Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
Nagy levegőt vettem és megvásároltam a 35 Eurós csomagot Steam-en.
- Az eső tényleg érdekes, mintha csak a kocsi előtt esne...
- A grafika szerintem is nagymértékben a színekkel való játszással van "még szebbé" téve.
- Frissítés (trial-lal játszottam) utána a grafika továbbra is Ultra + FXAA -> fix 60 FPS (élsimítást már nem bírta...).Mivel lehet sok pénz keresni? Mintha olvastam volna, hogy WR-ben megváltoztak a dolgok. Játszottam kb. egy órát, de alig jött össze tizen-párezer tallér, én meg milliókat akarok!
Egy-egy random challenge után a képernyőt hogy kell eltüntetni (az Enter megnyomása után ne állítson meg, hanem hagyjon tovább menni)?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fujifilm X
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HP EliteBook 830 G8 11gen i5 / 32GB RAM / 512GB SSD/FHD/IPS
- Apple iPad 10th Gen. 64GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Apple iPad 10th Gen. 64GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
Üzleti előfizetők hirdetései
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55