a kódot a checkoutnál? Vagy az akció miatt nem lehet rátenni? Mert 14 eur-t lehet hogy adnék a CAU-ért.
[ Szerkesztve ]
-
csab991
senior tag
Ugyanezt a sablonszöveget kapja mindenki? Legalább próbálkoznának vele, hogy megcsinálják.
-
CJ4567
nagyúr
-
Balathruin
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #9063 üzenetére
Az még jobb.
-
Emunem
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9060 üzenetére
Ctrl +C // Ctrl +V? Legalábbis eddig bármilyen live chat (rc modellezés, online rendelés , etc...) nálam így nézett ki.
"... hát persze ..."
-
Balathruin
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #9058 üzenetére
Szokásos nesze CC, kuss gondolom.
regener: Én is voltam még korábban, azon túl hogy kicsit kamuznak hogy jobbnak tűnjön (beszéltem PH-s ott dolgozóval utána) nem volt gond, egész jó hely.
-
csab991
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9056 üzenetére
Dettó ugyanez van nálam is, csak épp 98%-on van de megállt ott.
-
Zozzz2000
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9048 üzenetére
Mi ez pontosan? mert nem igazán értem. Egy hosszabb küldetés?
-
regener
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #9048 üzenetére
Én jönnék akár mais 19-től max 23-ig.
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9026 üzenetére
Tudom, hogy o az, csak ebben a futamaban 4 kerekkel vagott, meg 3-4x a falat is gyorsitasnak hasznalta.
(#9027) szami777
Jahh, erdekes. En amikor az elejen megvettem az osszes fullstock vasat par napig csak 2x lovet adott, majd visszakapcsolt fragment-re es elkezdett dobalni darabokat az egyik meg meg nem epitett "performance" automra.YouTube-on: https://www.youtube.com/c/brattshaw (on youtube)
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #9007 üzenetére
Ez a 9:47 nem hivatalos mint tiszta vezetes, a csavo is irja a leirasban. (akarmennyi hibad lehet, ha nem szerzel elonyt vele, beraktam a szabalyba) O vagott is 2x, meg az elejen tobbszor elonyt szerzett, amugy szepet ment. O azt irja azert csinalta, mert az uj tuninggal nem lehet ugy iranyitani a jarganyt.
Szerintem is erzekenyebb lett 1-2 mozdulatra, de nem olyan veszes, ha hanyagolod azokat.Az 1ik ismerosom a TCS-rol csinalt hivatalos 9:49-et Fullassistba link
Tegnap en is raprobaltam, de majd szetb...ott az ideg vegig esett, hcbe meg eselytelen vagyok ugy, meg gondolom mas is. Masfel ora szopas utan vegre abbamaradt, rakeszulok, majd kb 7 perc utan kokemeny karambol. (dupla teherauto a legszukebb kanyarban)
Restartolok, tolom neki de hibazgatok, meg a civileket is kerulnom kellett 3-4x (tiszta ideg voltam mire vegre menni tudtam) erre mit ad az eg, 7 perc utan eleredt az eso.
Az se tudtam egy pillanatra mi van ugy elkezdett tancolni a vas alattam a kanyarba, a vege fele az utolso "fo" kanyarban majdnem el is vesztettem az autot olyan melyen probaltam fekezni, de valahogy igy is ossze tudam szedni a vegen egy 9:48.963-at. [link] (nem publikaltam, unlisted video)
A srac 9:49-es vidojat osszehasonlitottam az enyemmel es 7:16-nal amikor nalam esni kezdett kb 4mp-el voltam gyorsabb. Szoval HC-ben is "siman" be lehetne menni 9:45-ala, talan meg 40 ala is. Eloszor azt hittem lesz kulonbseg a vezetesi modok kozott, de ugy tunik, ha finoman vezerled a vasat, kb ugyolyan idod lehet menni vele.Forgalom meg az idojaras egy agyrem! lol Most varhatok megint jovo het vegeig.
Mas
Gurultunk ma kicsit "PcCar"-al (sechuan78) de sajna kb 20 perc utan szetkapcsolt minket a jatek, majd fel ora szopas utan megint ment kb 5 percig ameg rajottunk, hogy az FDC egy kalap sz., nem eleg hogy a gps nem mukodik a CAU ota, de a session is szetkapcsolt minket, majd kifagytam. Tiszta szegyen!
Milyen fasza lenne csak folmenni es gurulni egy jot! lol[ Szerkesztve ]
-
Emunem
senior tag
-
szami777
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #9009 üzenetére
Engem beengedett most.
Tegnap este ugyanez volt nálam is, kiderült, hogy ment a torrent, azért nem engedett be.
Kilőttem a letöltést és jó volt.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
regener
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #9007 üzenetére
Szép!
Én újraraktam a wint hátha megoldja a mapbetöltést, mert ubitól hiába várunk bármit is. -
Nyethuszar
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8982 üzenetére
Nekem letiltotta az agyhalott Uplay a fiókomat 10 percre mert sok volt a sikertelen bejelentkezés a balfxságuk miatt.. A poén,hogy a 10perces letiltás majd 1 órája tart ..
Mindenki hülye aki nem normális :D
-
regener
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #8972 üzenetére
Nekemis kidobta, nyomtam egy entert és már szedem ki a factionpénzt a térképen.
-
szami777
addikt
Le kellett volna kopogjam délelőtt...
uplay sem enged be, gondolom midnenki rárepült az ingyenes ac3-ra.
Az origin és a steam már meg tudta oldani ezt, hihetetlen, ennyi balfasz ember hogy tud egy helyen dolgozni.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
tixem
addikt
Akkor úgy látom nem csak nekem szar. Uplay úgy ahogy van kaka.
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8962 üzenetére
Itt az uj videom, te is foszereplo vagy benne tobb jelenetben.
Ladas uldozos video, kaosz edition [link]
Epilepsziasoknak nem ajanlom! lolYouTube-on: https://www.youtube.com/c/brattshaw (on youtube)
-
regener
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #8962 üzenetére
-
Simi37
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8959 üzenetére
Annyit még adnék is érte
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
StormLine
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8942 üzenetére
Szívesen, nekem is érdekes volt draggel húzni
Úgy tűnik, megkaptuk a választ a hiányzó autó kérdésére: a driver ID szerint a Mercedes-AMG GT lesz a következő summit nyeremény!
-
fatal`
titán
válasz }{3@Đ$}{0ot #8884 üzenetére
Én örülök neki azért, hogy nem mennek 600-zal az autók.
-
olloczky
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8884 üzenetére
Csak erre tudtam gondolni. Az elmult par napban itt csak annyit irtatok hogy nincs kulon bonusz hanem gyemant lesz, de hogy az mit jelent senki nem momdta bar en rogton erre gondoltam eleg logikusnak tunt. Es sztem ez a gyemantos dolog igy tok kiraly
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
Balathruin
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #8876 üzenetére
Beat Down (story)
-
PcCar
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8855 üzenetére
Nincsenek külön bónuszok, 11db 60-as gyémánt/spec.
Elfogós küldetésekkel könnyedén farmolható az összes rendőrautó,
10-15mp alatt megvan, 7500buck/kör, és mindig 60-as gyémántot ad, bronzra is, 11kör/autó és megvan.
(jelenleg ez a küldetés tűnik a leghatékonyabbnak pénkeresésre, ha megvan az összes gyémánt, a végén 1.800 buckot ad még, így körönként megvan a 9000buck kevesebb mint egy perc alatt)
1299-es autók is viszonylag könnyedén felvihetők 1497-re, "sima" skilleknél.
Monster, drag, drift-et egy rövid spedd killel csináltam végig, kb 60/40% arányban adott 60-as gyémántot,
itt is elég a bronz hozzá.[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
Igen, minden cuccból 1 van mivel rajta van mindegyik bónusz.
No Sana No Life
-
nap
addikt
Hát, 50-ig pörgeti a brake/acc/speed/grip logókat, 50 fölött meg a gyémántot mutatja csak.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
CJ4567
nagyúr
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8721 üzenetére
Épp azt teszik, azért nem halad a munka.
(#8720) orc88
Lesz abból még több is, hidd el.
