Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyraxx
tag
Szia, köszönöm a válaszokat! Igen, hát ezzel a kékfoggal nem vagyunk nagy barátok. Szóval ha adatforgalomra van kitalálva, ill hangátvitelre, azokat hol tudom kezelni a tévén? Merthogy a tv felismeri ugyan azonnal a telefont és párosodnak is szépen, de aztán nem történik semmi, és nem találom azt a helyet, menüt, appot, ahol a két eszköz közötti adatforgalmat tudnám menedzselni. Látom, hogy az eszköz párosítva van, de pl. a filekezelőben nem látszik a telefon, csak a TV adattárolója
-
Dyraxx
tag
A 609-et ha felteszem, és valami nem ok, vissza lehet rollbackelni a 606-ra utána, vagy a fw permanens, beégett, mint a régi műszaki eszközöknél?
Illetve érdemes-e egyáltalán feltenni, mert valaki itt írt itt vmiféle csíkozódásról a 609-re vonatkozólag.
Továbbá nem tudom, hogy illeszkednek bele ebbe a firmware családba a 378 és egyéb kisebb verziószámú változatok, mert ugye azokat is ajánlják a topikban több helyen.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Dyraxx
tag
"Át tudod küldeni a teló képét a tv-re, de ehhez wifi kapcsolat szükséges."
Ez is nagyon érdekelne, hogyan tudom ezt megoldani? Wifi van. Kell valami külső szoftver hozzá, vagy megy anélkül is?A Google Assistant programozhatóságával kapcsolatban is keresem még a választ. Gondolom magyar nyelven nem érhető el, de meg tudok-e tanítani neki bizonyos alapvető kérdéseket, szavakat, vagy ez nem lehetséges?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest