Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aguinaga
őstag
Na, kiderült mi a gond, felhívtam az ügyfélszolgálatot. Állítólag a központi raktárt költöztetik, ezért nem történt semmi változás a megrendelésben. Mondjuk nem ártott volna ezt jelezni, ahelyett, hogy beleírják az első, megrendelés számot tartalmazó emailbe, hogy várható átvétel ápr. 18-20...
-
Aguinaga
őstag
válasz
Black&White #11402 üzenetére
pH tesztben a 728-at is lehúzták..
-
Aguinaga
őstag
válasz
zotyka1975 #11310 üzenetére
Nem akarok beleszólni, de bekapcsolt állapotban szerintem nem jó ötlet dugdosni semmilyen hdmi kábelt.
-
Aguinaga
őstag
Köszi neked is, én is valahogy erre jutottam, hogy ennyiért bb, még ha sokan nem is ismerik a márkát még.
Olyan szinten meg nem szoktam nézgetni a képernyőket (se monitor, se tv), hogy direkt keressem a hibákat, csak ha tényleg normális használat során is "kib@ssza a szemem".. legyen az pixlehiba vagy felhősödés vagy bármi más -
Aguinaga
őstag
Köszi srácok a segítséget!
Ugye jól tudom, hogy a 725 VA paneles? Ha jól tudom, a fekete az IPS paneleseknél nem annyira fekete, mint a VA paneles tvknél (persze OLED meg NeoQled a király, de hát az ára, nekem magas...)
Felhősödést tapasztalt valaki esetleg? Jellemző ezekre a TV-kre?
-
Aguinaga
őstag
-
Aguinaga
őstag
Sziasztok!
Tervezek venni egy TCL 55C725 tv-t a hónapban.
Szeretnék érdeklődni, hogy van-e valami ismert hiba vagy nyűg, amire vásárláskor figyeljek?
Egy 12 éves, 43"-os LG tévét váltana, ami persze még nem okos, sőt, még sose volt (se androidos, se egyéb oprendszeres) okos tévém.Olvastam több helyen, hogy ebben a fenn említett típusban lassú az androidos rendszer, ez mennyire helytálló?
-
Aguinaga
őstag
Sziasztok!
TCL készülékek közül van olyan, amelyik tud PVR-t? (ha jól tudom, ez a képen látható adás felvételének funkciója).
Esetleg olyan tv-t tudtok, ahol EPG-ből lehet beállítani felvételt (előre)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- HIBÁS Samsung UE40K5572 alkatrésznek
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest