- OLED TV topic
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Padisah #39115 üzenetére
Annak idén nálam is voltak szoftveres anomáliák régebbi szoftver verzióval pláne DoVi filmekkel, most 486-al ez megritkult, van egy két film ahol még észrevehető mikro lag, de már nem zavaró a mértéke, és nem minden filmet érint ez szerencsére.
Most Chromecast with Google TV 4k verzióval küzdök, mert a legutolsó frissítés Android TV OS verzió 12-röl 14-re váltott a Netflix applikáció DoVi filmek lejátszása esetén a film megállításakor kifekteti a lejátszót, annyira hogy a lejátszó felülete 8 bitre áll át szétesik a szín és csak a készülék (nem a TV) áramtalanításával hozható helyre a probléma, így a Chromecast with Google TV-n most Netflixet nem akarok nézni, minden más lejátszó programmal nincs gond pl. HBO vagy Plex.
Gyanús nekem hogy a Netflix applikációja Android TV OS 14-el nem egészen kompatibilis, pedig a felület gyorsabb.
Még mielőtt megkérdezi valaki miért használom a Chromecast with Google TV-t a TV-hez, csak mert jobb a képe még mindig. -
Swenk
aktív tag
válasz
Padisah #33072 üzenetére
Csatlakozom, 65C805 a tv-m és nincs vele semmi gondom, sőt, nagyon szeretem, meg vagyok vele elégedve.
Ami nekem nem tetszik itt,a hozzászólásoknál, hogy, valakinek a 18,53-nál megakad a filmje, direkt nem írom az angol szakmai kifejezést, mert ennek használatától sem leszek szakértője a témának,sznob meg nem szeretnék lenni,azonnal megállapítja, hogy a TCL SZAR. Nem számít, hogy utána a 2 órás film simán fut. Egyesek nagyon szeretnek általánosítani, pedig esetleg csak a saját, 1db készülékével van baj.
Nálam a "teszt"-re ajánlott film sem akadozott, ezért most én is általánosítok: A TCL tv nagyon JÓ! -
nicu71
addikt
válasz
Padisah #33058 üzenetére
Nagyon köszi,nekem is 805,és én imádom,de mindig jobbat szeretne az ember,és nekem jólesene az a plusz basszushangszóró is/bár van külön hangcucc de pl híradóhoz nem kapcsolom be,meg van ez a fixációm hogy biztos sokat fogyaszt még külön .Szóval lényeg hogy ezenkívül nem látványosan jobb, így talán lenyugszok a p*csába 😅
-
HF77
őstag
válasz
Padisah #33058 üzenetére
gondolkodtam én is hogy c805 után váltok 765-re de aztán mégsem. úgy voltam vele hogy pl hang nálam nem játszik mert projektor van, a kép meg annyival tuti nem lesz jobb hogy deficitesen eladjam a c805-öt az újra meg költsek még vagy 100e-t pluszban. így maradt az eredeti felállás!
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Padisah #33058 üzenetére
Bár én csak üzletben láttam a C765 -öt, de a hangja biztosan jobb. Képben meg valószínű inkább normális minőségű anayagnál lesz különbség. HDR -ben, DV -ben.
Egyébként ha van a közelben például Euronics, akkor pendrive -on vitt anyaggal valószínű mindegyiket meg tudja nézni, aki kíváncsi a különbségre.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Elektromos autók - motorok
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- SSAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- SAMSUNG (QE75QN90FAT) 190CM 4K NEO QLED SMART 165HZ 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- Samsung 32 QLED The Frame QE32LS03CBU! Bontatlan!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3682, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest