- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aguinaga
őstag
Na, kiderült mi a gond, felhívtam az ügyfélszolgálatot. Állítólag a központi raktárt költöztetik, ezért nem történt semmi változás a megrendelésben. Mondjuk nem ártott volna ezt jelezni, ahelyett, hogy beleírják az első, megrendelés számot tartalmazó emailbe, hogy várható átvétel ápr. 18-20...
-
Aguinaga
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
pH tesztben a 728-at is lehúzták..
-
Aguinaga
őstag
válasz
zotyka1975
üzenetére
Nem akarok beleszólni, de bekapcsolt állapotban szerintem nem jó ötlet dugdosni semmilyen hdmi kábelt.
-
Aguinaga
őstag

Köszi neked is, én is valahogy erre jutottam, hogy ennyiért bb, még ha sokan nem is ismerik a márkát még.
Olyan szinten meg nem szoktam nézgetni a képernyőket (se monitor, se tv), hogy direkt keressem a hibákat, csak ha tényleg normális használat során is "kib@ssza a szemem".. legyen az pixlehiba vagy felhősödés vagy bármi más -
Aguinaga
őstag
Köszi srácok a segítséget!
Ugye jól tudom, hogy a 725 VA paneles? Ha jól tudom, a fekete az IPS paneleseknél nem annyira fekete, mint a VA paneles tvknél (persze OLED meg NeoQled a király, de hát az ára, nekem magas...)
Felhősödést tapasztalt valaki esetleg? Jellemző ezekre a TV-kre?
-
Aguinaga
őstag
-
Aguinaga
őstag
Sziasztok!
Tervezek venni egy TCL 55C725 tv-t a hónapban.
Szeretnék érdeklődni, hogy van-e valami ismert hiba vagy nyűg, amire vásárláskor figyeljek?
Egy 12 éves, 43"-os LG tévét váltana, ami persze még nem okos, sőt, még sose volt (se androidos, se egyéb oprendszeres) okos tévém.Olvastam több helyen, hogy ebben a fenn említett típusban lassú az androidos rendszer, ez mennyire helytálló?
-
Aguinaga
őstag
Sziasztok!
TCL készülékek közül van olyan, amelyik tud PVR-t? (ha jól tudom, ez a képen látható adás felvételének funkciója).
Esetleg olyan tv-t tudtok, ahol EPG-ből lehet beállítani felvételt (előre)?
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- FOTÓS beárazás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nintendo Switch 2
- Esik a hóóó!!
- Haditechnika, harcászat
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vhiktor