(#8723) StormLine
Az egy dolog. De simán megtehetik, hogy szűrik verzió szerint, ki férhet hozzá először a szerverekhez. De ne legyen igazam.
[ Szerkesztve ]
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8717 üzenetére
Mindjárt bejelentik a 19:00-t is, ahogy megjósoltam. Van egy olyan érzésem a Ubisoft-ot ismerve, hogy ebből ma már nem lesz játék. A CAU és WR tulajok érthető okokból prioritást élveznek, ez van.
[ Szerkesztve ]
-
csab991
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8697 üzenetére
Skill-ek hiányoznak csak. Főleg a long jumpok. Drag autókon kívül meg lehet valami mással csinálni azokat? szerk. Na az egy rövid rámpa volt ott, sikerült bemákolni a C-s M4-el.
[ Szerkesztve ]
-
Darko_addict
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8674 üzenetére
[link] - Pedig a Faction-tól is függ. Plusz minél kisebb egy Faction, annál könnyebb feljutni a létrán. Nekem ált. a harmadik belépés után megvan a 77k napi bónusz úgy, hogy elküldöm Mission-ökre az ismerőseimet.
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Simi37
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8664 üzenetére
LOL Én azért nem hajtok a pontokra direktben, ha figyelném lehet begyorsulna a gyűjtögetés.
-
sisu2
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8659 üzenetére
Jó pontok nekem 12 000 körül
-
Simi37
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8659 üzenetére
6500 bár Én csak azóta tolom, h ingyé volt
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8637 üzenetére
Megragadtad a lenyeget, a tobbi sodert hagynom kellett volna.
UFO1: Koszi Nem volt szuper nehez, csak arra kell raerzni, hogy fekezz melyen, ill, hogy milyen hirtelen kormanymozdulatokat enged a vas, ill. hogy hol a tapadas hatara kb kanayrokban, nomeg jobb lett a palyaismeretem.
Erdekes, hogy igy emlited a kormanyt, ha csinalsz egy jo idot altalaban, a nagyatlag a Ubiforumon/chat-en megkerdezni, hogy "mivel tolod a jatekot"!? Amikor pedig kormany a valasz, csak annyit szoktak irni,hogy "jahh, ugy konnyu, kormany nagyon OP stb stb. (Holott ez foleg WR elott volt jobban igaz)
Bar mint itram sokszor, termeszetes hogy, "jobb" a kormany mivel 1-2 kezzel fogva, sokkal egyszerubben tudsz emlekezni egy adott kormanyszogre, ill. precizebben talhato meg reflexbol, mivel egy kontrolleren 1mm-es tevedes is 10-20 fokot jelenthet atszamolva, ameg kormanyon, ez max nehany fok lehetne kb. (csak igy roviden a story) Viszont itt pedig bejon a kepben, hogy akkor hogy iranyithato ha ennyire pontatlan, precizebbnek kene lenned, mint kormannyal, ugyanolyan idohoz, de csak elmeletben, inkabb bele sem megyek Mert iranam ezt kb meg fel orat.
Engem nem mozgat a tema, a lenyeg, hogy kb belottek, hogy jatszhato legyen ill. hogy szintben.Challenge Update:
Tcsn egy masik csavo is bement 9:59-re es azt irja, hogy vagasokkal, csinalt egy 8:40-es idot!! Video nincs, de irta is hogy nem volt szep, mert van hogy bezuhant valahova, ott reset-elte az autot, igy nyerve nagyobb idoket. Most rament a tiszta vezetesre, ugyhogy lehet az a video nem is jon, de ugy erdekessegnek megneztem volna. Az avatarjan egy versenypalyan van beoltozve a sok vassal a hatterben, ugyhogy (meg a gyors idejevel) azthiszem meg jonni fog hamarosan jobbal.YouTube-on: https://www.youtube.com/c/brattshaw (on youtube)
-
noblem1983
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8643 üzenetére
Látom már a rendszámtábla is konfigurálható lesz mert néhány autónál random van a többinél meg The Crew és kész. A GTR egyébként jól néz ki így, hogy Nismo-s widebody van hozzá és a hangja is jónak tűnik ahogy kiszűrtem az inas szövegelése alatt
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
CJ4567
nagyúr
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8634 üzenetére
Koszi
Viccelsz, latjak, hogy Bratt Shaw video azt inkabb csak élvezik, mint hogy probalkozzanak barmivel is.
Amugy, csak arra vagyok erzekeny, ha van tiltott orszag, ez a video a hatereset kategoria, ami nem tiltott sehol, viszont elvileg csak pc-n lehet nezni. Konzolon ill. telon nem. (de lehet telon csak nem a youtube app-al)
Ezeket altalaban meggondolom, de ha csak annyit ir, hogy a jogdij a szerzoe,azzal nincs bajom, en amugy sem kerestem eddig semmit a videoimmal. Ennyi feliratkozoval nem is erne meg, csak a nezoket zavarnam a reklamokkal.[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz }{3@Đ$}{0ot #8623 üzenetére
Csak tizennyolcadikán.
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8616 üzenetére
Na ne. Én meg kormánnyal össze-vissza szerencsétlenkedek. És pedál továbbra sem használható. Egy autós game-től az ember azért ennyit elvárna. Jó, tudom: kontroller-re van optimalizálva, azért.
-
Zozzz2000
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8603 üzenetére
ÁÁÁ ezek az idők Meg se tudom közelíteni. Szerintem az is számit hogy csak billentyűzetröl játszok. Egy kontrolerrel jobb az irányithatóság? Kormányra sajnálok annyit kiadni.
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8605 üzenetére
Nálam csatlakozik gond nélkül(Windows 7). És ha már írok, lenne egy kérdésem hozzátok. Ti hogy bírtátok rá a játékot, hogy a fékezés és a gyorsítás a pedálokra legyen kiosztva? Nekem csak kormánygombokra engedi.
[ Szerkesztve ]
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8574 üzenetére
Az szep es lesz az meg jobb is. A top idohoz majd lojj el egy kepet, ha nem is videozol, hogy ne panaszkodjanak a tobbiek.
Raprobaltam este tobb vassal. I Viper azertment nala olyan jol, mert Sport-ban lehet ugytatni kicsit, nagyobb sebessegvesztes nelkul, hasznos ilyen csikicsukiknal.
Osszehoztam tegnap egy 57-es idot (kep) "tisztan", de csunyan, voltak koccanasaim, igy azt nem toltom fel videoban majd csak ha lesz egy idom ami veri a csavo 55-os idejet. Amugy mar ramirt hogy csinalt 53-at Ford GT-vel, de nincs kep/video.Emunem, tixem par perc es frissitem az idotoket yt-on,ill a ubiforumsra is barakom a listat.
Umugy meg ITT inkabb a jobb oldalon huzzatok be, ha nem akartok igy jarni.
[ Szerkesztve ]
-
Emunem
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8570 üzenetére
Handling: Sport
Assist.: All off
Car: 2010 Dodge Viper SRT-10
LVL: 1299
NOS: Yes
Platform: PC
Controller: Logitech Dual ActionSztem is mákja volt, nekem 3x annyi közlekedö autó volt/van, mint neki. Nekem meg annyit nem ér meg, hogy 100x végig menjek, inkább hébe-hóba 1x / hét. Ugyis meglesz a 10:10... ha az megvan, elégedett is vagyok.
"... hát persze ..."
-
COLBrattShaw
csendes tag
Jahh, jol tolta, csak 2-3 nagyobb hibaja volt, akkor kb jo lehet a tippem, a top ido 9:50 vagy kicsivel az alatt lehet. Majd megyek rajta parat, de lehet mas vassal, az a Viper nagyon stabilnak tunt a Ferrarimhoz kepest, meg a Ford GT is jo lehet. Az latszik,hogy a nitrot okosabban hasznalta ill. tudta hol lehet max sebesseggel beengedni a vasat. Nem eloszor ment rajta az latszik, amugy nem elgedett vele, o is ugy erezi, hogy van meg mint javitania. Ugyhogy fel van adva a lecke sracok!
De ha o tudja, akkor mi is!YouTube-on: https://www.youtube.com/c/brattshaw (on youtube)
-
szami777
addikt
Csak a feléig tudtam megnézni, de elég durván tolja az ürge.
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8547 üzenetére
Te aztan kemenyen szukszavu vagy. lol Mit javitottal, a tisztan vezetost tores/vagasok nelkul, vagy a falasat stb!? Az is erdekelne, hogy milyen kocsival, mert a kepet most se tuzted be
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8528 üzenetére
Csak nem hagyott nyugodni es lefekves elott felmentem beprobalni.
Jo az az ido amit mentel, megsem erzek akkora kulonbseget. Negyedik probalkozasra sikerult osszehoznom egy 10:07-et, de nem erzem, hogy olyan hude sok lenne meg benne. Vagasok nelkul, tisztan, szerintem 9:55 lehetseges, talan 9:50 kornyeke egy tokeletes futammal.
Wild run es az uj fizika ota en alig vezettem Circuit vasakat, szoval eleg fura volt. Csuszott mint az allat, foleg hogy toltam ala rendesen, hogy lassam milyen ido lehetseges, valtas is teljesen mas ill. dinamikusabb mint a gt500-nal. Az elso ket probalkozasnal telibe becsokoltam a szembejovot, van par trukkos kanyar Nagyon harapos fektavokat lehetne venni, de ahoz ismerni kene a kanyarokat, nomeg a vasat. Az hozhatna extra 5-6mp-et, a 3-4 kulcsfontossagu kanyar is siman jelenthet ennyit, ill. a tiszta iveken vezetes szintugy, ugyhogy azert van meg mit faragni, csak nem olyan nagyok a leptekek.
HC-ban pedig vigyazni kell a kigyorsitasokkal, ill. az ivekkel, mert kiporog a kerek, ill. elvesztheted a tapadast es meguszik az auto, ha tul nagy a sebesseg a valasztott ivhez.
Felvettem a 10:07-et, lathatjatok tele van hibakkal, sok a korrigalas, tobb kontaktom is volt, fontos kanyaroknal tul sok sebesseget vesztettem. Fura volt a terkepre is pillantgatni, jobbak lennenek az eselyek ha jobban vagom a trukkos kanayrokat es nem kene neznem a minimapot. egybol jobban tudnek koncentralni a vezetesre/ivekre. Majd raprobalok meg
[link]YouTube-on: https://www.youtube.com/c/brattshaw (on youtube)
-
nap
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #8543 üzenetére
Köszi! Ha nem mondod, nem találtam volna meg. Elég jól álcázták.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
fatal`
titán
válasz }{3@Đ$}{0ot #8538 üzenetére
Mindig a pontot nézik. Az a legszopatósabb küldi szerintem
De amúgy szerintem ne kűzdj vele, mert úgyis szétcheatelik.
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8533 üzenetére
Azt a szamot arra irta,hogy annyira ert 1et az elotte szoloval.
Mas:
Feltoltottem egy rovid vagatlan kruz videot, ismet aktiv Pedal kameraval. [link]
Idom nincs most vagni egy monatge-t, ez volt a leghosszabb felvetel, igy gondoltam ezt megosztom igy, a tobbi rovidbol ill. a tobbiekkel pedig vagok majd egy bestoff szerut mint szoktam.(#8535) csab991
Sajnos ez manapsag surobben fordul elo. Ha valaki gyenge a nettel jatszik a csapatbol az is okozhat ilyet, nem csak a port-ok. Kodos teruletnek szamit ez es orulni kell amikor epp osszejon a party.[ Szerkesztve ]
-
OceanStorm
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8533 üzenetére
Jelenleg ez a legkisebb problémám, elhiheted. Már ha ezt problémának lehet nevezni. Nem is értem miért hozza ezt fel valaki egy connection bug topikban.
-
Emunem
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8520 üzenetére
Nem mindenki ismeri a trükköt...
deazért nehéz a sok kanyaros résznél a fal stratégiát használni... Nekem 10:40valamennyi volt 3 ütközéssel, egy mélázással, és egy elrontott fékezéssel, fal technológia nélkül... na majd ha nem leszek fáradt megpróbálom még1x...
"... hát persze ..."
-
szami777
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #8518 üzenetére
Tehát vadállat módjára, faltól-falig? Jah jó, hnap kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
Zozzz2000
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8514 üzenetére
Pont ezt akartam én is kérdezni. Hogy a bánatba lehet ilyen időt menni? Már azt is néztem hogy lehet-e rövidíteni valahol de az sincs ilyen mértékű. Ma vettem egy skylinét megnézem majd hogy avval hogy megy.
-
szami777
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #8514 üzenetére
Gratula, de hogy a bűnbánatba csinálod?
Most mentem hármat egymás után, abból ez lett a legjobb: [link]Zéró back on track, zéró kocsinak ütközés, próbáltam íven maradni és jól kigyorsítani.
Így is majdnem egy percet vertél rám. Nem értem. (vagy levágod valahol? )Bár lehet le kéne nyomjam egymás után kb. tízszer, mert a mai 3 leaving LA időm mutat némi javuló tendenciát.
1.) 11:22:545 (pagani zonda)
2.) 11:07:707 (skyline)
3.) 10:54:718 (skyline- itt már úgy összpontosítottam, hogy majdnem elpattant a fejemben egy ér )[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #8499 üzenetére
Szép, csak tudnám hogy tudsz kanyarodni mert én egyre bénább leszek (mint írtam sokszor xD)
-
sisu2
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8499 üzenetére
Grat. 10 alatt már jó idő.
-
regener
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #8495 üzenetére
Csak a fékje gyenge minden specben, de azt megszokva jó kis vas.
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8475 üzenetére
Nálam meg 1 órája indításkor 5 percig töltött, majd kifagyott. Ubisoft, én így szeretlek! És még a Test Drive Unlimited 2-re mondták annak idején, hogy játszhatatlan. Miért nem lehet leszedni azt a 300-400 GB-nyi mapot a szerverekről, és akkor mindenki tudna akár offlineban is kocsikázni. Így nem sok értelme van, hogy csak online megy. Aztán 1-2 év mulva kilövik a szerverekről a pics@ba, és csak disznek lesz jó a polcon a DVD. És miért kell minden telepítéskor 20 GB frissítést leszednie a játéknak, ha nem javul semmit?
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #8435 üzenetére
ez tetszett
-
Kreash
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8435 üzenetére
Jó kis válogatás
-
regener
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #8432 üzenetére
Mindig van valami új error amit aktiválnak olyantájt.
-
CJ4567
nagyúr
-
tixem
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #8405 üzenetére
Ettől a glc-től haszontalanabb autót nem is tudtak volna találni. Nevetséges.
-
regener
veterán
Csak legyen jobb ez a tabulátoros menü, mert nekem annyira nem jön be.
-
fatal`
titán
Igen, de ez nem a teljes lista, csak, amit összeszedegetett mindenki a gameplay videókról meg a screenshotokról.
És ott van még pluszban a Maserati MC-12, ami hivatalos screenshot volt a facebookon. Emlékeim szerint a teljes játékról meg a wild runról se volt autólista megjelenés előtt, csak utólag, amit a mai napig nonszensznek találok, de hát ez van
-
fatal`
titán
válasz }{3@Đ$}{0ot #8403 üzenetére
Részemről is
Egy fullos autólista azért jöhetne a CAU-hoz, remélem nem 5-6 új gép lesz + a rendőrök, az igen karcsú ennyi pénzért.
-
sunny84
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8381 üzenetére
nekem 27 napot ír
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
CJ4567
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #8378 üzenetére
Nekem 6 autó hiányzik, nem volt kedvem farmolni.
Másnál is azt írja hogy 12 nap a frakcióháború végéig?
No Sana No Life
-
Mike Farrel
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8346 üzenetére
Ebben benne van minden, bár így is picit sok az a 15K Most legolcsóbb helyen 5900 a DLC magában.
[ Szerkesztve ]
Steam: MiKe // Origin: Mikeka20 // Uplay: Mikeka20 // SC: Mikeka20
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Akai LPD8 kompakt MIDI kontroller /// ÚJ // Számla + Garancia
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest