Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
válasz
Sotyks94 #3301 üzenetére
Akkor itt a lista:
Street: ha fun, akkor Charger/Camaro (csakis klasszikus)/Hotrod, ha szűk pálya, kevés hosszú egyenessel, akkor Mini.
Dirt: F150 az esetek 90%ban megold mindent, nagyon erős, nem borul ugratás után, és persze összkerekes. Skyline - próbálgattam, de a Raptor sokkal jobb, a Focussal meg eddig nem sokat mentem.
Perf: tuti befutó a Gallardo és a Focus, éppen ezért főleg mostanában FordGT
esetleg ha nem olyan erős a mezőny, akkor Classic Camaro. Nemrég megvettem a H1re is a P specet, az is elég hatásos, de még nem sokat mentem vele.
Raid: Silverado, pont.
Circuit: na ez nehéz, ezzel játszok legtöbbet pvpben... McLarennel kezdtem, aztán Viperrel nyomtam nagyon sokat, az volt a tuti. Végül FordGT, SLS AMG, hülyülésre meg Hotrod (mellesleg ennek a legjobb a hangja számomra), valamint várom a C specet a Classic Chargerre
(Corvettet még csak most vettem meg, majd kiderül még)
Csak úgy furikázásra ma megvettem az impalát, és mindenhova azzal, grafikát feltoltam maxra, izzad a gépem alatta rendesen, nem is könnyű így vezetni, de a látvány kárpótol, most ilyen beállításokkal bejárom a "világot", valami nem túl gyors géppel.
Játékmód: kormány, HC módban, szekvenciális váltó. Csak akkor szoktam FA-ra váltani, amikor valami challange van, és megnézem, hogy jobb-e úgy.
(#3311): Érdekes statisztika, kevesebbnek tűnt nekem, viszont a bucks egy vicc, mert amint van pénzem valami újra mindig elverem valamire. Esetleg úgy lenne jobb, hogy eddig összegyűjtött összes mani.
@SAABPEPE: jó képek, nem gondoltam volna, hogy ennyit lősz, a 30ik pont kb fél másodperccel a becsapódás előtt készült, StormSimmel versenyeztünk, én meg pont későn láttam, hogy ott állsz
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Akvarisztika
- Formula-1
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- általános iskolai rendszergazda
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)