Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Reaper

őstag

válasz Sotyks94 #3301 üzenetére

Akkor itt a lista:

Street: ha fun, akkor Charger/Camaro (csakis klasszikus)/Hotrod, ha szűk pálya, kevés hosszú egyenessel, akkor Mini.

Dirt: F150 az esetek 90%ban megold mindent, nagyon erős, nem borul ugratás után, és persze összkerekes. Skyline - próbálgattam, de a Raptor sokkal jobb, a Focussal meg eddig nem sokat mentem.

Perf: tuti befutó a Gallardo és a Focus, éppen ezért főleg mostanában FordGT :DDD esetleg ha nem olyan erős a mezőny, akkor Classic Camaro. Nemrég megvettem a H1re is a P specet, az is elég hatásos, de még nem sokat mentem vele.

Raid: Silverado, pont.

Circuit: na ez nehéz, ezzel játszok legtöbbet pvpben... McLarennel kezdtem, aztán Viperrel nyomtam nagyon sokat, az volt a tuti. Végül FordGT, SLS AMG, hülyülésre meg Hotrod (mellesleg ennek a legjobb a hangja számomra), valamint várom a C specet a Classic Chargerre :DDD (Corvettet még csak most vettem meg, majd kiderül még)

Csak úgy furikázásra ma megvettem az impalát, és mindenhova azzal, grafikát feltoltam maxra, izzad a gépem alatta rendesen, nem is könnyű így vezetni, de a látvány kárpótol, most ilyen beállításokkal bejárom a "világot", valami nem túl gyors géppel.

Játékmód: kormány, HC módban, szekvenciális váltó. Csak akkor szoktam FA-ra váltani, amikor valami challange van, és megnézem, hogy jobb-e úgy.

(#3311): Érdekes statisztika, kevesebbnek tűnt nekem, viszont a bucks egy vicc, mert amint van pénzem valami újra mindig elverem valamire. Esetleg úgy lenne jobb, hogy eddig összegyűjtött összes mani.

@SAABPEPE: jó képek, nem gondoltam volna, hogy ennyit lősz, a 30ik pont kb fél másodperccel a becsapódás előtt készült, StormSimmel versenyeztünk, én meg pont későn láttam, hogy ott állsz :DDD

Új hozzászólás Aktív témák