Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyraxx
tag
Plexet használok én is, és optikai gigabitet is. Sajnos a C715-nek van egy olyan hibája, hogy a vezetékes neten keresztül baromi lassú a svszélesség, míg pl. sima 2.4 -es wifin is már duplája, vagy még több az adatátvitel. Ez nem tudom mitől van, az integrált hálókártya vagy mi ilyen alapból szar benne, vagy passz, de mindenképp wifit kell használni. Teszteken szépen le lehet ellenőrizni a különbséget. Nem csekély.
Szóval nekem is akadt a 4K plexen, míg kábelen keresztül csatlakoztattam a tévét a netre, de aztán áttettem wifire és így már szépen megy minden.
Azt nem tudom, hogy a C725-nél is ugyanez-e a helyzet, de kíváncsi lennék rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- TCL 55C745X2 FALD, 144Hz, 2029.07-ig gyári garanciás, dobozában, fóliás, karcmentes TV.
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- HIBÁS Samsung UE40K5572 alkatrésznek
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest