Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5050 (GB207-300)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
válasz
vargalex #37386 üzenetére
Kb. ilyesmi csatlakozó volt [link] , amibe a koax kábel nem volt megfelelően bekötve. A külső árnyékolás (földelés?) nem érintkezett megfelelően, plusz régi gyenge kábel volt és ilyen random kikapcsolási hibákat okozott, de ez vagy 20 éve, CRT TV-n. A 3. TV-nél gyanús lett, hogy nem a TV-knek lehet baja. Adás volt rendesen, sosem gondoltam volna, hogy ez ilyen hibát produkálhat.
-
Vagany
őstag
Itt az új firm (503):
[link] -
Vagany
őstag
válasz
freeland0806 #36874 üzenetére
Lehúztam a fóliát félig, sajnos semmit nem befolyásolt. Igen új a TV, még időn belül (14 nap), de mivel jó áron volt, ez is nehezíti a döntést. Furcsa mert monitoron még nem láttam ilyet, TV-n annál inkább, lehet a méretek miatt. Ez minden led-es tv-n van? Nálunk 2-ból 2 (a 3. nem okos azon nem néztem még) Oled-en ritkább az ilyen probléma?
#36875 ρσгτσ Igen, azok a hullám szerü sötétebb részek, mintha meg lenne gyűrödve a kijelző, a kép elég jól visszaadja, total szemből kevésbé látszik oldalról rögtön észrevehető.
-
Vagany
őstag
válasz
Vagany #36441 üzenetére
Jól gondolom, hogy ez nem garanciális probléma?
Tartalmaknál nem látni semmit, ezt hívják a DSE-nek?
Ez a video az, ha más is megnézné:
[OLED Uniformity and Greyscale Test] -
Vagany
őstag
válasz
Vagany #36510 üzenetére
Válaszolok magamnak
Látom már telegramon ott van a C855 is.MT9653 TV models:
- X11K - Alternative - X965
- C9K
- C8K
- C7K
- Q7C
- C6K - Alternative- Q6C
- Q6C
- P8K
- T8C
- U85
- (A300W/PRO)
- X955 - Alternative - X959, XMQLED98
- C955 - Alternative - C959, MQLED98 - Global version - C855 (2023)
- C855 (2024) - Alternative - C81B, C89B, Q10B
- C855 (2023) - Alternative - C959, MQLED98 - Europe version - C955
- C845X2 - Alternative- C841X2, C843X2, C844X2, C849X2, MQLED87
- C765 - Alternative - MQLED85, Q9B, C79N
- C755 - Alternative - C801, C802, C803, C804, C809, MQLED80, QM8B - Europe version - C805
- C745X2 - Alternative - QLED870, T8A
- 85C655 PRO - Alternative - C71B, C79B,T8B
- 98C655- Alternative - C61B, C69B
- 98P745 - Alternative - 98UHD870 -
Vagany
őstag
Újra van 10% (elektro hétvége). Vegyétek, vigyétek amíg van belőle
.
-
Vagany
őstag
Megrendeltem ezt a jóárasított 75C855-ot
. Gondolom az új széria előtt kiszórják a korábbi modelleket és ehhez kell az eMag-nak pár jó értékelés, ahhoz meg jó ár
.
Igazából 400-450 között néztem 75 colosokat, de a Hisense kiesett, mert ebben a méretben IPS-ek vannak, az oled meg sokkal drágább.
Egy közel 6 éves 55EP660-at vált, gondolom képminőségben ez is nagy ugrás lesz. Főleg filmnézésre lesz, meg napi TV a háttérben (sokat megy nálunk ezért sem akartam oled-et). Viszont az akadásoktól nagyon tartok, a 765 volt a kiszemelt, ott olvastam az akadásokról, de most ez nem volt sokkal drágább. A C855-ben is ugyanaz a hardver (processzor) van mint a 765-ben, elvileg itt is akadni fog a 4K120Hz?A C855-ről nem sokat olvastam ott mi a tapasztalat, akadhat ez is?
Mivel teszteljem? Medialejátszóm nincs, egy Xbox One S van, ez csak 4k 60fps úgy tudom HDMI 2.0 (nincs használatban, csak a lemezegysége miatt tartottam meg, nem akartam sz_ré- h_gyé eladni) , a PC is a nappaliban van, arról szoktam filmet kirakni, illetve USB-re (SSD) tudok felmásolni, ha kell és Netflix előfizunk van. Egy 5m-es vention HDMI 2.1 kábelt is rendeltem hozzá [link] .
Jövő héten várhatóan megérkeznek, minden tanácsot szívesen fogadok. -
Vagany
őstag
válasz
Elektrosokk #934 üzenetére
Nem tudom, minél közelebb van a falhoz a TV tömegközéppontja, annál kisebb az erőkar és az erő ami a falban lévő csavarokra hat. én eszerint választottam, igaz nekem 12kg (TCL 55EP660), illetve asszem 14kg (samsung UE40C5000) volt a TV-k tömege.
Amit én vettem az nem pont ilyen, csak azt nem találtam meg a honlapjukon, érdemes benézni, biztos találsz megfelelőt. -
Vagany
őstag
válasz
Elektrosokk #932 üzenetére
[link] ?
Én bementem a helyi Euronics-be ott választottam ki a megfelelőt a régi TV-nek, (az ment a hálóba) bőven volt választék, még segítettek is. Az új TV-nek meg a Mediamarkt-ból szereztem be, ez volt a könyebb, ez egy fix lett.
-
Vagany
őstag
válasz
LordDraven #930 üzenetére
Én is nehezen találtam meg a saját 55EP660-osomon. Most nem vagyok a tv közelében, lehet nem pontosan írom. Az Androidban, eszközbeállítások talán, a képernyővédő menüben.
-
Vagany
őstag
válasz
South Velen #887 üzenetére
Fényerő 100-as skálán 15 alatt van csak csíkozódás. Ez is csak akkor ha a fekete szintet is 0-ra viszem. Ez a kettő együtt sötétíti el a legjobban. A fekete szint alap 50 esetén a fényerő 5 felett már nincs csík.
szerk.
Viszont a led izzóimtól erősen csíkozódik a kamera képe.
Küldtem pü-t is.
-
Vagany
őstag
válasz
South Velen #885 üzenetére
1/1000 volt
Este megnézem. -
Vagany
őstag
válasz
South Velen #883 üzenetére
Azt olvastam korábban amikor itt leírtad, hogy kell, aszerint próbáltam. Semmilyen csíkot nem láttam, hiába vittem le a fényerőt, de nem is tudom milyen csíkot kéne látnom
. Majd ha lesz időm megnézem még, mert azt nem hinném, hogy a legolcsóbb 55 colos jobb lenne, mint sokkal drágább márkáknál
-
Vagany
őstag
válasz
LilProphet90 #881 üzenetére
A távja mikrokapcsolós, szerintem infrás, így tuti nem mikrofonos.
Xiaomi okosotthon cuccaim vannak, csak hobbiból (gateway, RGB izzó, kamera. A google home app látja is a TV-t, de nem sokmindent tudok vele kezdeni, a T-cast appban jobb távirányító van hozzá.
Csatornarendező programot egyelőre csak ezt találtam: [link]
Sajnos fizetős, a demóban azt írja 20 csatornát lehet rendezni.
A TV szervízmenűjéből sikerült usb-re menteni a csatornákat a program is szépen behozza lehet rendezgetni, visszarakni a TV-re még nem próbáltam.
Egy software frissítés rendben lement usb-ről a honlapon lévővel (RT51_Android P_V179.zip). Azt nem tudom eredetileg mivel érkezett -
Vagany
őstag
Egy TCL 55EP660-ast használunk 1 hete kb (Alza). Eddig minden rendben van vele, elégedettek vagyunk. Mindent megtaláltam amit kerestem a beállításokban. A "sleep" funkció kissé el van dugva benne. PWM-et én nem tapasztaltam, de nem értek, hozzá lehet valamit rosszul csináltam. A google assistant-hoz kellene valami még, esetleg ez [link] ? Én hiába kiabáltam nem reagált
.
-
Vagany
őstag
válasz
tamassneff #762 üzenetére
Szia én is ezt a márkát és sorozatot néztem ki magunknak kicsit nagyobb méretben, de alig találni infót róla a neten. Érdekelne mennyire vagy elégedett vele? Főleg filmezésre lenne nappaliban + xbox is van a lejátszás onnan is mehet. Egy kb 8 éves nem smart samsungot váltana, így nincs tapasztalatom az okos TV-kkel, az androidnak nem kevés a 2GB RAM? Meg úgy általában nem lassú a rendszer?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest